Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ps4 horror games?

καλησπερα και καλη χρονια σε ολους!

παιδες πια ειναι τα καλυτερα θρυλερ παιχνιδια στο ps4?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

2 παίκτες στο campain

Είμαι κάτοχος ps4 και πρόσφατα ο κολλητός μου το πήρε και αυτός.Μπορεί κάποιος να παραθέσει ποιά παιχνίδια μπορούμε να παίξουμε μαζί την ιστορία π.χ. να παίξουμε μαζί και να τερματίσουμε τον uncharted 4.Γνωρίζω σίγουρα ότι αυτό γίνεται στο FAR CRY 4.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γεια σας παιδια. Πριν απο λίγες μερες αγόρασα επιτελους το ps4 και επιδη μένω με την κοπέλα μου θα ήθελα να μου προτείνετε ένα game με το οποίο θα μπορω να παιζω μαζι της. (ερωτησεων-παζλ-ανταγωνιστικο αλλά όχι με αθλήματα). Ευχαριστω εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Ρε παιδιά είναι σε μεγάλο δίλημμα

Να αγοράσω από το ps store

Ufc 2 η το dirt rally ;;

Ξέρω είναι τελείως άσχετα μεταξύ τους,δεν κολλάνε αλλα μου αρέσουν και τα 2 και έχουν 20€ έκαστο.

Ποιο λέτε να με κρατήσει παραπάνω; Βέβαια το ufc 2 παίζεις και διπλακι και κανείς χαβαλε αλλά και με το ραλακι πάλι παιζεις και μου αρέσουν τα χωμάτινα Ράλλυ.

Είμαι σε δίλημμα για πείτε την άποψή σας και εσείς ποιο θα αγοράσατε;

(Και το sebastian loeb έχει 20€ αλλά δεν νομίζω να συγκρίνετε με το dirt rally ε; )

Δημοσ.

Υποκειμενική τελείως είναι η απάντηση αλλά πιστεύω ότι το ραλάκι θα το χαρείς περισσότερο. Θα το έπαιρνα και γω αλλά τον προηγούμενο μήνα χτύπησα το WRC 6 στην προσφορά που βγήκε και δεν το μετάνιωσα...

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπέρα ! έχετε να μ προτεινετε κάποιο καλό παιχνίδι παρομοιο με το lineage,wow δλδ να είναι multiplayer από αρχή..για το ps4;;

Δημοσ.

Καλησπέρα ! έχετε να μ προτεινετε κάποιο καλό παιχνίδι παρομοιο με το lineage,wow δλδ να είναι multiplayer από αρχή..για το ps4;;

Neverwinter

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...