Gunix Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Καλημέρα σας σε όλους. Θα ήθελα την βοήθεια σας παρακαλώ. Έχω σκεφτεί να φτιάξω ένα διαδραστικό εκπαιδευτικό παιχνίδι πάνω σε Web που αυτό θα τρέχει σε PC, Mac, αλλά και σε smarthpone + tablet. Αλλά θέλω να ρωτήσω το εξής. Πως μπορώ να φτιάξω μια εφαρμογή για smarthpone + tablet ώστε να μπορούν να το κατεβάσουν σε Android + iOS?
exarhis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Ειναι διαφορετικά τα λειτουργικα. Δεν μπορεις να τα συχρονισεις.
rafinos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Xamarin και PhoneGap δύο από τα πιο διαδεδομένα frameworks για δημιουργία cross platform mobile εφαρμογών. @exarhis μάλλον απάντησες κάπως βιαστικά.
Gunix Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Συγνώμη για την καθυστέρηση της απάντησης μου. Xamarin και PhoneGap δύο από τα πιο διαδεδομένα frameworks για δημιουργία cross platform mobile εφαρμογών. @exarhis μάλλον απάντησες κάπως βιαστικά. Ευχαριστώ και θα ήθελα να ρωτήσω. Τι είναι τα frameworks? Τέλος θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους
alou Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 https://en.wikipedia.org/wiki/Software_framework Από τις ερωτήσεις σου, συμπεραίνω ότι ελάχιστη ή καθόλου σχέση έχεις με προγραμματισμό οπότε δεν σε ενδιαφέρει τίποτα από αυτά και πιάνεις να μελετήσεις κάποια σχετική γλώσσα. Αν δεν ισχύει, πες μας με τι έχεις ασχοληθεί για να δούμε τι θα μπορούσε να σε διευκολύνει περισσότερο.
Gunix Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Με το Web Developer & Design, C, C++, C#, Python ασχολούμαι. Αλλά δεν είμαι άριστος. Μαθαίνω.
The King Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Με το Web Developer & Design, C, C++, C#, Python ασχολούμαι. Αλλά δεν είμαι άριστος. Μαθαίνω. Έγραψες αρκετές γλώσσες αλλά μη γνωρίζοντας τι εστί o όρος framework υποθέτω ότι ξέρεις κάποια πολύ γενικά πράγματα στη σύνταξη (variables, operators, conditional statements) και μέχρι εκεί. Καλύτερα άρχισε βρίσκοντας βιβλία (online/offline) με fundamentals σε βασικές αρχές προγραμματισμού ανεξαρτήτου γλώσσας όπως OOP και MVC. Μετά προχώρα σε κάποιο συγκεκριμένο framework γλώσσας. Αυτά φυσικά εάν θες να αρχίσεις να μαθαίνεις όπως ανέφερες και δη όταν θες να αναπτύξεις πραγματικά "διαδραστικά" παιχνίδια, έστω επιπέδου κρεμάλας ή ερωτήσεων με scoreboards. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα