valkon Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Μόλις συνδέεται συσκευή της Samsung (και μόνο) στο wifi μου , ρουφάει όλο το Internet με αποτέλεσμα να έχουμε σχεδόν μηδενική ταχύτητα με το Ethernet. Αυτό συμβαίνει μόνο σε συσκευές της Samsung και σε καμία άλλη. Υπάρχει τρόπος αντιμετωπίσης; Είχα βάλει όριο για το πόση ταχύτητα να παίρνει αλλά δεν φαίνεται να κάνει δουλειά.
slk200gr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Τι συσκευή ειναι ?απο που ορίζεις ποσο θα ρουφάει ?
valkon Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Samsung J5 είναι , αλλά γίνεται και με άλλες S3 και S4. Έκανα root και έβαλα μια εφαρμογή που το περιόριζε, αλλά αυτό φαίνεται να δούλευε μόνο σε κατέβασμα αποκλειστικά και όχι σε χρήση γενικότερα.
slk200gr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δες μηπως μπορείς να το περιορίσεις απο το ρουτερ σου ,εγω εχω δώσει μέσα απο το ρουτερ ποσο ακριβως να ρουφάει και στο ανέβασμα αλλα και στο κατέβασμα
taslikos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Μάλλον υπάρχει το google photos περασμένο και ανεβάζει συνεχώς φωτο και κολλαει.. αλλιώς είναι θέμα του ρουτέρ όταν μπαίνουν πολλές συσκευές. Πρώτα κλείσε το google photos αν υπάρχει αλλιώς κάνε επανεκινηση στο ρουτερ η άλλαξε κανάλι η δοκίμασε με άλλο ρουτερ.. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2016 από taslikos 1
tyf Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Μάλλον υπάρχει το google photos περασμένο και ανεβάζει συνεχώς φωτο και κολλαει.. αλλιώς είναι θέμα του σουτέρ όταν μπαίνουν πολλές συσκευές. Πρώτα κλείσε το google photos αν υπάρχει αλλιώς κάνε επανεκινηση στο ρουτερ η άλλαξε κανάλι η δοκίμασε με άλλο ρουτερ.. αυτο ειναι φιλε . το εκανε και το τηλ τη γυναικας μου. βαλε μια εφαρμογη απο το play store το Noroot firewall (θελει reboot )που να σου δειχει ποια εφαρμογη χρησιμοποιει το νετ. και θα δεις ποια ειναι. επισης πηγαινε στις ρυθμισεις λογαριασμοι και εκει που εχεις τις επιλογες για συχρονισμο δες ποια ειναι ενεργα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα