Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρικό μπουλονόκλειδο

phanispal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα σας, επειδή θέλω να μπω σε μια διαδικασία αλλαγής μερικών ζαντών ώστε να καταλήξω σε κάποια, σκέφτηκα να ρωτήσω τι παίζει με τα μπουλονόκλειδα, αφενός για να μην παλεύω αποκλειστικά με το σταυρό, αφετέρου για να μη ζαλίζω συνεχώς τους βουλκανιζατεράδες.

Έχει δοκιμάσει κανείς κάποιο από τα πολύ οικονομικά μπουλονόκλειδα; Υπάρχει περίπτωση να μην είναι τελείως ψεύτικα, π.χ. αυτό;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

H Einheill δεν βγαζει τελειως ψευτικα εργαλεια, κρατανε μια ελαχιστη ποιοτητα που αρκει για ερασιτεχνικη χρηση. Το εχω βαλει στο ματι και εγω για να μπορω να αλλαζω μονος μου χειμερινα-θερινα. Αν το παρεις πες αμα αξιζει.

Όχι ρε, έχω βρει τουλάχιστον δύο τετράδες σε συμβολικές τιμές, και λογικά θα πάρω και τις δύο, και βλέπουμε τι θα κρατήσω.

Βασικά με απασχολεί μήπως ένα τέτοιο μπουλονόκλειδο είναι τελείως πεταμένα χρήματα, που μάλλον δεν είναι.

Αν το πάρω εννοείται ότι θα αναφέρω εντυπώσεις.

Από τα Einhell δεν έχω κακή άποψη για τα λεφτά τους. Γενικότερα δε πολυ-λένε σαν εργαλεία, αλλά είναι πάμφθηνα. Στο Skroutz βλέπω ότι "καλά" μπουλονόκλειδα ξεκινάνε από x3 οι τιμές, οπότε δε μη το σκέφτεσαι, πάρτο. Αν έβλεπα 30 ευρώ το Einhell, 50 ευρώ το Makita, θα σου 'λεγα μακριά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...