Apos74 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Σιγα τις μουφιες Ένα bluetooth ηχείο με 10€ πιο δυνατό είναι Στελιο, εχεις καποιο link απο το ηχειο που λες?
stelios18120 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Ναι αλλά είναι από εξωτερικό δεν είναι ελλαδ Και είναι και offtopic στείλε μ pm αν θέλεις.
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Βρε παιδια στο σκρουτζ λεει 1.2w κι οχι 2w. https://www.skroutz.gr/s/337896/Logitech-Z120.html?from=favorites_popup
stelios18120 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Χαχαχαχαχα ακόμα χειρότερα Το κινητό μου πιο δυνατό είναι 1
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Γιατι εχεις κινητο αξιας 10 ευρω;!!!!
Moderators matrixxx Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Βρε παιδια στο σκρουτζ λεει 1.2w κι οχι 2w. https://www.skroutz.gr/s/337896/Logitech-Z120.html?from=favorites_popup 1.2 λεει ακομα και ο τιτλος εδω στο θεμα. Πού διαβασες οτι ειναι 2 watt;
cupra20vt Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Επειδη τα πειρα καθαρα απο περιεργια και τα εχω δοκιμασει σε tv και σε οθονη pc μπορω να πω οτι για 10 ευρω που εδωσα απλα δεν υπαρχουν, αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν οτι και ακομη σε μεγαλη ενταση δεν παραμορφωνεται καθολου ο ηχος , ακουγονται αρκετα δυνατα μεσα σε ενα δωματιο, εγω εμεινα αρκετα ευχαριστημενος, τα 1.2w σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να το λαβετε στα υποψην , δινουν την εντυπωση για πολυ παραπανω, οσο για τον φιλο παραπανω που λεει οτι και το κινητο του εχει καλυτερο ηχειο θελω να πιστευω οτι το λεει για πλακα.. τελικο συμπερασμα αξιζει η αγορα τους ειδικα στα 10 ευρω που ηταν προσφορα. 3
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 1.2 λεει ακομα και ο τιτλος εδω στο θεμα. Πού διαβασες οτι ειναι 2 watt; Δεν ξερω αν αλλαχτηκε ο τιτλος απο την ωρα εκεινη που εγραψα το ποστ μου, αλλα αν δεις τα πρωτα σχολια που λενε τα αλλα μελη,θα δεις οτι μιλανε για 2.w.Γι'αυτο τους διορθωσα εγω και τους ειπα οτι ειναι 1.2. 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Κανενας τιτλος δεν αλλαχθηκε, ειναι ακριβως οπως δημοσιευθηκε 1η Οκτωβρη. (Ο/Η gr234567 έχει μόλις δημοσιεύσει ένα νέο θέμα με τίτλο "[Ηχεία pc] logitech z120 1.2W 10€@κωτσόβολο και mediamarkt" στο forum "Προσφορές".) Δυο μελη γραφουν οτι ειναι 2w οπως βλεπω τωρα που διαβασα και τις 3 σελιδες ξανα, κατι που ειναι λαθος φυσικα. Καλα κανεις και τους διορθωνεις! Αλλα να δινεις μεγαλυτερη βαση στον τιτλο οταν υπαρχει η πληροφορια, μιας και αυτος ελεγχεται επισταμενως στην ενοτητα και οπου υπαρχει λαθος διορθωνεται για αποφυγη "παραπληροφορησης". 2
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Κανενας τιτλος δεν αλλαχθηκε, ειναι ακριβως οπως δημοσιευθηκε 1η Οκτωβρη. (Ο/Η gr234567 έχει μόλις δημοσιεύσει ένα νέο θέμα με τίτλο "[Ηχεία pc] logitech z120 1.2W 10€@κωτσόβολο και mediamarkt" στο forum "Προσφορές".) Δυο μελη γραφουν οτι ειναι 2w οπως βλεπω τωρα που διαβασα και τις 3 σελιδες ξανα, κατι που ειναι λαθος φυσικα. Καλα κανεις και τους διορθωνεις! Αλλα να δινεις μεγαλυτερη βαση στον τιτλο οταν υπαρχει η πληροφορια, μιας και αυτος ελεγχεται επισταμενως στην ενοτητα και οπου υπαρχει λαθος διορθωνεται για αποφυγη "παραπληροφορησης". Οκ εγινε! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα