Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με τον Themos3!!!

Δεν είμαι μεγάλος γνώστης στο αντικείμενο αλλά με 5-10 ευρώ παραπάνω

μπορείς να πάρεις bluetooth ηχεία του 2016 με καλύτερη ποιότητα σε όλα....

Ναι αλλά δεν έχουν όλοι οι υπολογιστές bluetooth για να τα συνδέσεις!

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Πραγματικα απορω με τις απαιτησεις που εχουν ορισμενοι απο ηχεια των 10ευρω....

Φίλε μου δεν είναι θεμα απαίτησης

είναι θέμα σύγκρισης!!!

Δημοσ.

O ήχος τους είναι πάρα πολύ καλύτερος από οποιοδήποτε άλλο σετάκι στην τιμή αυτή, πάντα σε σχέση με τα watt τους. 

Εγώ τα έχω στο γραφείο, κι έχω πάρει και στα παιδιά μου για να τα συνδέουν με το tablet ή το κινητό τους όταν θέλουν να ακούσουν μουσική. Μια χαρά είναι, και σίγουρα απίστευτα σε σχέση με τα ηχεία ενός λάπτοπ. Καμία σχέση.

• Like 1
Δημοσ.

είναι θέμα σύγκρισης!!!

Δεν είναι ακριβώς το ίδιο προϊόν πάντως με τα bt ηχεία.

Δημοσ.

είναι θέμα σύγκρισης!!!

Συγκριση να γινει με προιον που κοστιζει λιγοτερο/το ιδιο/ή ελαχιστα παραπανω απο τα συγκεκριμενα ηχεια.

Συγκριση με κατι που κοστιζει 50 ή και 100% ακριβοτερα δεν εχει νοημα.

Και η ιδια η εταιρια εχει ακριβοτερα και δυνατοτερα ηχεια για αυτο ακριβως τον λογο https://www.skroutz.gr/c/112/multimedia-speakers.html?keyphrase=logitech+z&order_by=pricevat&order_dir=asc

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι ακριβώς το ίδιο προϊόν πάντως με τα bt ηχεία.

Τι εννοείς δεν είναι το ίδιο προιόν,μιλάμε για ηχεία αλλα οχι και τα δυο bluetooth...,γιαυτό και άλλη τιμή!!!
Δημοσ.

Τι εννοείς δεν είναι το ίδιο προιόν,μιλάμε για ηχεία αλλα οχι και τα δυο bluetooth...,γιαυτό και άλλη τιμή!!!

Ναι αλλά όπως έγραψα δεν έχουν όλοι οι υπολογιστές bt και επιπλέον τα ηχεία σαν αυτά του θέματος δεν θέλουν και φόρτιση, άρα για μένα είναι διαφορετικά προϊόντα και για άλλη χρήση βασικά.

• Like 2
Δημοσ.

Συγκριση να γινει με προιον που κοστιζει λιγοτερο/το ιδιο/ή ελαχιστα παραπανω απο τα συγκεκριμενα ηχεια.

Συγκριση με κατι που κοστιζει 50 ή και 100% ακριβοτερα δεν εχει νοημα.

Και η ιδια η εταιρια εχει ακριβοτερα και δυνατοτερα ηχεια για αυτο ακριβως τον λογο https://www.skroutz.gr/c/112/multimedia-speakers.html?keyphrase=logitech+z&order_by=pricevat&order_dir=asc

Γράφοντας 50% και 100% το κανεις να δειχνει όντως μεγάλη η διαφορά και κάποιος που θα το δει ετσι θα πει ότι ναι εχεις δίκιο!!αλλα μιλάμε για 5 ευρώ!!!
Δημοσ.

Γράφοντας 50% και 100% το κανεις να δειχνει όντως μεγάλη η διαφορά και κάποιος που θα το δει ετσι θα πει ότι ναι εχεις δίκιο!!αλλα μιλάμε για 5 ευρώ!!!

Μα αφου ετσι ειναι?Τα ηχεια αυτα κανονικα κοστιζαν πριν την προσφορα σε μεγαλες αλυσιδες 12.90 και τα επομενα 19.90,και μαλιστα τα επομενα ηχεια εχουν και υποδοχη για ακουστικα. Αν οντως δεν ενδιεφερε τον κοσμο η μικρη αυτη διαφορα θα κοιταζαν προς μεγαλυτερα αυτο λεω.

Επισης αν το παμε στα 15 και 20ευρω εκει περιπου ειναι και οι τιμες που βλεπω να ξεκινανε τα πρωτα 2.1 ηχεια.

Το θεμα ειναι οτι στα χρηματα αυτα οτι και να παρεις οπως αναφερθηκε ειναι στην καλυτερη μετριο.Ο καλος ηχος κοστιζει και ακριβα μαλιστα,ειδικα οταν μιλαμε για ηχεια.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Θυμαμαι πριν 4 χρονια που τα ειχα παρει για καποιον φιλο για την δουλεια του. 10 ευρω ειχαν τοτε. Με τις σημερινες τιμες μοιαζει προσφορα, αλλα στην ουσια δεν ειναι. Εκτος αν ειναι σαν το κρασι που οσο παλιωνει βελτιωνεται αρα ανεβαζει και την τιμη του. :)

• Like 2
Δημοσ.

Λοιπον επειδη ηθελα ηχεια για το laptop που εχω στη δουλεια, πηγα τα πηρα. Δεν εχω απαιτησεις μιας και ειναι καταστημα και δεν θελω πολυ ενταση.

Τα συνδεσα πριν λιγο και μπορω να πω οτι ειναι αρκετα καλα για τα λεφτα τους. Ενταξει δεν εχουν πολυ μπασο αλλα εχουν καλη ποιοτητα ηχου. Ειναι και μικρα, δεν πιανουν πολυ χωρο. Το μονο που θα ηθελα ειναι το καλωδιο ηχου να ειναι αφαιρουμενο για να μπορω να βαλω ενα μεγαλυτερο αργοτερα.

Για καποιον που απλα θελει κατι καλυτερο απο τα ηχεια του laptop του, ειναι καλα. Για καποιον που εχει απαιτησεις σε ηχο και ενταση, ε τοτε φυσιολογικα θα παει σε κατι πιο ακριβο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...