Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αξιζουν τελικα? Να τα τσιμπησω?

Τέτοια ηχεία αξίζουν μόνο για κανένα γραφείο η για να τα συνδέσεις σε κανένα κινητό. Μιλάμε για 2watt 1.2watt ηχεία...θα είναι για πάρα πολύ βασική χρήση.

Αν θέλετε ηχεία υπολογιστή μέτρια θα πρέπει να δώσετε 50 ευρώ τουλάχιστον.

Οτιδήποτε κάτω από 40-50 ευρώ είναι απλά κακό ηχείο.

Τώρα αν κάποιος θέλει ένα πάρα πολύ φτηνό ηχείο για πολύ βασική χρήση, με 2watt απόδοση και χωρίς ίχνος μπάσου και έντασης. Τότε ΟΚ μπορεί να τα αγοράσει αν θέλει.

Επεξ/σία από Avatar_GR
  • Like 3
Δημοσ.

Καλα ηχεια ειναι,αλλα αν μενετε σε πολυκατοικια καλυτερα μην τα παρετε γιατι ειναι κριμα να ενοχλειτε του γειτονες με τοσο δυνατη ενταση.

• Like 19
Δημοσ.

Για βασικη χρηση τα θελω μιας και στο λαπτοπ μου χει χαλασει το ενα ηχειο... Στο ιδιο δωματιο εχω και 5.1 home cinema οποτε αν θελω κατι παραπανω βαζω αυτο...

Δημοσ.

Καλα ηχεια ειναι,αλλα αν μενετε σε πολυκατοικια καλυτερα μην τα παρετε γιατι ειναι κριμα να ενοχλειτε του γειτονες με τοσο δυνατη ενταση.

Άσε που μπορεί να σπάσεις και τα τζάμια με τα.....2watt ένταση!  :-D  :-D  :-D

Για βασικη χρηση τα θελω μιας και στο λαπτοπ μου χει χαλασει το ενα ηχειο... Στο ιδιο δωματιο εχω και 5.1 home cinema οποτε αν θελω κατι παραπανω βαζω αυτο...

Αν τα θέλεις για το λάπτοπ λόγο του μικρού τους μεγέθους να τα κουβαλάς μαζί, τότε αγόρασε τα με κλειστα τα μάτια. Αν δεν τα θέλεις για πολύ κουβάλημα τότε δώσε παραπάνω χρήματα και αγόρασε μεγαλύτερα και δυνατότερα ηχεία (ακόμα και αν δεν ακούς δυνατά μουσική) 

Δημοσ.

Γκαις εμείς βάλαμε ένα στο μαγαζί. Το συνδεσαμε με ένα mp3 και παίζει μια χαρά. Μην περιμένετε θαύματα αλλά για 10 ευρώ είναι τοπ vfm

Δημοσ.

Τα συγκεκριμένα "ηχεία" βγήκαν το 2011 προφανώς με όπλο την φορητότητα τους και δε νομίζω την ποιότητα ήχου που προσφέρουν.
Τότε βέβαια bluetooth ηχεία του 20ευρου με τα οποία στήνεις "πάρτυ" δεν υπήρχανε.
Οπότε αν θέλετε την γνώμη μου αγοράστε τα είτε ως ρετρό κομμάτι αν κάνετε συλλογή είτε γιατί σας περισσεύει ένα 10ευρο.

• Like 2
Δημοσ.

Δε βλέπω που είναι η προσφορά. Στα 6-7€ ίσως αλλά 3€ μείον δε το λες και προσφορά.

Μια χαρα το λες προσφορα.3ευρω κατω απο το επομενο μαγαζι(το οποιο υποψην δεν εχει καν φυσικο καταστημα και αρα χρεωνει 6ευρω μεταφορικα παρακαλω)ειναι μια διαφορα της ταξης του 30%.Προφανως επειδη ειναι μικρο το ποσο δεν κανει τοσο εντυπωση οσο σε ακριβοτερα πραγματα,αλλα μην λεμε οτι 30% δεν ειναι προσφορα γελανε και οι πετρες.

Τα ακουστικα αυτα(αν θυμαμαι καλα πρεπει να συνδεονται μονο μεσω Usb)ειναι αψογα για τα χρηματα τους,μικρα σε μεγεθος και οπως αναφερθηκε βολευουν πολυ στο να τα μεταφερεις,με παρα πολυ καλη εγγυηση φυσικα και απο γνωστη αλυσιδα(στους ενδιαφερομενους απο επαρχια ειναι μεγαλυτερη η χρηματικη διαφορα απο το επομενο καταστημα).

• Like 2
Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με τον Themos3!!!

Δεν είμαι μεγάλος γνώστης στο αντικείμενο αλλά με 5-10 ευρώ παραπάνω

μπορείς να πάρεις bluetooth ηχεία του 2016 με καλύτερη ποιότητα σε όλα....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...