DDevil Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Το μόνο που μπορεί να κάνει ενας αστυνόμος ειναι να μου ζητήσει να του δώσω ταυτότητα τιποτα άλλο. Σου σπάει και τον τσαμπουκά αμα σε δει εξυπνούλι. Δεν θα του πεις εσυ τι μπορει και τι δεν μπορει. Αμα πλακώσει αστυνομια και μυρισει την μυρωδια είναι τελειώμενος ο άλλος. Ενημερωνουν εισαγγελεα ... και με προφορικη εντολή μπουκάρουν μέσα. Δεν τα ξέρεις καλα. Δεν θα μας κοροιδεψει ο μπαφιάρης. Ουτε μέχρι την τουαλέτα δεν μπορει να πάει με την μαστουρα. 1
techfreak19 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Εχω ξενερωσει με αυτα που λετε αλλα και γενικα. Πλεον δε το ευχαριστιεμαι ουτε εγω ουτε η παρεα μου οταν ειναι να αραξουμε αφου ολο εχουμε το μυαλο μας αν ενοχλειται κανεις. Αποφασισα να μη το ξανακανω εδω να εχω το κεφαλι μου ησυχο θα κατσω ενα χρονο σε αυτο το διαμερισμα και μετα θα ψαξω παλι κανενα ρετιρε που θα εχω την ησυχια μου. Αναγκαστηκα να φυγω επειδη βρηκα δουλεια και δε βολευε το σπιτι καθολου αλλα βιαστηκα πολυ να βρω αλλο μαλλον δε τα σκεφτηκα και πολυ καλα
DDevil Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Εχω ξενερωσει με αυτα που λετε αλλα και γενικα. Πλεον δε το ευχαριστιεμαι ουτε εγω ουτε η παρεα μου οταν ειναι να αραξουμε αφου ολο εχουμε το μυαλο μας αν ενοχλειται κανεις. Αποφασισα να μη το ξανακανω εδω να εχω το κεφαλι μου ησυχο θα κατσω ενα χρονο σε αυτο το διαμερισμα και μετα θα ψαξω παλι κανενα ρετιρε που θα εχω την ησυχια μου. Αναγκαστηκα να φυγω επειδη βρηκα δουλεια και δε βολευε το σπιτι καθολου αλλα βιαστηκα πολυ να βρω αλλο μαλλον δε τα σκεφτηκα και πολυ καλα Να προσέχεις φιλε μου. Εγω προσωπικα δεν συμπαθώ τους μπαφιάρηδες. Και αλλοι πολλοι όμως. Είναι βρωμο μυρωδια. Και απαισιο. 1
McNerd Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Σου σπάει και τον τσαμπουκά αμα σε δει εξυπνούλι. Δεν θα του πεις εσυ τι μπορει και τι δεν μπορει. Δεν θα μας κοροιδεψει ο μπαφιάρης. Α, και συ αστυνομικός είσαι;
DDevil Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Α, και συ αστυνομικός είσαι; Εγω μιλάω από την πλευρα των γειτονων που θα είναι μαζι με τους αστυνομικούς για αυτό ειπα "μας κοροιδεψει".... μπουκάρω και εγω αμα λάχει μέσα μαζι τους. Θα είμαι ενας από αυτους που θα το καταγγειλει. Αν υπηρχαν βεβαια στη γειτονια μου. Ενας ηταν αλλα σταματησε τις μαλακιες. Ευτυχως γιατι θα είχαμε προβλήματα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δεκτό, βέβαια η καταγγελία δεν σου δίνει το δικαίωμα να μπεις στο σπίτι του άλλου χωρίς την άδειά του... 1
DDevil Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δεκτό, βέβαια η καταγγελία δεν σου δίνει το δικαίωμα να μπεις στο σπίτι του άλλου χωρίς την άδειά του... Ισχυει. Βασικα μονο οι αστυνομικοι θα ειχαν άδεια να μπουν και αυτή από εισαγγελεα. Τα ξέρω γιατι έχω φιλο στην ασφάλεια. Δεν είναι τιποτα το τρομερο πάντως τηλεφωνικη ενημερωση εισαγγελεα ... προφορικη εντολή και φυγανε. Και καλύπτεται και πολύ ευκολα ξέρεις .... ντουμάνιασε η γειτονια... πρέπει να μπουνε να ΄ψαξουνε που ξέρουμε αμα δεν έχει και αλλα ναρκωτικα σπιτι του ο εν λογω κύριος? το ξέρεις? πήρε το κακο το δρομο ξαφνικά ένα πρωϊ μπορει να τον έχουν φορτώσει και με τιποτα άλλα οι καλοθελητες του είδους. Κατι χαμινια που κάνουν τα βαποράκια.
livefreeordie Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Πωπω τι υπερβολές. Σε γειτονιά που εμενα παλιότερα πριν κάποια χρόνια σε μια πολυκατοικία στον 2ο έμεναν 2 αδέρφια τα οποία το είχαν χόμπι αυτό. όλη μέρα στη βεράντα είτε οι 2 τους είτε με φίλους να το σκάνε και να χασκογελάνε και να φωνάζουν ολη τη μέρα αλλά και τη νύχτα κάποιες φορές. κανείς δεν ασχολήθηκε ποτέ. γενικά η αστυνομία δε θα ασχοληθεί με τους "μικρούς" που το κάνουν έτσι για την καυλα αλλά μόνο με τα μεγάλα κεφάλια που διακινούν. τώρα αν σε πιάσουν στο δρόμο βέβαια άλλη ιστορία αλλά για να κάτσει κάποιος να ασχοληθεί μαζί σου επειδή είσαι σπίτι σου και το κάνεις είτε πολύ κοπμπλεξικος θα είναι είτε θα θέλει να σε εκδικηθει. εδώ δε κάνουν καταγγελίες για πιο σοβαρά θέματα. και μη λετε οτι να 'ναι ο αστυνόμος χωρίς εξουσιοδότηση κι αιτία δε μπαίνει πουθενά αν δε το θες.
Lucifer Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Ισχυει. Βασικα μονο οι αστυνομικοι θα ειχαν άδεια να μπουν και αυτή από εισαγγελεα. Τα ξέρω γιατι έχω φιλο στην ασφάλεια. Δεν είναι τιποτα το τρομερο πάντως τηλεφωνικη ενημερωση εισαγγελεα ... προφορικη εντολή και φυγανε. Και καλύπτεται και πολύ ευκολα ξέρεις .... ντουμάνιασε η γειτονια... πρέπει να μπουνε να ΄ψαξουνε που ξέρουμε αμα δεν έχει και αλλα ναρκωτικα σπιτι του ο εν λογω κύριος? το ξέρεις? πήρε το κακο το δρομο ξαφνικά ένα πρωϊ μπορει να τον έχουν φορτώσει και με τιποτα άλλα οι καλοθελητες του είδους. Κατι χαμινια που κάνουν τα βαποράκια. DDevil ο φίλος σου στην ασφάλεια καλό θα ήταν να συμβιβαστεί με το μήκος που του έδωσε η φύση και να μην προσπαθεί να προσθέσει πόντους εκεί που δεν έχει. Διάβασε τη νομοθεσία περί ναρκωτικών με την αναθεώρηση του 2013 και πες μου ποιος εισαγγελέας θα δώσει το ελεύθερο να σπάσουν οι μπάτσοι πόρτα με το ρίσκο αντί για κιλά να βρούνε γραμμάρια για προσωπική χρήση. Για να απαντήσεις πληρέστερα, τσέκαρε ποια είναι η ποινή για την τελευταία περίπτωση και σύγκρινέ τη αν θες με το άρθρο του νόμου πριν το 2013. Εξίσου διαφωτιστική είναι και η απουσία ορισμού του τι συνιστά "ποσότητα για προσωπική χρήση". Μη τα πολυλογούμε, αν δεν σπρώχνεις και δεν πας να φυσήξεις το ντουμάνι σου μάγκικα στη μούρη του οργάνου, μέτρα μάντρες. 7
DDevil Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Lucifer η προσωπική χρηση έχει να κάνει με την ποσοτητα. Αναλογα την ποσοτητα πάει για πλημέλλημα ή για κακούργημα. Αυτό που λες με το φυσημα στη μουρη είναι απλά και αντισταση κατά της αρχης. Με λιγα λογια θα έχει 2 αδικήματα. Χρηση κάναβης (ποινικο για ελλαδα) και αντισταση κατά της αρχής. Και εντάξει αμα δεν μπούν σπιτι του..... θα περιμένουν εκει κάπου και μιας και υπάρχει καταγγελια κάποια στιγμή θα του κάνουν ελεγχο. Θα τη βρουν την άκρη μην ανησυχεις. Αν και σε βλεπω υποστηριζεις τον μπαφιάρη. Προοδευτικοτητα και έτσι? Oταν μπαινουμε σε ένα κλάμπ ή μπαρ και ο διπλανος δεν σεβεται ότι εγω είμαι αντικαπνιστης είμαι εγω ο κομπλεξικος που θα του την φέρω? όχι ρε φιλε δεν είμαι εγω. Αυτος είναι που καπνιζει και δεν σέβεται. Αλλα εντάξει στην ελλαδα έχουμε χάσει λιγο την μπάλα για αυτό και έχουμε και τους ξένους να μας ορίζουν πολιτικές. Γιατι μονοι μας το χάσαμε καπου.... μεταξυ προοδευτικότητας και κουλτουρας. Με λιγα λογια υπάρχει ενας κοσμος που κάποιος από τους 2 δεν θα κάνει το δικο του μια και δεν υπάρχει σεβασμος. Οποτε θα δουμε ποιος τελικα θα καταφερει να κάνει τον άλλον να συμμορφωθεί. Το σπρώξιμο είναι και βιαιοπραγια. Οποτε είναι 3 αδικήματα συνολικα. Καλο θα είναι να ξέρουμε που μιλαμε. Και σιγουρα όχι στον κολλητο μας. Yπάρχει υπαρκτος κίνδυνος όταν στη γειτονια υπάρχουν άτομα που έχουν τέτοιες δοσοληψίες γιατι αυτά τα άτομα με τη σειρά τους μαζευουν βαποράκια.... και αν τυχει και έπιανα βαποράκι να καμακώνει το δικο μου το παιδι θα σκάλωνα άσχημα. Οποτε δεν με ενδιαφερει τι είναι προοδευτικο και τι όχι. Σε αυτή τη περιπτωση. 2
livefreeordie Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Lucifer η προσωπική χρηση έχει να κάνει με την ποσοτητα. Αναλογα την ποσοτητα πάει για πλημέλλημα ή για κακούργημα. Αυτό που λες με το φυσημα στη μουρη είναι απλά και αντισταση κατά της αρχης. Με λιγα λογια θα έχει 2 αδικήματα. Χρηση κάναβης (ποινικο για ελλαδα) και αντισταση κατά της αρχής. Και εντάξει αμα δεν μπούν σπιτι του..... θα περιμένουν εκει κάπου και μιας και υπάρχει καταγγελια κάποια στιγμή θα του κάνουν ελεγχο. Θα τη βρουν την άκρη μην ανησυχεις. Αν και σε βλεπω υποστηριζεις τον μπαφιάρη. Προοδευτικοτητα και έτσι? Oταν μπαινουμε σε ένα κλάμπ ή μπαρ και ο διπλανος δεν σεβεται ότι εγω είμαι αντικαπνιστης είμαι εγω ο κομπλεξικος που θα του την φέρω? όχι ρε φιλε δεν είμαι εγω. Αυτος είναι που καπνιζει και δεν σέβεται. Αλλα εντάξει στην ελλαδα έχουμε χάσει λιγο την μπάλα για αυτό και έχουμε και τους ξένους να μας ορίζουν πολιτικές. Γιατι μονοι μας το χάσαμε καπου.... μεταξυ προοδευτικότητας και κουλτουρας. Με λιγα λογια υπάρχει ενας κοσμος που κάποιος από τους 2 δεν θα κάνει το δικο του μια και δεν υπάρχει σεβασμος. Οποτε θα δουμε ποιος τελικα θα καταφερει να κάνει τον άλλον να συμμορφωθεί. βάσιμα ακριβώς επειδή ζεις Ελλάδα απορώ πως τα λες αυτά. Ο καθένας ότι θέλει κάνει αν έχεις παρατηρήσει. οι καπνιστες καπνίζουν κανονικά μέσα στα μαγαζιά ακόμη κι αν απαγορεύεται να το κάνουν. κι αυτό ενοχλεί τους άλλους,νοιάζεται όμως κανείς ;; επίσης αν το πας έτσι κάθε γειτονιά έχει και Τους μπαφιαρηδες της. άμα είναι έτσι η αστυνομία πρέπει να στηνει καραουλι έξω από κάθε σπίτι που μυρίζει. τους έχεις δει να το κάνουν ; Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2016 από livefreeordie
DDevil Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δεν κάνει ότι θέλει εγω έχω απαγορευσει να καπνιζουν στο γραφειο και βγαινουν έξω. Δεν θα μυριζω εγω τον καπνο του αντιφιτνεσάκια. Να πάει εξω. Αυτος είναι καταδικασμενος να αποκτησει χαπ στα 60 του δεν καταλαβαινει μας λεει για πάθη και άλλα τέτοια.Εντάξει αμα δεν θελει να το κοψει χέστηκα και εγω ας πάει να το κάνει εξω. Και μολις αυριο μεθαύριο παραπονιέται ότι δεν μπορει να ανασάνει θα τον κυνηγάω να του κοπανάω τα τσιγάρα στο κεφάλι!!! Η δικια μου γετονια δεν έχει. Εχω καιρο να μυρισω. Γιατι μια φορά που (ξέρω ποιος ηταν στο μπαλκονι) ελεγα στο τηλεφωνο ότι θα ενημερωσω τον εισαγγελεα για να τελειώνουμε με αυτό και μάλλον το καταλαβε ότι δεν θα έχουμε καλα ξεμπερδέματα και το έκοψε. Τωρα οι λοιποι τι κανετε στις γειτονιες σας και κατά ποσο θέλετε να το τρέξετε είναι και δικο σας θέμα. Τωρα αμα αρχισουμε τα δεν πάω στην αστυνομια γιατι θα με στοχοποιησει κτλπ δεν γινεται δουλεια θα πάω και θα το κοψει γιατι αν συνεχισει θα του κοψω το κωλο απλά. η αστυνομια πάντα κινητοποιείται όταν υπάρχει καταγγελια
Lucifer Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Lucifer η προσωπική χρηση έχει να κάνει με την ποσοτητα. Αναλογα την ποσοτητα πάει για πλημέλλημα ή για κακούργημα. Δεν γκούγκλαρες καν το νόμο αλλά συνεχίζεις. 1
Vapir Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Και εντάξει αμα δεν μπούν σπιτι του..... θα περιμένουν εκει κάπου και μιας και υπάρχει καταγγελια κάποια στιγμή θα του κάνουν ελεγχο. Θα τη βρουν την άκρη μην ανησυχεις. σιγά μη στήσουν και βανάκι να παρακολουθεί το σπίτι του , αχαχ έλα ρε καμία άκρη δεν θα βρουν γιατι ούτε στο σπίτι σου μπορούν να μπουν χωρίς εισαγγελική εντολή , ούτε θα βρεθεί εισαγγελέας να ασχοληθεί με καταγγελίες οτι υπάρχει περίπτωση να μυρίζει μπάφος απο το σπίτι κάποιου (πλημμέλημα), ούτε θα κάτσει να σε περιμένει κανένας πουθενά. Για να στο κάνω ποιο λιανά αν βγω μια βόλτα τέτοια ώρα στην Πάτρα ή ακόμα κ στην περιοχή μου , στα περισσότερα πάρκα/πλατείες/αυλές σχολείων αυτή τη στιγμή παίζει να αράζουν πιτσιρικάδες ηλικίες 15-25+ και να σκάνε τσιγάρα, παρέες απο 2 μέχρι και 10-15 άτομα , τόσο πολύ κινδυνεύει κάποιος να τον πιάσουν , πόσο μάλλον σπίτι του
jennyV Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Προσωπική μου γνώμη (αν και off topic)? Να το νομιμοποιήσουν να τελειώνουμε. Δεν είναι απο τα σκληρά ναρκωτικά (τύπου κόκα μεθαμφεταμίνες,ηρωίνη κτλ), είναι το ίδιο επικίνδυνο με το αλκοόλ, θα νομιμοποιηθεί για ιατρική χρήση (ένας γνωστός μου με σκλήρυνση κατά πλάκας, κάνει καθημερινή χρήση με εντολή γιατρού χρόνια τώρα και σταμάτησε τα φάρμακα), και με τη νόμιμη πώληση/ καλλιέργεια του του θα μπουν λεφτά απο πολλούς φόρους στα ταμεία. Επαθαν τίποτα οι Ολλανδοί;
Προτεινόμενες αναρτήσεις