Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τώρα είδα ότι το ένα ποστ είναι δικό μου...σόρυ Lucifer αλλά δεν κατάλαβα τι ήθελες να πεις, λογικά θα ήταν κάτι έξυπνο που δεν έπιασα γιατί συνήθως γράφεις έξυπνα πράγματα :)

Τέλος πάντων.

Δημοσ.

Καθόλου έξυπνο/ψαγμένο παιδιά, προσπάθησα να κρατήσω μια ισορροπία ανάμεσα στην πεποίθησή μου ότι δεν καρφώνεις το επάγγελμα κάποιου αν δεν ξέρεις ότι ο ίδιος δεν έχει πρόβλημα και στο ότι το ύφος του post του Hamurabi νοιώθω ότι εκθέτει το δικό του επάγγελμα.

Ε σε συνδυασμό με τις ΜΑΝΤΕΨΙΕΣ του bedazzled και του zio10, μόνο σε ένα συμπέρασμα οδηγούμαστε. wink wink

Δημοσ.

μπορει καποιος για εγκυκλοπαιδικους λογους να πει πως μυριζει?

Έχεις βρεθεί ποτέ σου σε χώρο με γάιδαρο κοντά;

Αυτό.

Παντος δικαιολογιες απο μιζερους ανθρωπους οπως με ενοχλει η μυρωδια δεν εχουν βαση. Και εμενα μπορει να με ενοχλουν η κολονια και τα αρωματικα που βαζεις.

Παίζεις με τον πόνο μας.
Δημοσ.

Το σπίτι είναι με ενοίκιο να φανταστώ ?

Έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο κάποιος να μιλήσει στον ιδιοκτήτη και να σου κάνει έξωση ?

Δημοσ.

Το σπίτι είναι με ενοίκιο να φανταστώ ?

Έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο κάποιος να μιλήσει στον ιδιοκτήτη και να σου κάνει έξωση ?

Με ποια αιτιολογία όμως;

Δημοσ.

Με ποια αιτιολογία όμως;

Απο ότι Θημαμε αν μέσα στο σπίτι κάνεις κάτι παράνομο ή κάτι ανήθικο έχει δικαίωμα να σε διώξει.
  • Like 1
Δημοσ.

Σε ενα ενοικιαζόμενο σπίτι δεν υπάρχει μόνο ή σωστή και άρτια λειτουργία που πρέπει να έχει ο ενοικιαστής από τεχνικής άποψης αλλά και από την ηθική λειτουργία αυτού που νοικιάζει.

Με λίγα λόγια δεν μπορείς να ενοικιάσεις ένα χώρο και να το μετατρέψει σε πορνείο,χωρο για χρήση ναρκωτικών,πωληση οπλων, και λοιπές παράνομες πράξεις.

Αυτό θέλει να πει ο anorymous

Και βέβαια αν μάθει κάτι ο ιδιοκτήτης τον πετάει έξω εν ριπή οφθαλμού και τον τρέχει αν θέλει με μηνυση σε αυτόφορο κτλπ για χρήση ναρκωτικών (δεν σημαίνει ότι λίγο χασις δεν είναι χρήση ναρκωτικών επειδή μερικοί λένε έλα μωρέ ένα τσιγάρο κτλπ) με οτιδήποτε άλλες συνέπειες... (Δεν είμαι νομικός απλά ξέρω μερικά πραγματακια βασικα :) )

Όσο για τον ts που λέει τι μπορεί να του κάνει ή αστυνομία είναι να τον πάει αυτόφορο,μετα εισαγγελέα και να του οριστη δικάσιμος για χρήση ναρκωτικών (αν βρούνε χασίς πέραν κάποιον γραμμαρίων,νομιζω άνω των 4-5gr) πας για εμπορία ναρκωτικών με ποινές που ούτε π θέλεις να ξέρεις και φυλακή άνω των 10 ετων χαλαρά. (Βέβαια ο έμπορος ναρκωτικών ξεχωρίζει άνετα από έναν που κάνει μια ψιλοχρηση και οι δικαστές έχουν μεγαλη πείρα σε τετοια,αλλα αν πέσεις σε στραβοξυλο θα τραβας τα μαλλιά σου μία ζωή +ότι θα έχεις μία ωραιότατη δικογραφία για ναρκωτικά)

Μην μπλέξεις φίλε μου και καλό θα ήταν να το κοψεις.

Πεταμενα λεφτά και χαλας και την υγεία σου.

• Like 1
Δημοσ.

Και βέβαια αν μάθει κάτι ο ιδιοκτήτης τον πετάει έξω εν ριπή οφθαλμού και τον τρέχει αν θέλει με μηνυση σε αυτόφορο κτλπ για χρήση ναρκωτικών (δεν σημαίνει ότι λίγο χασις δεν είναι χρήση ναρκωτικών επειδή μερικοί λένε έλα μωρέ ένα τσιγάρο κτλπ) με οτιδήποτε άλλες συνέπειες... (Δεν είμαι νομικός απλά ξέρω μερικά πραγματακια βασικα :) )

Ποια ειναι αυτά τα βασικά πραγματάκια;  Θα πάρει τηλέφωνο ο ιδιοκτήτης νομίζεις εσύ στην αστυνομία θα πεί ο νοικάρης μου πίνει χόρτο και θα σκάσουν τα swat σε 3 δευτερόλεπτα και θα τον μπαγλαρώσουν; αυτό νομίζεις;

Πως θα αποδείξει ο ιδιοκτήτης ότι γίνεται χρήση ναρκωτικών μέσα στο σπίτι;

Μόνο μήνυση μπορεί να του κάνει (με ότι αυτό συνεπάγεται σε αναβολές κτλ) που κοστίζει χρήμα και μπόλικο χρόνο (μπορεί να κρατήσει ακόμη και χρόνο ή και χρόνια ανάλογα με τον δικηγόρο του άλλου και τον φόρτο στα πλημμελειοδικεία) και κατα πάσα πιθανότητα πάλι δεν θα μπορεί να αποδείξει τίποτα... 

φέξε μου και γλίστρησα δηλαδή.

και πολύ καλώς γίνεται αυτό γιατί έτσι θα μπορούσα να σε διώξω όποτε γουστάρω απο το διαμέρισμα που σου νοικιάζω απλά επειδή σε κατηγορώ πως είσαι χρήστης ή και εγώ δεν ξέρω τι. 

Δημοσ.

Ε καλά δεν νομίζω ότι δεν θα γίνει πιστευτός ο ιδιοκτήτης,δεν απαγγέλλει και έτσι για χαβαλε ο καθένας μας ότι κανείς χρήση (μαλακών) ναρκωτικών.

Βέβαια και με ένα απλό τεστακι βρίσκει ή αστυνομία αν κάνεις χρήση.

Δεν είπα ότι θα σκάσουν τα swat προς θεού αλλά αυτή η κατηγορία είναι σοβαρή και αν κάνεις μήνυση (100€ πλέον) δεν νομίζω ή αστυνομία να μην κάνει κάτι ;) Ή να μην το ψάξει το θέμα.

Το αν ο άλλος καπνίζει χόρτο κτλπ μπορεί να βασιστεί και στο αν τον καρφώσουν και οι γείτονες...(ναι μυριζαμε ότι έκανε χορτο,η ότι τον είχαμε δει να καπνίζει χόρτο κτλπ) ή να πάρουν τηλ σε περίπτωση που γίνεται καθημερινά,γιατι λογικά εκεί θα υπάρχουν και μεσήλικες και γέροι κτλπ που όλο και κάποιος θα σπάστει καμια μέρα και θα καλεσει το 100.

Βέβαια μπορεί να μην γίνει και ποτέ τίποτα και όλα να κυλησουν κομπλε για τον ts αλλά είναι ρίσκο.

Good luck!

Δημοσ.

ρε τι λες τώρα; παρέα παιδιών είμαστε που συμφωνήσαμε πως κάτι στρέχει για δίκαιο και το κάνουμε; άιντε να πάρουμε και αίμα; 

τι θα πει "θα γίνει πιστευτός ο ιδιοκτήτης" δεν υπάρχει τέτοια πρόνοια νομική.

δεν γίνονται τα πράματα με ένστικτο ή συναίσθημα.

Ο ιδιοκτήτης θα πρέπει να προσκομίσει αποδεικτικά στοιχεία. Οχι το κάποιοι τρίτοι λένε ότι μυρίσανε κάτι περίεργο δεν ειναι αποδεικτικό στοιχείο. Στα δικαστήρια οι ανθρώπινες μαρτυρίες παίζουν μηδαμινό ρόλο στην έκβαση συμπερασμάτων ακριβώς γιατι ο καθένας μπορεί να θυμάται ότι θέλει επειδή (πέρα απο ενδεχόμενο δόλο) είμαστε άνθρωποι και έχουμε ανθρώπινες αδυναμίες πχ κάποιος θυμάται ενα αμάξι γκρί άλλος άσπρο αλλος παίζει να στο πει μαύρο.

Περισσότερο παίρνουν την κατάθεση για να αποκομίσουν το ευρύτερο context μιας υπόθεσης.

Τέλος τι θα πει με μια εξέταση αίματος αποδεικνύεται;

Είσαι καλά ; που είμαστε; σε δημοκρατική χώρα ζούμε με ατομικές ελευθερίες! μπορεί να με μπαγλαρώσει η αστυνομία επειδή δεν του γυαλίζω το μάτι του αστυνομικού ή επειδή του τα έχει πρήξει η κυρά του και να με βάλει να του δώσω αίμα; πάμε καλά;

Θα δώσω αίμα επειδή το είπε ο ιδιοκτήτης που ειναι και δήμαρχος του χωριού και έχει κύρος; χαχαχαχαχα

Το μόνο που μπορεί να κάνει ενας αστυνόμος ειναι να μου ζητήσει να του δώσω ταυτότητα τιποτα άλλο. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...