Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον εχω μερικες αποριες. Μεχρι πριν λιγες μερες ημουν στο ωραιο μου ρετιρε,χωρις κανεναν αλλο στον οροφο ή πανω απο το κεφαλι μου κι ολα ηταν μια χαρα. Επρεπε ομως να μετακομισω για διαφορους λογους και τωρα μενω στο πρωτο με πολλους γειτονες απο πανω φυσικα αλλα και απο διπλα,με κοινο μπαλκονι και γενικα σε πολυκατοικια και σε γειτονια που ειναι πυκνοκατοικημενη. Οπως γραφει κι ο τιτλος,το εχω συνηθειο να κανω κανα τσιγαρακι μες τη μερα σε καθημερινη βαση,ειτε με κανενα φιλαρακι ειτε και μονος. Το θεμα ειναι τωρα οτι πλεον μυριζει πολυ,σιγουρα το μυριζουν ολοι κι ειδικα οι απο πανω κι απο διπλα κι αναρωτιεμαι αν μου εχει τυχει κανενας περιεργος γειτονας κι εχει προβλημα τι μπορει να γινει; Θα μπορουσε να κανει κατι; Οπως να καλεσει πχ αστυνομια; Κι αν ειναι τι θα μπορουσε να κανει η αστυνομια; Ζουμε και στο Ελλαδισταν,δε θα μου εκανε εκπληξη να δημιουργουνταν θεμα και να εμπλεκα απο το πουθενα.

Σε εμάς συμβαίνει να καπνίζουν κάποιοι από ένα διαμέρισμα χαμηλά στην διπλανή πολυκατοικία. Η μπάφλα έρχεται κάθε φορά σε εμένα που είμαι στον 3ο όροφο και μπαίνει μέσα στο σαλόνι από το παράθυρο που το καλοκαίρι το έχουμε ανοιχτό, γίνεται τόσο συχνά σχεδόν καθημερινά που πλέον όταν μυρίζω τέτοια μυρωδιά ρίχνω ένα καντήλι από μέσα μου και πηγαίνω να κλείσω το τζάμι. Πάντως οχι, δεν μπορούν να σου κάνουν κάτι.

Δημοσ.

Δεν μας είπε ο φίλος το 3φύλλο που φτιάχνει τον Χαράλαμπο είναι όλο από μαύρο ή κάνει την γνωστή συνταγή να το τρίβει από πάνω στον καπνό, σαν ρίγανη;

Το δευτερο ρε φιλε,ειπαμε να το κανουμε αλλα για χαλαρωση οχι να μας ξετιναξει  :-D

Σε εμάς συμβαίνει να καπνίζουν κάποιοι από ένα διαμέρισμα χαμηλά στην διπλανή πολυκατοικία. Η μπάφλα έρχεται κάθε φορά σε εμένα που είμαι στον 3ο όροφο και μπαίνει μέσα στο σαλόνι από το παράθυρο που το καλοκαίρι το έχουμε ανοιχτό, γίνεται τόσο συχνά σχεδόν καθημερινά που πλέον όταν μυρίζω τέτοια μυρωδιά ρίχνω ένα καντήλι από μέσα μου και πηγαίνω να κλείσω το τζάμι. Πάντως οχι, δεν μπορούν να σου κάνουν κάτι.

Κι εγω γιαυτο ανησυχω πιο πολυ,μη μπαινει απο τα παραθυρα κτλ. Παντως τωρα ειναι χειμωνας σχεδον οποτε κατι τετοιο δε παιζει.

Δημοσ.

Κι εγω γιαυτο ανησυχω πιο πολυ,μη μπαινει απο τα παραθυρα κτλ. Παντως τωρα ειναι χειμωνας σχεδον οποτε κατι τετοιο δε παιζει.

Μπα, μέχρι να πιάσει αρκετό κρύο το παράθυρο το ανοίγει η μάνα μου, έχουν γίνει και τσακωμοί για αυτό το θέμα επειδή μπαίνει κρύο μέσα. Και αυτοί βασικά καπνίζουν με ανοιχτά τα τζάμια τους τον χειμώνα για να μην εγκλωβίζεται η μυρωδιά στο σπίτι τους, λογικό να το ανοίγουν για αυτόν τον λόγο δεν τους κατηγορώ.

Δημοσ.

στην πολυκατοικια μου εχουμε εναν τυπακο..(φυλακοβιος μαλλον)  ποτε δεν εχει ενοχλησει μενει και στο ισογειο .. εγω μενω πρωτο και οταν το σκαει (καθημερινα) μυριζει ο διαδρομος μεχρι και τον τριτο , μαλλον λογω ρευματων του αερα.. εμενα δε με ενοχλει αλλα προσφατα σε μια συνελευση πεταχτηκε μια τυπισα απο τον τριτο(!!) και ρωτησε "αυτη η περιεργη μυρωδια σα λιβανι καθε μερα τι ειναι? "

Έπρεπε να της πεις ''Toν θυμάσαι τον φυλακόβιο από το ισόγειο; Τελικά είναι παιδί της εκκλησίας!'' :devil:

Δημοσ.

Ρε δόξα τον Θεό που ζεις στο Ελλαδισταν :P

Σε καμια Αμερική θα είχες τα SWAT να κατεβαίνουν με σκοινιά στο μπαλκόνι σου και ελικόπτερα να σου φωνάζουν να βγεις με τα χέρια ψιλά. (ενδεχομένως θα έτρωγες και καμια σφαίρα).

αυτο ειναι λυπηρο ρε φιλε. ποσο τραγικα ειναι τα πραγματα στην αμερικη... ελπιζω να μην τους φτασουμε ποτε.

αγορασε το εργαλειο + τα συνεργα, βαλτα στο μπαλκονι & αναβε το πρωι - βραδυ...

28-1--3-thumb-large.jpg

κανεις δε θα πιστεψει οτι δεν εισαι ανθρωπος του θεου & δεν ασχολεισαι με τοσο κακα πραγματα οπως η κανναβη.

γαματο! χαχα.

Δημοσ.

Απλά όταν το σκας άναβε και ένα θυμιατό και άφηνε το στο μπαλκόνι να νομίζουν ότι είναι λιβάνι

Και έτσι και κανείς δεν καταλαβαίνει τίποτα και έχεις τους γέρους και γριές με το μέρος σου.

Άγιο παιδί αυτό στον πρώτο,καθε μέρα ανάβει θυμιατα ;)

• Like 1
Δημοσ.

Παντος δικαιολογιες απο μιζερους ανθρωπους οπως με ενοχλει η μυρωδια δεν εχουν βαση. Και εμενα μπορει να με ενοχλουν η κολονια και τα αρωματικα που βαζεις.

Δημοσ.

οταν καποιος ενοχλειται απο κατι τετοια.. δεν ειναι μιζερος φιλε μου

η κολωνια που θα βαλει η κυρια στο ισογειο ΔΕΝ θα τη μυρισουν στον τριτο. ειπαμε να κανουμε τα δικα μας αλλα να μη γινομαστε και μ@λ@κες προς τους αλλους .. ετσι ?

αμα συμπεριφερεσαι σα μ@λ@κα@ς στους γειτονες σου με τετοια θεματα.. τοτε το πιο πιθανο ειναι να πεσει ανωνυμο στην αστυνομια οτι σπρωχνεις.. και μετα αντε γεια

• Like 1
Δημοσ.

Συγνώμη ρε παιδιά γράφετε σε δημόσιο φόρουμ για χρήση ναρκωτικων;

Μα καλά πόσο χρονών είστε 12?

Moderators υπάρχουν εδώ;

Δημοσ.

Μα καλά πόσο χρονών είστε 12?

Moderators υπάρχουν εδώ;

Διαβάζει η ΕΛ.ΑΣ. το Insomnia;

• Like 1
Δημοσ.

Και δηλαδή όσους βράζουν κουνουπίδι με ανοιχτό παράθυρο πού τους σταυρώνουμε;

Το ανοιχτό ή κλειστό παράθυρο δεν παίζει κανένα ρόλο. Ο άνθρωπος που τρώει κουνουπίδι είναι επικίνδυνος και επιβάλλεται να εξορίζεται δια παντός. Το τελευταίο των προβλημάτων - και αν - είναι η μυρωδιά.  

Δημοσ.

Καινούριος στο ίντερνετ;

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...