Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φιλε χαλαρωσε. κανεις δε θα βγαλει ενταλμα για κατι τετοιο. η προσωπικη χρηση δεν ειναι νομιμη στην ελλαδα.. ουτε το να εχεις ενα γλαστρακι σπιτι σου.. το πολυ πολυ να στην πουν οι γειτονες ( που θα πρεπει ομως να ξερουν τι μυριζουν ) και να σου γινει καμια συσταση. αμα στην πολυ τραβηγμενη περιπτωση καλεσουν την αστυνομια τοτε απλα ΔΕΝ ανοιγεις αμα σου χτυπησουν την πορτα .. φροντιζεις να μην δινεσαι μονος σου, ριξε κανα σπρευ αρωματικο χωρου, κανα στικ αρωματικο και μην τρελενεσαι

Δημοσ.

φιλε χαλαρωσε. κανεις δε θα βγαλει ενταλμα για κατι τετοιο. η προσωπικη χρηση δεν ειναι νομιμη στην ελλαδα.. ουτε το να εχεις ενα γλαστρακι σπιτι σου.. το πολυ πολυ να στην πουν οι γειτονες ( που θα πρεπει ομως να ξερουν τι μυριζουν ) και να σου γινει καμια συσταση. αμα στην πολυ τραβηγμενη περιπτωση καλεσουν την αστυνομια τοτε απλα ΔΕΝ ανοιγεις αμα σου χτυπησουν την πορτα

Εχεις δικιο. Απλα δε μου αρεσει να δινω δικαιωματα. Μεχρι τωρα δεν υπηρχε λογος να ανησυχω για κατι απο ολα αυτα. παντως σε σπιτια απο αλλα φιλαρακια οταν το κανουν δε τους νοιαζει τιποτα ακομη κι αν ειναι ο γειτονας διπλα στο μπαλκονι εκεινη την ωρα και δεν εχει γινει κατι (ως τωρα) :P τι να πεις ομως δε ξερεις και ποτε και δεν ειμαι κι απο αυτους που λενε τα γραφω ολα στα τετοια μου και σιγα τι θα μου κανουν.

Δημοσ.

καλα κανεις και δε γρ;αφεις στα τετοια σου οταν σου λενε κατι.. και οταν λες οτι ΜΥΡΙΖΕΙ τοτε αυτοματα ΝΑΙ δινεις δικαιωματα στους γειτονες σου. καποιοιοι γειτονες μπορει να μην ξερουν τι μυριοζυν, αλλοι δε θα ασχοληθουν, αλλοι θα ξερουν τι μυριζουν και μπορει να μη γουσταρουν. αυτα που σου ειπα κανε αλλα να ξερεις η βαρια μυρωδια χορτου ΔΥΣΚΟΛΑ καλυπτεται ...

στην πολυκατοικια μου εχουμε εναν τυπακο..(φυλακοβιος μαλλον)  ποτε δεν εχει ενοχλησει μενει και στο ισογειο .. εγω μενω πρωτο και οταν το σκαει (καθημερινα) μυριζει ο διαδρομος μεχρι και τον τριτο , μαλλον λογω ρευματων του αερα.. εμενα δε με ενοχλει αλλα προσφατα σε μια συνελευση πεταχτηκε μια τυπισα απο τον τριτο(!!) και ρωτησε "αυτη η περιεργη μυρωδια σα λιβανι καθε μερα τι ειναι? "

Δημοσ.

καλα κανεις και δε γρ;αφεις στα τετοια σου οταν σου λενε κατι.. και οταν λες οτι ΜΥΡΙΖΕΙ τοτε αυτοματα ΝΑΙ δινεις δικαιωματα στους γειτονες σου. καποιοιοι γειτονες μπορει να μην ξερουν τι μυριοζυν, αλλοι δε θα ασχοληθουν, αλλοι θα ξερουν τι μυριζουν και μπορει να μη γουσταρουν. αυτα που σου ειπα κανε αλλα να ξερεις η βαρια μυρωδια χορτου ΔΥΣΚΟΛΑ καλυπτεται ...

στην πολυκατοικια μου εχουμε εναν τυπακο..(φυλακοβιος μαλλον)  ποτε δεν εχει ενοχλησει μενει και στο ισογειο .. εγω μενω πρωτο και οταν το σκαει (καθημερινα) μυριζει ο διαδρομος μεχρι και τον τριτο , μαλλον λογω ρευματων του αερα.. εμενα δε με ενοχλει αλλα προσφατα σε μια συνελευση πεταχτηκε μια τυπισα απο τον τριτο(!!) και ρωτησε " αυτη η περιεργη μυρωδια σα λιβανι καθε μερα τι ειναι? "

οι πιο πολλοι πλεον το αναγνωριζουν ή τους κανει εντυπωση αν το μυρισουν. το ξερω πως ειναι εντονη γιαυτο εχω ξενερωσει κιολας. αλλα μεσα στη πολυκατοικια δε μυριζει ποτε στους διαδρομους. μονο εξω οπως ειπα και δυστυχως και στην εισοδο γιατι ειμαι στο πρωτο.

Δημοσ.

Στο σπίτι σου δε μπαίνουν

Αν σταμπαριστείς όμως ως χρήστης από την αστυνομία, θα είσαι "υπό παρακολούθηση" 

Δημοσ.

Στο σπίτι σου δε μπαίνουν

Αν σταμπαριστείς όμως ως χρήστης από την αστυνομία, θα είσαι "υπό παρακολούθηση" 

Α ναι δεν ειμαι Κομοτηνη φιλε. Γιατι με περασες για καποιον γειτονα;  :-D

Δημοσ.

Χαχαχα όχι, απλά φοιτητής Κομοτηνή έμενα και γω σε ρετιρέ, άλλη φάση  :ph34r:

Με είχαν σταματήσει για ψάξιμο τουλάχιστον 15 φορές(δεν είμαι του αθλήματος) ενώ πέρυσι εξάρθρωσαν ολόκληρη σπείρα, 20+ άτομα  :-D

Δημοσ.

Χαχαχα όχι, απλά φοιτητής Κομοτηνή έμενα και γω σε ρετιρέ, άλλη φάση  :ph34r:

Με είχαν σταματήσει για ψάξιμο τουλάχιστον 15 φορές(δεν είμαι του αθλήματος) ενώ πέρυσι εξάρθρωσαν ολόκληρη σπείρα, 20+ άτομα  :-D

μονο αλλη φαση εχεις το κεφαλι σου ησυχο. καμια σχεση με το να μενεις με αλλους απο πανω και γενικα να εισαι χαμηλα στο δρομο. χαχα κι εμας σα σπειρα μας βλεπουν μερικοι θεωρω οταν το μυριζουν  :-D  :-D  :-D  :-D

Δημοσ.

Πάρε έναν ιονιστη.Κανει καλή δουλειά.

Μην προκαλείς γιατί ποτέ δεν ξέρεις απο που θα την πάθεις.

Δημοσ.

Λοιπον εχω μερικες αποριες.

[...]

Και να εμπλεκα απο το πουθενα.

Με τόσες ποικιλίες που υπάρχουν, βρες καμία που δεν βρωμοκοπάει και θα είστε όλοι happy.

Ενδεικτικά:

Super Lemon Haze

Strawberry Cough

Δημοσ.

Στο προηγουμενο μου σπιτι μυριζα συχνα λιβανι. Στο εξωτερικό.

Ωσπου μια μερα ειδα λιβανιστηρι στο μπαλκονι του απο κατω (μεγαλύτερο μπαλκονι από το δικο μου). Τα ιδια και πολλες φορές εκ των υστερων.

Παντως για τη μυρωδια χασις που ελεγα, δεν κανω πλακα. Και δεν παιζει να ειχα φτιαχτεί με "φαινόμενο" placebo. Παραπατουσα και ημουν πολλες κλασεις πιο "πάνω".

Δημοσ.

Δεν μας είπε ο φίλος το 3φύλλο που φτιάχνει τον Χαράλαμπο είναι όλο από μαύρο ή κάνει την γνωστή συνταγή να το τρίβει από πάνω στον καπνό, σαν ρίγανη;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...