Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Kαλα λεει ο τελης οτι και αν κανεις φροντισε να μην ενοχλεις. Εγω οχι για μαυρο ουτε το τσιγαρο δεν ανεχομαι.

• Like 1
Δημοσ.

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ,απο αρχικο ποστ ως και τις απαντησεις(μερικες απολαυστικες).Απορω πως δεν εχει κλειδωθει το θεμα.Φιλε TS  «εξηγησε» οτι αστειευεσαι...

• Like 1
Δημοσ.

μου αρέσει πάντως που μερικοί συγκρίνουν το χασίς που είναι κάτι μη βλαβερό για τον χρήστη και τους γύρω του με το τσιγάρο που είναι καρκίνος και για αυτόν που το καπνίζει και 2 φορές καρκίνος για τους γύρω 

• Like 1
Δημοσ.

εγώ πάντως θα γινόμο0υν ο σπαστικός γείτονας που παρουσιάζεις, το καλοκαίρι αυτό το πράγμα βρομάει τετράγωνα μακριά , είναι τέρμα ενοχλητική η μυρωδιά του και δεν μπορείς να την ξεφορτοθείς.Οπως με ενοχλει η μυρωδια του τσιγάρου έτσι και αυτό, μπορεις να τους σεβαστείς για αρχή,και δεν θα σε πειράξουν ούτε οι ίδιοι.

• Like 1
Δημοσ.

Ζουμε και στο Ελλαδισταν

Είπε ο Ευρωπαίος που ενοχλεί με τη μπόχα του τους γείτονες αλλά τους γράφει στα παλιά του τα παπούτσια

• Like 4
Δημοσ.

εγώ πάντως θα γινόμο0υν ο σπαστικός γείτονας που παρουσιάζεις, το καλοκαίρι αυτό το πράγμα βρομάει τετράγωνα μακριά , είναι τέρμα ενοχλητική η μυρωδιά του και δεν μπορείς να την ξεφορτοθείς.Οπως με ενοχλει η μυρωδια του τσιγάρου έτσι και αυτό, μπορεις να τους σεβαστείς για αρχή,και δεν θα σε πειράξουν ούτε οι ίδιοι.

Εννοείς οτι θα έκανες παρατήρηση και σε όποιον βγαίνει στο μπαλκόνι του να καπνίσει ένα τσιγάρο, επειδή σε ενοχλεί η 'τσιγαρίλα';

Δημοσ.

Δε συμφωνώ, σχεδόν όλοι το καταλαβαίνουν πιστεύω.

Έχω περάσει πολλές φορές με παρέες απο στενά κτλ και να μου έρχεται ντουμάνι και κανένας να μην το καταλάβαινε (παιδιά που είμαστε άνετα μεταξύ μας και δεν θα υπήρχε λόγος να μην θέλουν να μου δείξουν πως μυρίστηκαν κάτι ) και ούτε που το αντιλαμβάνονται ακόμη  πολλές φορές και αν κάνω ερώτηση "μυρίζεις κάτι;" 

Το ίδιο και οι γονείς μου θυμάμαι όταν ήμουν πιο μικρός και κάνανε καμιά έκπληξη να επισκεφτούν τον φοιτητή γιο (γονείς κλασικοί Έλληνες όχι χίπηδες/απελευθερωμένοι πχ να με αφήσουν να πειραματιστώ με αυτά παριστάνοντας το κορόιδο κτλ )

το ίδιο και άλλοι γονείς θυμάμαι 

Γενικά όποιου πάει το μυαλό απευθείας ότι εδώ κάποιος φούμαρε περίεργο καπνό ή κάποτε το έκανε και ο ίδιος ή έκανε παρέα με άτομα που πίνανε και στις δύο περιπτώσεις δείχνει κατανόηση πιστεύω.

Εκτός και αν το ξέρει επειδή είχε μπαφιάρη γείτονα που απο άλλο λόγο τον κατάλαβε τι κάνει (πχ συνομιλίες λόγω κακής μόνωσης ή περίεργες παρέες κτλ) και έτσι απόκτησε εμπειρία στην μυρωδιά. 

Φυσικά όλα αυτά τηρουμένων των αναλογιών δεν λέω ότι κανενός Έλληνα δεν θα πάει πότε στο μυαλό του πως κάποιος κάπνισε χασίς ποτέ και υπο κανένα σενάριο... απλά οι πιθανότητες ειναι τέτοιες που μάλλον δεν θα το σκεφτεί (αν το μόνο πιεστήριο ειναι λίγος καπνός στην ευρύτερη ατμοσφαίρα) . 

καταρχήν πως να ξέρεις πως μυρίζει το χασίς για να σκεφτείς πως πρόκειται για κάτι τέτοιο... το μόνο που μπορεί να ξέρεις (ΑΝ πήγαινες εκκλησία) ειναι το λιβάνι αλλά και πάλι δεν έχει άμεση σχέση σαν μυρωδιά άσχετα αν το συγχέουμε. 

Βασικά τώρα που το σκέφτομαι και εγώ ο ίδιος όταν ποτέ μου δεν είχα δοκιμάσει ούτε τσιγάρο μέχρι την πρώτη 20ετία της ζωής μου και μου βρομούσε ο καπνός ποτέ μου δεν θυμάμαι να παρατήρησα την μυρωδιά χασίς πουθενά στην περιοχή μου (όπως το κάνω τώρα) και λογικά όλο και κάτι θα υπήρχε και τότε... δεν έφτασε στα 90's το βαπόρι απο την Περσία... 

Πάντως πριν κάτι χρόνια στην Ολλανδία είχα φτιαχτεί κανονικά σε μια γειτονιά από το ντουμάνι. Είχα πάει να δω ένα σπίτι και γυρνώντας παραπατούσα. Δεν είχα βρει σπίτι αλλα δεν έτρεχε μία!

Οπότε, μη φοβάσαι, μπορεί και να το απολαύσουν!

δεν είναι vodka το ντουμάνι δεν παραπατάς ούτε ζαλίζεσαι σαν τους μεθυσμένους ή αυτό που έπαθες ήταν προϊόν αυθυποβολής ή κάτι άλλο έγινε... 

Δημοσ.

Λοιπον εχω μερικες αποριες. Μεχρι πριν λιγες μερες ημουν στο ωραιο μου ρετιρε,χωρις κανεναν αλλο στον οροφο ή πανω απο το κεφαλι μου κι ολα ηταν μια χαρα. Επρεπε ομως να μετακομισω για διαφορους λογους και τωρα μενω στο πρωτο με πολλους γειτονες απο πανω φυσικα αλλα και απο διπλα,με κοινο μπαλκονι και γενικα σε πολυκατοικια και σε γειτονια που ειναι πυκνοκατοικημενη. Οπως γραφει κι ο τιτλος,το εχω συνηθειο να κανω κανα τσιγαρακι μες τη μερα σε καθημερινη βαση,ειτε με κανενα φιλαρακι ειτε και μονος. Το θεμα ειναι τωρα οτι πλεον μυριζει πολυ,σιγουρα το μυριζουν ολοι κι ειδικα οι απο πανω κι απο διπλα κι αναρωτιεμαι αν μου εχει τυχει κανενας περιεργος γειτονας κι εχει προβλημα τι μπορει να γινει; Θα μπορουσε να κανει κατι; Οπως να καλεσει πχ αστυνομια; Κι αν ειναι τι θα μπορουσε να κανει η αστυνομια; Ζουμε και στο Ελλαδισταν,δε θα μου εκανε εκπληξη να δημιουργουνταν θεμα και να εμπλεκα απο το πουθενα.

Το "από το πουθενά" δεν ξερω που το ειδες απο την στιγμη που αναφερεις απο μονος σου οτι μυριζει παντου (και η μυρωδια ειναι το λιγοτερο αποκρουστικη, αν τυχει και περασω απο καποιο παρκο απογευμα - βραδυ μου ερχεται να ξερασω απο την μποχα, ποσο μαλλον σε πιο κλειστους χωρους). Ξερω οτι δεν ειναι η απαντηση που θες να ακουσεις αλλα κανενας δεν ειναι υποχρεωμενος να μυριζει κατι που βρωμοκοπαει επειδη εσενα σου αρεσει οπότε απλά βρισκεις πιο διακριτικο τροπο να το κανεις, αν συνεχισεις να θεωρεις πως σου προσφερει κατι. πολύ απλά ο οργανισμός σου δεν θα σου ζητήσει τίποτα αν εσύ δεν το πρωτοδοκιμάσεις και τον βάλεις σε αυτό το μαρτύριο, οπότε ο καθένας ζει με τις επιλογές του και.. ας πρόσεχε.

μου αρέσει πάντως που μερικοί συγκρίνουν το χασίς που είναι κάτι μη βλαβερό για τον χρήστη και τους γύρω του με το τσιγάρο που είναι καρκίνος και για αυτόν που το καπνίζει και 2 φορές καρκίνος για τους γύρω 

κανένας δεν θα σου κανει παραπονο επειδη κανεις κακο στον εαυτο σου. μονο οι γονεις μας νοιαζονται για αυτο (και καλό θα ηταν να σεβόμασταν τους κοπους τους αλλα αυτο ειναι ενα αλλο θεμα), και αντε μερικα ατομα ακομα. το θεμα ειναι πως δεν εχεις το παραμικρο δικαιωμα να ενοχλεις τους αλλους με κατι τοσο σιχαμερο, είτε κανει λιγο/καθολου κακό, είτε πολύ. καποιοι θεωρουνε πως πρεπει ντε και καλα εμεις που επιλεξαμε να μην κανουμε τιποτα απο τα 2 πως πρεπει να υποστουμε ή το ένα ή το άλλο. εξαλλου και τα 2 την ιδια αποκρουστικη εικονα προσφερουν. και ναι μεν το 2ο ειναι κατα πολυ πιο βλαβερο (αλλα απο την αλλη δεν προκαλει μαλακυνση ουτε σε καταλαβαινει ο αλλος απο το βλεμμα που το ενα ματι ειναι μονιμως σε ληθαργο), αλλα το 1ο βρωμοκοπαει σε τουλαχιστον 10πλασια εμβελεια που σημαινει οτι ενοχλεις 10πλασιο κοσμο και η μποχα του ειναι ακομα μεγαλυτερη. 

Δημοσ.

χαχαχαχαχα τι μου θύμησες τώρα! μέχρι πριν λίγο καιρό είχαμε στο διπλανό διαμέρισμα ένα γείτονα που "λιβάνιζε" καθημερινά και με τις ώρες! Μάλιστα πρέπει να έκανε κι εμπόριο γιατί κάθε μέρα κι οποιαδήποτε ώρα, ακόμα και αργά το βράδυ, περνούσαν απο το σπίτι διάφοροι άσχετοι που έμεναν για 5' κι έφευγαν. (οι πόρτες και των 2 διαμερισμάτων είναι από το '60 κι ακούγονταν όλα, ακόμα και το θυροτηλέφωνο). Μιλάμε ντουμάνιαζε όλη η πολυκατοικία, τεκές είχαμε γίνει! Του είχαν γίνει παράπονα για ότι θελεις, (τα σκυλόσκ@τ@ στο μπαλκόνι, τα νερά που έπεφταν απο κάτω όταν το έπλενε, για τα γαυγίσματα, για τα κοινόχρηστα, για την υγρασία από το μπάνιο) μόνο για το τσιγαράκι δεν του είχαν πει τίποτα! Μάλλον το διασκέδαζαν κι αυτοι!

• Like 1
Δημοσ.

Και δηλαδή όσους βράζουν κουνουπίδι με ανοιχτό παράθυρο πού τους σταυρώνουμε;

νταξ μόνο ο Κατακουζηνός όμως βράζει κουνουπίδι 24/7

Εγώ συμφωνώ πως πρέπει να σέβεται τους γείτονες αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να καταναλώνει την ποσότητα που επιθυμεί αρκεί να βάλει κάτι στην εξώπορτα να χρησιμοποιήσει απορροφητήρα ή παράθυρο κτλ. 

Σταματα τον αλβανο πρωτα απ'ολα....Αυτο ειναι που βρωμαει.

να δεις που σκάει και σπόρια και λέει τι καλό που ειναι :P

Δημοσ.

Ε γενικά αν μένεις σε πολυκατοικία, υποτίθεται ότι είτε μπαφίλα είναι, είτε τσίκνα, πρέπει να 'χεις λίγο το νου σου να μη βρωμάνε οι κοινόχρηστοι χώροι. Αυτονόητη ευγένεια. Τώρα κάτι τύπους που σιχαίνονται την τάδε μυρωδιά στο μπαλκόνι, ε φαιδρότητες που θυμίζουν το "να μην έρχονται χοντροί στην παραλία".

• Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...