Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Κι αν ειναι τι θα μπορουσε να κανει η αστυνομια; Ζουμε και στο Ελλαδισταν,δε θα μου εκανε εκπληξη να δημιουργουνταν θεμα και να εμπλεκα απο το πουθενα.

Ρε δόξα τον Θεό που ζεις στο Ελλαδισταν :P 

Σε καμια Αμερική θα είχες τα SWAT να κατεβαίνουν με σκοινιά στο μπαλκόνι σου και ελικόπτερα να σου φωνάζουν να βγεις με τα χέρια ψιλά. (ενδεχομένως θα έτρωγες και καμια σφαίρα).

• Like 5
Δημοσ.

Πάντως πριν κάτι χρόνια στην Ολλανδία είχα φτιαχτεί κανονικά σε μια γειτονιά από το ντουμάνι. Είχα πάει να δω ένα σπίτι και γυρνώντας παραπατούσα. Δεν είχα βρει σπίτι αλλα δεν έτρεχε μία!

Οπότε, μη φοβάσαι, μπορεί και να το απολαύσουν!

Δημοσ.

Έχω έναν κόπανο γείτονα που κάθε χειμώνα σχεδόν βρωμοκοπάει το μπάνιο μου από τον αεραγωγό...

Ειλικρινά το έχω απορία, τους αρέσει να γεμίζουν ντουμάνι το μπάνιο τους και να βρωμάνε μετά π.χ. οι πετσέτες;

Δημοσ.

ήξερα ένα τύπο που μάζευε παρέα και πίνανε κάθε μέρα για χρόνια , πολλές φορές στο σπίτι του , καλοκαίρι με ανοιχτές πόρτες και λίγα μέτρα ποιο πέρα 3όροφο με οικογένεια μπάτσων , δεν του χτύπησε κανένας την πόρτα, κανείς δεν ασχολήθηκε 
αν σε πιάσουν έξω βέβαια αλλάζει το πράγμα 

Μην δίνεται λάθος infos, δεν ξέρεις που θα πέσεις και είναι λίγο μαλακία να σε τραβάνε για κάτι τέτοιο , όταν είσαι έξω καλύτερα να προσέχεις , αν σε χαλάει δε τότε ποτέ έξω 

βέβαια προσωπική εμπειρία δεν έχω, ποτέ μου δεν ασχολήθηκα με τέτοια πράγματα  :-)

Δημοσ.

Ρε δόξα τον Θεό που ζεις στο Ελλαδισταν :P

Σε καμια Αμερική θα είχες τα SWAT να κατεβαίνουν με σκοινιά στο μπαλκόνι σου και ελικόπτερα να σου φωνάζουν να βγεις με τα χέρια ψιλά. (ενδεχομένως θα έτρωγες και καμια σφαίρα).

117986.1447080860.jpg

post-185414-0-15926300-1475315188_thumb.jpg

Βασικά οι Αμερικάνοι είναι πιο μπροστά σε αυτό το θέμα από το Ελλαδιστάν.

• Like 3
Δημοσ.

Αμα ειναι τπτ γερόντια οι γείτονες (65 + φευγα) , μπορεί και να νομίζουν οτι λιβανίζεις , οτι κανεις κανένα ευχελαίο τέτοια πράματα  όποτε εισαι οκ  :P , πάντως πριν 20 χρόνια θυμάμαι που ειχε φυτρώσει ( κατα λαθος?) στην αυλη της γιαγιας μου ενα πρααμαα .. αλλο πραμα ! και το πότιζαν κιόλας γιατι δεν ήξεραν τι ειναι , αλλα τους άρεσε όπως ήταν ετσι κιτρινωπό , δεν τα γνώριζε τοτε ο κόσμος .

Δημοσ.

αγορασε το εργαλειο + τα συνεργα, βαλτα στο μπαλκονι & αναβε το πρωι - βραδυ...

28-1--3-thumb-large.jpg

κανεις δε θα πιστεψει οτι δεν εισαι ανθρωπος του θεου & δεν ασχολεισαι με τοσο κακα πραγματα οπως η κανναβη.

• Like 5
Δημοσ.

σε επαρχιακες πολεις, οι μπατσοι μην εχοντας τπτ να κανουν πιανουν και αυτους με 1 τσιγαρο πανω τους και το γραφουν σε τοπικα site "Αστυνομικοι συνελαβαν 29χρονο με κατοχη ναρκωτικων", διαβαζεις το "ρεπορταζ" και λεει οτι τον πιασανε να εχει 2γραμμαρια χασισακι.. και νομιζεις οτι διαβαζεις κουλουρι αλλα τα εννοουνε.νομιζουν οτι δουλευουν στο LAPD.

σε μεγαλουπολεις συμφωνω με τους απο πανω, αλλα και οι απο κατω πιστευω τα ιδια θα πουνε. ας κανουμε καμια συνελευση στην πολυκατοικια παντως να το λυσουμε. δημοκρατια εχουμε.

γεια μας και οι μπατσοι μακρια μας

• Like 3
Δημοσ.

Βάζουν και λιγο σάλτσα , λες και έπιασαν κανένα drug lord τύπου Pablo Εscobar , παντως δεν ξέρω τι κάνουν στης μεγάλες πόλεις , άλλα από της επαρχιακές έρχεται το πράμα .

Δημοσ.

Για να μην έχεις πρόβλημα φροντισε να μην μυρίζει και να μην ενοχλείς τους γείτονές σου. Αν δεν ενοχλείς δεν σε ενοχλούν.

Αν έχεις όμως την νοοτροπία "εγώ θα κάνω ότι γουστάρω και στα @@ μου οι γύρω μου" θα την φας στο τέλος την καταγγελία και μην ψάχνεις τι φταίει.

Τα ίδια θα έλεγα και για την μουσική που θέλεις να ακούσεις, το σκύλο που θα είχες, τις κατσαρίδες που θα έβγαιναν από το διαμέρισμά σου επειδή είσαι βρωμιαρης, για το μπάρμπεκιου που ανάβεις κάθε μέρα....

Γενικά πρέπει να φροντίζουμε να μην ενοχλούμε και να σεβόμαστε και να απαιτούμε τα ιδια από τους γύρω μας

• Like 6
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...