Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήραν τηλέφωνο στο σπίτι μου από τα κεντρικά της cosmote, για να μας προτεινουν αναβάθμιση του router. Στο τηλέφωνο μίλησε ο πατέρας μου, ο οποίος δέχτηκε να γίνει αυτή η αναβάθμιση .

Φοβάμαι πως μάλλον έκανε απερισκεψία ,γιατί αθελα του υπέγραψε σιωπηρά συμβόλαιο για vdsl .

Αν ισχύει αυτό, μπορώ να αρνηθώ την παραλαβή του νέου router? Θα μας σταλεί με υπηρεσία courier μέσα στην εβδομάδα

Δημοσ.

Νομίζω πλέον η ανανέωση συμβολαίου γίνεται τηλεφωνικός, απλός καταγράφουν την συνομιλία για πιστοποίηση, αλλά και πάλι δεν νομίζω να σε χαλάει το vdsl?(εκτός βέβαια αν είναι θέμα χρημάτων). 

Για σιγουριά θα πρέπει να πάρετε τηλέφωνο για ακύρωση, διότι εμένα μου ενεργοποιησαν τη υπηρεσία εχθές παρασκευή  (home speed booster) χωρίς να έχω λάβει τον εξοπλισμό ακόμα και το ραντεβού είναι για δευτέρα.

Δημοσ.

Επειδη το εχω κανει εγω εχεις δικαιωμα εντος εβδομαδος να κανεις υπαναχωρηση απο την αρχικη αιτηση.ΠΑρε τηλεφωνο σημερα και ακυρωσε το.

Δημοσ.

Μην φοβάσαι, έτσι και αλλιώς θα έρθουν τα χαρτιά για υπογραφή στο σπίτι σου. Θα τα διαβάσεις και ανάλογα υπογράφεις ή όχι. Χωρίς υπογραφή ότι θέλει ας είπε και ας συμφώνησε ο πατέρας σου στο τηλέφωνο, σημασία έχει η υπογραφή.

Από εκεί και έπειτα το πιθανότερο είναι για το θέμα της ευρυζωνικής τηλεφωνίας να λάβει το νέο ρούτερ γιατί σιγά σιγά θέλουν να αντικαταστήσουν όλα τα παλιά ρούτερ. 

Δημοσ.

Μάλλον για vdsl έκανε σιωπηρή συμφωνία ο πατέρας μου. Του είπαν κάτι για μεγαλύτερες ταχύτητες ,χωρίς να καταλάβει τι ακριβώς είναι αυτό.

Εγω πάντως δεν χρησιμοποιώ αυτόν τον φολα ρουτερ της zte που μου έδωσαν όταν βαλαμε dsl στο σπίτι. Μετά χαράς τους το επιστρέφω , χωρίς να δεχτώ το νέο :-)

Προσπάθησα επίσης να καλεσω το 13888 δύο φορες για να ακυρωσω την συμφωνία, αλλά είχε μεγάλη αναμονή.

Θα περιμένω το κούριερ για να ακυρωσω την σύμβαση.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα δεν ξέρω αν το γραφω στο σωστό,  μέρος απλά μην ανοίγω άλλο θέμα χωρίς λογο λοιπόν  χθες έκανα ανανέωση συμβολαίου στο σταθερό cosmote μέσω του 13888 στο συμβόλαιο που μου έστειλαν μετά από λίγο μέσω e-mail αναφέρει μέσα αποστολή εξοπλισμού μέσω κουριερ   (αν και δεν ζήτησα καθόλου αλλαγή ρουτερ ) τώρα ξέρει κάποιος όντος αλλάζουν ρουτερ όταν κανεις  ανανέωση συμβολαίου η έχουν σκοπό να με γυρίσουν σε voip τηλεφωνία και για αυτό μου στέλνουν καινούργιο ρουτερ ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...