dimitrisOP Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 καλο εννοωντας 18.5+; ναι , εξαρταται βεβαια και τι θες να σπουδασεις
JohnTehGreek Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Πάντως για Σουηδία να ξέρεις θέλεις 16+ Μ.Ο (αρκετά εύκολο ειδικά για ΕΠΑΛ). Άλλα όπως λέει ο dimitrisOP ανάλογα τι θες να σπουδάσεις υπάρχουν και διαφορετικά Requirements.
titanforce Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Ζήτημα να είναι 3-4. Νομικά το πτυχίο ΕΠΑΛ έχει την ίδια ακριβώς αξία όπως και του ΓΕΛ. Όσο και αν μερικοί προσπαθούν να αποδείξουν το αντίθετο. ναι ισχυει μας το εχουν πει και στο σχολειο ναι , εξαρταται βεβαια και τι θες να σπουδασεις οικονομικα θελω να σπουδασω Πάντως για Σουηδία να ξέρεις θέλεις 16+ Μ.Ο (αρκετά εύκολο ειδικά για ΕΠΑΛ). Άλλα όπως λέει ο dimitrisOP ανάλογα τι θες να σπουδάσεις υπάρχουν και διαφορετικά Requirements. 16 μεσο ορο?? τοσο χαμηλα standards εχουν;
xristos97 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 16 μεσο ορο?? τοσο χαμηλα standards εχουν; Εχουν δεν εχουν εσυ προσπαθησε για το καλυτερο
titanforce Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Εχουν δεν εχουν εσυ προσπαθησε για το καλυτεροΠερυσι εβγαλα 18.8 μεσο ορο και απο οτι ξερω βοηθουν και λιγο 3η ταξη οποτρ δεν νομιζω να εχω θεμα
titanforce Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 ξερει κανεις ποτε πρεπει να κανω την αιτηση;
JohnTehGreek Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Οι αιτήσεις ξεκινάνε τον Ιανουάριο κάθε έτους (δηλαδή για να ξεκινήσεις το Σεπτέμβριο του 2017 πρέπει να κάνεις αίτηση τον Ιανουάριο του 2017). Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείς να ξεκινήσεις το πανεπιστήμιο αμέσως αφού τελειώσεις το Λύκειο εδώ αλλά από τον επόμενο χρόνο.
Laurelien Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Καλημερα και ευχαριστώ για τη βοηθεια. Ναι εχω ακουσει οτι στη Σκωτια εχει εξίσου καλα πανεπιστημια. Αν θελω να μπω καπου την αιτηση ποτε την κανω; επισης, ξερεις πανω κατω τι βαθμο απολυτηριου πρεπει να εχω για να με δεχθουν; να σημειωσω οτι ειμαι σε ΕΠΑ.Λ. Αλλα αυτο δε νομιζω να ειναι θεμα επειδη το απολυτηριο ειναι ισοτιμο με των Γενικων Λυκειων πλεον. Οι αιτήσεις ήδη έχουν αρχίσει και γίνονται μέσω UCAS. Ο βαθμός εξαρτάται καθαρά από το πανεπιστήμιο. Πάνω από 17 να υπολογίζεις και στα τοπ πανεπιστήμια θες 18.5 για να έχεις πιθανότητες να σου κάνουν offer (αλλά και πάλι δεν σημαίνει ότι θα σε δεχτούν απαραίτητα). Κι όχι δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα επειδή κι εγώ ΕΠΑ.Λ Οικονομικά ήμουν. Δεν χρειάζεται να τους πεις τίποτα για το Απολυτήριο απλά τον βαθμό θέλουν. Αφού θες να σπουδάσεις Οικονομικά κοίτα να βγάλεις και καλό πτυχίο και γενικά υψηλούς βαθμούς στα μαθήματα οικονομικών αλλά και στα αγγλικά. Οι αιτήσεις ξεκινάνε τον Ιανουάριο κάθε έτους (δηλαδή για να ξεκινήσεις το Σεπτέμβριο του 2017 πρέπει να κάνεις αίτηση τον Ιανουάριο του 2017). Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείς να ξεκινήσεις το πανεπιστήμιο αμέσως αφού τελειώσεις το Λύκειο εδώ αλλά από τον επόμενο χρόνο. Δεν ξεκινάνε τον Ιανουάριο κάθε έτους, τον Σεπτέμβριο ξεκινάνε. Τον Ιανουάριο λήγει η προθεσμία.
JohnTehGreek Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Εγώ αναφέρομαι μόνο στην Σουηδία. Εκεί τουλάχιστον για τα προγράμματα που με ενδιέφεραν εμένα τότε ξεκίναγαν οι αιτήσεις και έληγαν λίγο αργότερα. Βέβαια διαφέρει και από την κάθε ειδικότητα φαντάζομαι. Όπως και να έχει το θέμα είναι ότι ένα χρόνο θα τον χάσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα