Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραια θα το τσεκαρω. Απο ποιοτητα ζωης εκει πανω;

Σε αυτο το δανειο αναφερομαι, το κοιταξα λιγο και λεει οτι αρχιζεις να ξεχρεωνεις οταν βγαζεις πανω απο 24k το χρονο. Για Ουαλια και Σκωτια εχω ακουσει και γενικα ειμαι ανοιχτος σε ολα. Απο βαθμους ξερετε τι παιζει πανω- κατω;

Από ποιότητα ζωής Σουηδία.

Δεν χρειάζεται να πω τίποτα άλλο, θα είναι λες και πας σε άλλο πλανήτη ειδικά αν έχεις ζήσει όλη σου την ζωή στην Ουγκάντα των Βαλκανίων. Θα πάθεις πραγματικά πολιτισμικό σοκ.

Για Σκωτία ξέχασα να σου το πω, είναι επίσης καλή επιλογή με καλά πανεπιστήμια.

Αυτο το δανειο στην Αγγλια το ξεπληρωνεις αν βγαζεις πανω απο ενα συγκεκριμενο μισθο το μηνα και αν εισαι ανεργος δεν χρειαζεται να το πληρωνεις.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν θα είναι μια ζωή άνεργος... Κάποια στιγμή αυτό το δάνειο θα αρχίσει να τον κυνηγάει.

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αυτο το δανειο στην Αγγλια το ξεπληρωνεις αν βγαζεις πανω απο ενα συγκεκριμενο μισθο το μηνα και αν εισαι ανεργος δεν χρειαζεται να το πληρωνεις.

Εμενα με ειχαν δεχτει σε 2 καλα πανεπιστημια στην Αγγλια αλλα προτιμησα Σκωτια επειδη εδω δεν πληρωνω τα διδακτρα, μου τα πληρωνει η σκωτσεζικη κυβερνηση και μιλανε και Αγγλικα. Καποιος εκανε λογο για την προφορα εδω. Ολοι οι καθηγητες ειναι Αγγλοι και καποιοι Σκωτσεζοι καθηγητες εχουν καθαρη προφορα οποτε μην σε ανησυχει αυτο. Τωρα εξω ειναι αλλο θεμα :P Αλλα εννοειται τη συνηθιζεις.

Καλημερα και ευχαριστώ για τη βοηθεια. Ναι εχω ακουσει οτι στη Σκωτια εχει εξίσου καλα πανεπιστημια. Αν θελω να μπω καπου την αιτηση ποτε την κανω; επισης, ξερεις πανω κατω τι βαθμο απολυτηριου πρεπει να εχω για να με δεχθουν; να σημειωσω οτι ειμαι σε ΕΠΑ.Λ. Αλλα αυτο δε νομιζω να ειναι θεμα επειδη το απολυτηριο ειναι ισοτιμο με των Γενικων Λυκειων πλεον.
Δημοσ.

Καλημερα και ευχαριστώ για τη βοηθεια. Ναι εχω ακουσει οτι στη Σκωτια εχει εξίσου καλα πανεπιστημια. Αν θελω να μπω καπου την αιτηση ποτε την κανω; επισης, ξερεις πανω κατω τι βαθμο απολυτηριου πρεπει να εχω για να με δεχθουν; να σημειωσω οτι ειμαι σε ΕΠΑ.Λ. Αλλα αυτο δε νομιζω να ειναι θεμα επειδη το απολυτηριο ειναι ισοτιμο με των Γενικων Λυκειων πλεον.

Στο 99.9% των πανεπιστημίων δεν θα έχεις κανένα θέμα με το απολυτήριο ΕΠΑΛ.

Υπάρχουν και κανα 2 που όντως ζητάνε Apolythrion of Genikon Lykeion (κάτι τέτοιο), αυτά απλά γράφτα. 

Ένα από αυτά όπως να ξέρεις είναι το πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου. Γιαυτό καλύτερα μείνε μακριά από αυτό.

Δημοσ.

Στο 99.9% των πανεπιστημίων δεν θα έχεις κανένα θέμα με το απολυτήριο ΕΠΑΛ.

Υπάρχουν και κανα 2 που όντως ζητάνε Apolythrion of Genikon Lykeion (κάτι τέτοιο), αυτά απλά γράφτα.

Ένα από αυτά όπως να ξέρεις είναι το πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου. Γιαυτό καλύτερα μείνε μακριά από αυτό.

Ωραια, χαιρομαι γιατι δεν ημουν σιγουρος για αυτο. Ειμαι στον τομεα οικονομιας και διοικησης στο ΕΠΑΛ οποτε εαν κανω αιτηση το γραφω και αυτο;(θελω να σπουδασω οικονομικα) τι φαση με το Apolythrion of Genikon Lykeion? Ετσι το ζητανε;
Δημοσ.

Ωραια, χαιρομαι γιατι δεν ημουν σιγουρος για αυτο. Ειμαι στον τομεα οικονομιας και διοικησης στο ΕΠΑΛ οποτε εαν κανω αιτηση το γραφω και αυτο;(θελω να σπουδασω οικονομικα) τι φαση με το Apolythrion of Genikon Lykeion? Ετσι το ζητανε;

Ναι ετσι.

Δεν παίζει πολύ σημασία αν το γράψεις, μπορείς να το γράψεις όμως.

Δημοσ.

Εγω ειμαι στο bath, loan παιρνεις κανοντας apply online και οταν κανεις το registration με την σχολη τοτε σου μπαινουν τα χρηματα

Eκει περα τι λεει απο μαθηματα/ ποιοτητα ζωης κτλ? επισης εσυ που εχεις εμπειρια μπορεις να με βοηθησεις λιγοοσο ανφορα το δανειο;

Ναι ετσι.

Δεν παίζει πολύ σημασία αν το γράψεις, μπορείς να το γράψεις όμως.

Αα ωραια τοτε. Παιδια με ολα αυτα που βλεπω μαλλον μου φαινεται μονοδρομος το εξωτερικο για σπουδες.

Δημοσ.

Eκει περα τι λεει απο μαθηματα/ ποιοτητα ζωης κτλ? επισης εσυ που εχεις εμπειρια μπορεις να με βοηθησεις λιγοοσο ανφορα το δανειο;

Τι θα κανεις μεταπτυχιακο η προπτυχιακο? Σαν ζωη ωραια και ησυχα ειναι , αν εισαι party guy δεν σου κανει γιατι εχει ελαχιστα κλαμπακια. Γενικα τα παντα ειναι ακριβα, αλλα ομορφα

Δημοσ.

Τι θα κανεις μεταπτυχιακο η προπτυχιακο? Σαν ζωη ωραια και ησυχα ειναι , αν εισαι party guy δεν σου κανει γιατι εχει ελαχιστα κλαμπακια. Γενικα τα παντα ειναι ακριβα, αλλα ομορφα

Μου αρεσει να περναω καλα αλλα μια στο τοσο οχι συνεχεια. Προπτυχιακο, τωρα ειμαι τριτη λυκειου.

Δημοσ.

Στο bath γενικα θελει προσπαθεια για να μπεις, αλλα εαν βγαλεις ενα καλο απολυτηριο τοτε λογικα θα σε παρουν

καλο εννοωντας 18.5+;

Δημοσ.

Σε όλα τα μεγάλα ζητάνε απολυτήριο γενικού λυκείου.

Δημοσ.

Αυτο ηθελα να ρωτησω κι εγω, αν μπορεις πες μου μερικα να ξερω να τα αποφυγω.

Ζήτημα να είναι 3-4.

Νομικά το πτυχίο ΕΠΑΛ έχει την ίδια ακριβώς αξία όπως και του ΓΕΛ.

Όσο και αν μερικοί προσπαθούν να αποδείξουν το αντίθετο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...