Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σου φορουμ,

Εχω ενα παλιο συστηματακι P4.χτες με μια διακοπη ρευματος το τροφοδοτικο των 420W παρεδωσε πνευμα.Δοκιμασα ενα αλλο τροφοδοτικο 400W και ο υπολογιστης αναβει δεν δουλευει ομως καμια θυρα USB.Για την ακριβεια δεν δουλευει πληκτρολογιο και ποντικι αν και φαινεται να παιρνουν ρευμα,συνδεω το κινητο στον υπολογιστη και φορτιζει αλλα δεν κανει τιποτα αλλο εκτος απο αυτο.

1)Ισχυει αυτο που διαβασα στο ιντερνετ για αδυναμο τροφοδοτικο;εστω και με 20W διαφορα;

2)Αν χρειαζομαι αλλο τροφοδοτικο κανει οποιοδηποτε 420W;βρισκω τα 450W σε χαμηλοτερη τιμη,θα ειναι ομως συμβατα;

Δεν εχω γνωση επι του θεματος οποτε οποιαδηποτε βοηθεια θα ηταν χρησιμη.

Η μητρικη ειναι αυτη

https://www.asus.com/Motherboards/P5GD2X/

psu:ISO ISO-P500SPP 420W

Ευχαριστω

Δημοσ.

Το 400 ποιο είναι ? Δουλεύει σίγουρα?

Δοκίμασε με δανεικό  που ξέρεις οτι είναι λειτουργικό  100%, πριν αγοράσεις , μπορεί να το συχωρεμένο, να πήρε μαζί του και κάτι από μητρική.

Είναι συνδεδεμένο σωστά το κουτί με τη μητρική?

Δημοσ.

Το 400 ειναι ενα turbox που δεν εχει δουλεψει πανω απο χρονο,το δοκιμασα και σε αλλο P4 συστημα και δουλευε κανονικα.

Το PC πριν καει το τροφοδοτικο δεν ειχε καποιο θεμα,υποθετω πως ειναι σωστα συνδεδεμενη η μητρικη στο κουτι.

Δημοσ.

Και τα 2 τροφοδοτικά είναι για πέταμα.

Υπάρχει περίπτωση επειδή το αρχικό τροφοδοτικό ηταν του κιλού,κατά την πτώση του ρεύματος να πήρε και κάτι μαζί του απ την μητρική(πχ τον usb controller).

• Like 1
Δημοσ.

Ναι το εχω καταλαβει πως τα τροφοδοτικα που εχω ειναι της πλακας.

Οποτε βρισκω ενα 420W για να δω αν δουλευει οπως πριν το μηχανημα και αν δεν δουλευει καταληγουμε στο οτι εχει πειραχτει και η μητρικη.

Δεν ειναι ενα συνηθισμενο προβλημα(με λυση) αυτο που περιγραφω δηλαδη...

Δημοσ.

Δεν έχει σημασία να βρεις 420 και παραπάνω να ειναι δεν έχεις θέμα.

Επίσης σύμφωνα με τους κανόνες δεν ειναι σωστό να έχεις 2 λογαριασμούς.

• Like 1
Δημοσ.

Μην ψαχνεις αλλο τροφοδοτικο, δεν εχει νοημα. Αυτο που λεει ο Χρησταρας εγινε το πιθανοτερο.

Εξαλλου το παλιο, 420 δεν ηταν, 220 ισως οριακα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...