born2own Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Παίδες αρχίζει και με εκνευρίζει το θέμα αυτό με το site μου και δε ξέρω τι λάθος έχω κάνει. Wordpress, Yoast έχω αλλά μετά από κάθε blog post μου δίνει τελείως εκνευριστικά URLs. Όπως αυτό γιατ παράδειγμα http://terry.gr/%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%AC%CF%82/ Τι είναι αυτή η βρωμιά. Δε γίνεται να κάνει κάποιος share κάτι τέτοιο. Στα permalinks έχω βάλει post-type. Έχει κανείς καμία ιδέα;
dominotrix Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Τι ακριβως εννοεις ασχημα URL? Αυτο που κανεις επικολληση σε ενα link ειναι στην ουσια το slug του καθε post. Αν ειναι στα ελληνικα, τοτε ο καθε χαρακτηρας των λεξεων θα εμφανιζεται κωδικοποιημενος (%35%AF%5R κλπ) Αυτο ναι ειναι οντως ασχημο. Αλλα οταν δωσεις το λινκ θα μετατραπει τις περισσοτερες φορες πισω στους ελληνικους χαρακτηρες. Για να το αποφυγεις θα πρεπει να αλλαξεις τα slugs σε greeklish. Κατι αλλο "ασχημο" οπως λες δεν βλεπω. Δοκιμασες στα permalinks το %postname% ?? 1
born2own Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Κατάλαβα. Το έχω postname ναι! Το πρόβλημα είναι ότι κάθε φορά από το sidebar αντι να φαίνεται το slug φαίνεται αυτή η βρωμιά. Να τα κάνω greeklish λες?
dominotrix Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Οταν λες "κάθε φορά από το sidebar αντι να φαίνεται το slug φαίνεται αυτή η βρωμιά" ;; Μπορεις να στειλεις ενα print screen? Αν τα κανεις greeklish θα εισαι οκ. Υπαρχει plugin που μετατρεπει ολα τα slugs απο τα post/pages που ειναι σε Ελληνικα, αυτοματα σε greeklish. Οποτε ακομη και οταν ο τιτλος σου ειναι με ελλ. χαρακτηρες, αυτο θα τους κανει στα αγγλικα. 1
amorealex Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Οταν λες "κάθε φορά από το sidebar αντι να φαίνεται το slug φαίνεται αυτή η βρωμιά" ;; Μπορεις να στειλεις ενα print screen? Αν τα κανεις greeklish θα εισαι οκ. Υπαρχει plugin που μετατρεπει ολα τα slugs απο τα post/pages που ειναι σε Ελληνικα, αυτοματα σε greeklish. Οποτε ακομη και οταν ο τιτλος σου ειναι με ελλ. χαρακτηρες, αυτο θα τους κανει στα αγγλικα. Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις ποιο plugin είναι?
born2own Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Τα άλλαξα manual και είμαι μια χαρά φίλε. Χίλια ευχαριστώ. Αν το κάνεις install κάνεις τη δουλειά σου και μετά το σβήσεις το Plugin τα slugs μένουν ή σβήνονται? Είναι λυπηρό γιατί ακόμα και σε αυτό το απλό βλέπω την Ελλάδα να μένει πίσω. Πραγματικά δε ξέρω αν χάνω το χρόνο μου με αυτή την loser χώρα!! (Τέσπα βγήλα εκτός)
exarhis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Mα το url δεν παιρνει Ελληνικούς χαρακτηρες 1
dominotrix Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Αν το κάνεις install κάνεις τη δουλειά σου και μετά το σβήσεις το Plugin τα slugs μένουν ή σβήνονται? Λογικά σβήνονται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα