Προς το περιεχόμενο

αγορα smartwatch

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας μπορεί κάποιος να μου προτείνει ένα ρολογακι για αγορά; θα ήθελα να μην ειναι και πολύ ακριβό. Ιδανικά μεχρι 150€ αλλα και μεχρι 200 το συζητάω.

Δημοσ.

Αναφέρεσαι στο pebble Time? Τα εχω υπόψιν απλα το θέμα μου ειναι πως δεν μου αρέσουν καθόλου αισθητικά. Το πιο ωραίο ειναι το pebble round του οποίου η μπαταρία δεν ειναι κάτι το ιδιαίτερο σε σχέση με αλλα ρολόγια!

• Like 1
Δημοσ.

Αναφέρεσαι στο pebble Time? Τα εχω υπόψιν απλα το θέμα μου ειναι πως δεν μου αρέσουν καθόλου αισθητικά. Το πιο ωραίο ειναι το pebble round του οποίου η μπαταρία δεν ειναι κάτι το ιδιαίτερο σε σχέση με αλλα ρολόγια!

Στο time και το steel ναι, το classic δεν μου αρέσει ούτε εμένα...δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το round έχει τέτοια διάρκεια μπαταρίας, τι αλλάζει σε σχέση με τα άλλα;

Δημοσ.

Στο time και το steel ναι, το classic δεν μου αρέσει ούτε εμένα...δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το round έχει τέτοια διάρκεια μπαταρίας, τι αλλάζει σε σχέση με τα άλλα;

Κατά πολύ μεγάλη πιθανότητα αυτό οφείλεται στο οτι είναι πολύ λεπτό και μικρό σε διαστάσεις οπότε πιθανώς να έχει μέσα μικρότερη μπαραρία. Ο φίλος σου ποιο έχει;είναι λειτουργικό; Όντως η διάρκεια της μπαταρίας μετράει πολύ!

• Like 1
Δημοσ.

Κατά πολύ μεγάλη πιθανότητα αυτό οφείλεται στο οτι είναι πολύ λεπτό και μικρό σε διαστάσεις οπότε πιθανώς να έχει μέσα μικρότερη μπαραρία. Ο φίλος σου ποιο έχει;είναι λειτουργικό; Όντως η διάρκεια της μπαταρίας μετράει πολύ!

Το time σε μαύρο, είναι αρκετά όμορφο από κοντά και έχει ωραίο μέγεθος. Τον έχει βολέψει ναι, απλά θέλει έξτρα εφαρμογή ή λίγο σκάλισμα για να πάρει ελληνικά.

• Like 1
Δημοσ.

Το time σε μαύρο, είναι αρκετά όμορφο από κοντά και έχει ωραίο μέγεθος. Τον έχει βολέψει ναι, απλά θέλει έξτρα εφαρμογή ή λίγο σκάλισμα για να πάρει ελληνικά.

Καλά για να είμαι ειλικρινής τα Ελληνικά δεν με καίνε ιδιαίτερα. Ξέρεις τί παίζει από υποστήριξη από μεριάς εταιρίας; Από εφαρμογές τί λέει Νομίζω δεν φοράει android wear. Επίσης είδα στη σελίδα τους ότι έχουν δωρεάν αποστολή παγκόσμια. Ξέρεις αν υπάρχει περίπτωση να βαρέσει τελωνείο;

Δημοσ.

Καλά για να είμαι ειλικρινής τα Ελληνικά δεν με καίνε ιδιαίτερα. Ξέρεις τί παίζει από υποστήριξη από μεριάς εταιρίας; Από εφαρμογές τί λέει Νομίζω δεν φοράει android wear. Επίσης είδα στη σελίδα τους ότι έχουν δωρεάν αποστολή παγκόσμια. Ξέρεις αν υπάρχει περίπτωση να βαρέσει τελωνείο;

Τα ελληνικά είναι θέμα γιατί αν έχεις τις επαφές στο κινητό σου γραμμένες στα ελληνικά δεν μπορεί να τις εμφανίσει στις ειδοποιήσεις! Από εφαρμογές λίγο που το έψαξα λένε ότι έχει πάρα πολλές και γενικά έχει καλή υποστήριξη. Πρέπει να στέλνουν από Αμερική οπότε είναι πολύ πιθανό το τελωνείο, ίσως να κοιτούσες από κανένα ευρωπαϊκό amazon, ebay ή ακόμα και από Ελλάδα.

Δημοσ.

Α μάλιστα τοτε αλλάζει το θέμα ειναι αναγκαία τα ελληνικά! Μάλιστα θα τσεκάρω αμαζον γιατι δεν με ψήνει καθόλου να πληρώνω τελωνεία άδικα! Σ ευχαριστώ πολύ φίλε!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...