Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω εναν επεξεργαστη Q9650 και δουλευει στους 33 βαθμους με ανοιχτο browser και καποιο προγραμμα

MAX εχει φτασει στους 50 βαθμους με βαρη παιχνιδι ειναι καλα η εχω προβλημα με την θερμοκρασια ?

Ο επεξεργαστης απο 3.0GHZ (που ειναι κανονικα) δουλευει στα 3.4GHZ με ενα μικρο OC.

Δημοσ.

Καλημερα η μεγαλυτερη θερμοκρασια που φτανει ειναι 50 βαθμους οτι και να κανεις στιγμιαια και μετα παιζει στους 44-45-46...max 50

Αυτες οι θερμοκρασιες ειναι με ψυκτρα CP-1210 με 4 αγωγους θερμοτητας και ανεμιστηρακι 120χ25mm.

Αυτες οι θερμοκρασιες που γραφω ειναι οταν δουλευει στο φουλ ο επεξεργαστης με βαρη παιχνιδι κ.τ.λ κατα τα τα αλλα εν ηρεμια ειναι στους 28-29...max 33-34 .

Δημοσ.

Η μητρικη ειναι Maximus extreme x38 LGA775 του 2008 ειχα πανω εναν core2 DUO στα 3.2GHZ .

Ειχα δημιουργιση ενα θεμα και για την μνημη RAM που μπορει να δεχτει αυτη η μητρικη.

Τον κανω αναβαθμιση αλλαξα επεξεργαστη περισσοτερη RAM περιμενω και εναν σκληρο δισκο SSD συμβατο

με την μητρικη απο το support της ASUS .

Πληροφοριακα να σας πω οτι τον επεξεργαστη μεταχειρισμενο πληρης λειτουργικο τον βρηκα στα 60€ απο 310€

που κανει καινουργιος . :)

Δημοσ.

Καινούργιος Q9650 ; Αυτός είναι EOL απο το 2011 :-)  60€ είναι οκ τιμή πάντως, λογικά θα ύπαρχει κανά "τσακάλι" που θα προσπαθεί να τον πούλησει 310€ χαλαρά :-(

Δημοσ.

Και μενα μου εκανε μεγαλη εντυπωση για εναν τοσο παλιο επεξεργαστη ! Την τιμη αυτη την ειδα σε δυο site μαλιστα .

Οποτε η δευτερη κινηση ηταν το ebay  :) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...