Προς το περιεχόμενο

CAT S60 Review

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κατά τη διάρκεια της δοκιμής γίνεται πτώση κι ανοίγει το πορτάκι για τις κάρτες. Αυτό δεν είναι άξιο αναφοράς στο review άραγε;

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Cat, το αύθραστο τηλέφωνο.

Μου έδωσαν 2 Β25, ενα Β30 και ένα S40 dual.

Το 1 Β25, στην πρώτη μικρή πτώση για δοκιμή, έγινε θρύψαλα η οθόνη. Το άλλο έβγαλε πρόβλημα στην φόρτιση (γενικό θέμα με τα Β25, μου το άλλαξαν 2 φορές καινούρια συσκευή), όταν το ξαναεμφάνισε το πέταξα. Το Β30, ξεχώρισε η οθόνη από μόνη της από το υπόλοιπο σώμα, χωρίς καμία πίεση. Στο S40, στην πρώτη βροχή που έφαγε, αν έβαζα ψάρια μέσα στην οθόνη θα έφτιαχνα ένα ωράιο ενυδρείο με το νερό που μπήκε. Καμία εγγύηση σε κανένα πρόβλημα, ακόμα και για θέμα νερού, αγενέστατο servive, κόστος διπλάσιο για οποιαδήποτε εργασία από το να πάρεις καινούρια συσκευή.

ΜΑΚΡΥΑ!

• Like 3

Κατά τη διάρκεια της δοκιμής γίνεται πτώση κι ανοίγει το πορτάκι για τις κάρτες. Αυτό δεν είναι άξιο αναφοράς στο review άραγε;

Προφανώς δε διάβασες την παρουσίαση.

Καμία σχέση η εταιρεία εσκαφέων και βαριών οχημάτων με τα κινητά. 

Απλά μία κινέζικη εταιρεία πήρε το ο όνομα CAT για τα κινητά της. 

Κάτι παρόμοιο γίνεται με την Porsche την Laborgini και σε μεγαλύτερο βαθμό με την  Polaroid και Kodak.

• Like 2

Αυτό με το ηχείο καλό ! (αν λειτουργεί)

είναι πολύ εκνευριστικό όταν βρέχετε το ηχείο του δικού μου cat το ότι δεν ακούω τίποτα...

Ό,τι μπαίνει στο νερό και έχει ηχείο/ μικρόφωνο, με το που το βγάζεις του ρίχνεις μια γερή φυσιξιά από κοντά, φεύγουν τα νερά και είσαι κομπλέ, χωρίς να περιμένεις πότε θα στεγνώσουν.

• Like 2

Ό,τι μπαίνει στο νερό και έχει ηχείο/ μικρόφωνο, με το που το βγάζεις του ρίχνεις μια γερή φυσιξιά από κοντά, φεύγουν τα νερά και είσαι κομπλέ, χωρίς να περιμένεις πότε θα στεγνώσουν.

Μακάρι να ήταν τόσο απλο

• Like 1

800€ και οταν πεφτει απο μισο μετρο, ανοιγει το πορτακι; Ημαρτον.

100€ εδωσα για μια κινεζια iman. Εχω μπει στη θάλασσα, μου εχει φυγει απο το μιχανακι, μου εχει φυγει απο τα σκαλια και δεν εχει παθει τιποτα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...