Hal9000 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δείτε ολόκληρο το review 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratus.stratus Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 ωραία παρουσίαση μπράβο 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sam sam Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτό με το ηχείο καλό ! (αν λειτουργεί) είναι πολύ εκνευριστικό όταν βρέχετε το ηχείο του δικού μου cat το ότι δεν ακούω τίποτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosveto12 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Πολυ καλή παρουσίαση. Τι τιμή έχει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EvilEyes Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Πολυ καλή παρουσίαση. Τι τιμή έχει ? Αναφέρεται στην παρουσίαση στην τελευταία παράγραφο, 799 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karpouzoeispraktoras Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Κατά τη διάρκεια της δοκιμής γίνεται πτώση κι ανοίγει το πορτάκι για τις κάρτες. Αυτό δεν είναι άξιο αναφοράς στο review άραγε; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sexotik Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Cat, το αύθραστο τηλέφωνο. Μου έδωσαν 2 Β25, ενα Β30 και ένα S40 dual. Το 1 Β25, στην πρώτη μικρή πτώση για δοκιμή, έγινε θρύψαλα η οθόνη. Το άλλο έβγαλε πρόβλημα στην φόρτιση (γενικό θέμα με τα Β25, μου το άλλαξαν 2 φορές καινούρια συσκευή), όταν το ξαναεμφάνισε το πέταξα. Το Β30, ξεχώρισε η οθόνη από μόνη της από το υπόλοιπο σώμα, χωρίς καμία πίεση. Στο S40, στην πρώτη βροχή που έφαγε, αν έβαζα ψάρια μέσα στην οθόνη θα έφτιαχνα ένα ωράιο ενυδρείο με το νερό που μπήκε. Καμία εγγύηση σε κανένα πρόβλημα, ακόμα και για θέμα νερού, αγενέστατο servive, κόστος διπλάσιο για οποιαδήποτε εργασία από το να πάρεις καινούρια συσκευή. ΜΑΚΡΥΑ! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hal9000 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Κατά τη διάρκεια της δοκιμής γίνεται πτώση κι ανοίγει το πορτάκι για τις κάρτες. Αυτό δεν είναι άξιο αναφοράς στο review άραγε; Προφανώς δε διάβασες την παρουσίαση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bisbirikos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Καμία σχέση η εταιρεία εσκαφέων και βαριών οχημάτων με τα κινητά. Απλά μία κινέζικη εταιρεία πήρε το ο όνομα CAT για τα κινητά της. Κάτι παρόμοιο γίνεται με την Porsche την Laborgini και σε μεγαλύτερο βαθμό με την Polaroid και Kodak. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Makis38 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Αυτό με το ηχείο καλό ! (αν λειτουργεί) είναι πολύ εκνευριστικό όταν βρέχετε το ηχείο του δικού μου cat το ότι δεν ακούω τίποτα... Ό,τι μπαίνει στο νερό και έχει ηχείο/ μικρόφωνο, με το που το βγάζεις του ρίχνεις μια γερή φυσιξιά από κοντά, φεύγουν τα νερά και είσαι κομπλέ, χωρίς να περιμένεις πότε θα στεγνώσουν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
titanforce Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Πολυ ωραια συσκευη, γεματη καινοτομιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spok Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Πολύ καλό. Εγώ που δεν είμαι κολλημένος όλη μέρα στο κινητό, και που θέλω ένα εργαλείο να αποδίδει, θα το έπαιρνα αν ήταν σε προσιτή τιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 799λεει https://www.skroutz.gr/s/9627440/Caterpillar-S60-32GB.html?from=autocomplete&keyphrase=cat+s60 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sam sam Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Ό,τι μπαίνει στο νερό και έχει ηχείο/ μικρόφωνο, με το που το βγάζεις του ρίχνεις μια γερή φυσιξιά από κοντά, φεύγουν τα νερά και είσαι κομπλέ, χωρίς να περιμένεις πότε θα στεγνώσουν. Μακάρι να ήταν τόσο απλο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 800€ και οταν πεφτει απο μισο μετρο, ανοιγει το πορτακι; Ημαρτον. 100€ εδωσα για μια κινεζια iman. Εχω μπει στη θάλασσα, μου εχει φυγει απο το μιχανακι, μου εχει φυγει απο τα σκαλια και δεν εχει παθει τιποτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα