dj chris Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 καλησπερα σας παιδια...ψαχνω εφαρμογη η οποια θα μου εμφανιζει τη θερμοκρασια του συστηματος..οσο το κοιταξα βρηκα μια iStat ..ειναι καλη αυτη ή εχετε να προτεινετε καποια αλλη..?? Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekans Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 εγω χρησιμοποιω το OpenHardwareMonitor ειναι beta αλλα προσωπικα μ αρεσει αρκετα..επισης το CPUID HWMonitor ειναι πολυ καλο.. αυτα απο μενα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dj chris Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 θα το δω φιλε μου..σε ευχαριστω πολυ..!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Ποιο είναι το σύστημά σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dj chris Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Macbook pro mid 2012 i5 8gb ram κ 500HDD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 http://www.bresink.com/osx/HardwareMonitor.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dj chris Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 ευχαριστω φιλε μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα