Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα, σκεφτομαι να χτισω ενα συστημα για ελαφρυ gaming αλλα και τρεξιμο ψιλοαπαιτητικων προγραμματων, βλεπε autocad , photoshop, matlab

θελω να διαθεσω μεχρι 400 ευρω

so εχω καταληξει σε 2 πιθανα build αλλα ειμαι ανοικτος και σε προτασεις

1ο με

Evga GTX 750Ti 2GB ASRock Motherboard AM3+ 980DE3/U3S3

fx-6300

και ψύκτρα cpu Arctic Fr. 7 Pro

και 2ο με

Intel Core i5-4460

MSI H81M-E33

Asus GT730 1GB

τα λοιπα ειναι ιδια, με ssd,κουτια, μνημη κλπ

περιμενω τις γνωμες σας :)

Δημοσ.

βγάλε ένα ολοκληρωμένο σύστημα με μία εκ των δύο συνθέσεων σου στα 400.

Δημοσ.

καλησπερα οχι προφανως, δεν ηθελα να κανω διαφημιση κιολας, απλα επειδη εχει μια ποικιλια το χρησιμοποιησα (copy paste) τα κομματια

στο θεμα μας

PSU POWERTECH PS530W-T 530W SSD SANDISK SDSSDA-120G-G26 PLUS 120GB 2.5'' SATA3

G.Skill AEGIS 8gb

CASE SUPERCASE 250

ξαναλεω ενδεικτικα ειναι τα υπολοιπα, ουτε απο το eshop ψωνιζω αποκλειστικα :P

πχ η μνημη μπορει να αλλαχτει αναλογα τη συχνοτητα της μητρικης

το θεμα ειναι οτι το build βασιζεται στα πανω

οποιος θελει και μπορει ας βοηθησει

ποια η γνωμη σας για τον fx-6300? στις συγκρισεις με τον i5 ειναι σε ολα πισω, αλλα πιστευω οτι παροτι τα χει τα χρονακια του, ειναι αρκετα ικανοποιητικος για ελαφρυ gaming και χωρις overclocking

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα οχι προφανως, δεν ηθελα να κανω διαφημιση κιολας, απλα επειδη εχει μια ποικιλια το χρησιμοποιησα (copy paste) τα κομματια

στο θεμα μας

PSU POWERTECH PS530W-T 530W SSD SANDISK SDSSDA-120G-G26 PLUS 120GB 2.5'' SATA3

G.Skill AEGIS 8gb

CASE SUPERCASE 250

ξαναλεω ενδεικτικα ειναι τα υπολοιπα, ουτε απο το eshop ψωνιζω αποκλειστικα :P

πχ η μνημη μπορει να αλλαχτει αναλογα τη συχνοτητα της μητρικης

το θεμα ειναι οτι το build βασιζεται στα πανω

οποιος θελει και μπορει ας βοηθησει

Λοιπόν καλησπέρα καταρχήν. Κανένα απο όσα έβαλες δεν είναι στο ίδιο μαγαζί οπότε υπολόγιζε κόστος μεταφορικών. Στο είπα περισσότερο για λόγους ευκολίας και δεύτερον οτι σίγουρα θα ξεπεράσεις τα 400. 

Πρόταση απο Quickshop είναι Αθήνα νομίζω.

post-182716-0-81673900-1475261012_thumb.jpg

1)i3 6100 ένας vfm επεξεργαστής που συμπεριφέρεται ως τετραπύρηνος καλύτερος του fx 6300 (χωρίς να χρειάζεται aftermarket ψύκτρα) φθηνότερος του i5 καλύπτει όλο το φάσμα των αναγκών σου σε progs και games.

2) ddr4 2133 με λίγη τύχη 2800.

3) 750TI ενώ με 30 παραπάνω παίρνεις 950 δεν θα επέλεγα.

Εναλλακτική με ίδια τιμή της 750 η rx 460

Προτείνω λοιπόν αγορά του pc και λίγο αργότερα να προχωρήσεις στην 950 ή την 1050 η οποία αναμένεται.

Άν πάρεις τον i5 είτε 1150 είτε 1151 δεν αγοράσεις την 730 και ψάχνεις ανάλογα το πορτοφόλι σου εδώ http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/soundvideocards/

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

+1 για το συστημα του radiohead.
Καρτα γραφικων, επιλογη 1) μεταχειρισμενη μεχρι 80 ευρω (GTX650ti, GTX660, GTX750, ΗD 7850, HD 7870)
Eπιλογη 2) την φτηνοτερη RX460 2GB αν δεν κανεις 3D με το autocad (μεχρι 130ευρω)
Επιλογη 3) GTX950 αν κανεις και 3D με το autocad (μεχρι 160ευρω)

• Like 1
Δημοσ.

ωραια η προταση σου radiohead και συμπληρωση απ τον spiro, αρα και για σενα ο fx απορριπτεται..

Δυο ερωτησεις για το build σου, 1)γιατι επιλεγεις αυτο το τροφοδοτικο και οχι καποιο no name, ανεβαζει τοσο πολυ το συντελεστη ασφαλειας? και 2) αυτη η μητρικη-build μπορει σιγουρα να υποστηριξει μια GTX950 πχ?

το μπατζετ ειναι περιορισμενο γι αυτο μιλησα για την gtx750 στα 124 ευρω

μια μεταχειρισμενη καρτα με καλα χαρακτηριστικα θα ηταν ταμαμ, αλλα δεν εχω δει καλες τιμες στις μεταχειρισμενες

επισης επειδη δεν ειμαι ειδικος, σε περιπτωση μικρου ελαττωματος μπορει να μην ειμαι σε θεση να το εντοπισω

Δημοσ.

1)ΝΑΙ

2)Σίγουρα ναι.

3)Ο εκάστοτε πωλητής έχει αξιολογήσεις. Θα επιλέξεις κάποιον με αρκετές και θετικές. Για τιμές θα κάνεις παζάρι και υπάρχει κατάλληλο νήμα για να πάρεις μια γνώμη περι καλής ή μή τμής http://www.insomnia.gr/topic/501899-%CF%80%CF%8C%CF%83%CE%BF-%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AE%CF%83%CF%89-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%83%CF%89-%CE%AD%CE%BD%CE%B1/

Προτίμησε κάρτα με υπόλοιπο εγγύησης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...