tempo Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 να ρωτήσω κάτι σχετικά με τις hybrid υπηρεσίες...μπορώ να γράφω ένα κανάλι στον εξωτερικό σκλήρό ενω ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ βλέπω κάποιο άλλο κανάλι;
ge-lyk Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Εάν δεν κάνω λάθος, όχι. Αυτή είναι και η διαφορά με εκείνους που πληρώνουν και έχουν ήδη αποκωδικοποιητή με σκληρό
pier88 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Έσβησα τον αποκωδικοποιητή για μία ώρα κι έγινε η αναβάθμιση κανονικά.προσπαθώ να συνδεθώ και μου ζητάει pin,πατάω 0000 αλλά μου λέει λαθος pin.τι κάνω λάθος;δεν εχω αλλάξει pin ποτέ.
Heybro Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Έσβησα τον αποκωδικοποιητή για μία ώρα κι έγινε η αναβάθμιση κανονικά.προσπαθώ να συνδεθώ και μου ζητάει pin,πατάω 0000 αλλά μου λέει λαθος pin.τι κάνω λάθος;δεν εχω αλλάξει pin ποτέ. Το 0000 είναι κανονικά. Σου ήρθε και ένα μήνυμα από οτε δες αν το γράφει εκεί.
pier88 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Ναι το 0000 είναι αλλά δεν το δέχεται.θα δοκιμάσω να το αλλάξω αργότερα που θα χω χρόνο.
tempo Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Έσβησα τον αποκωδικοποιητή για μία ώρα κι έγινε η αναβάθμιση κανονικά.προσπαθώ να συνδεθώ και μου ζητάει pin,πατάω 0000 αλλά μου λέει λαθος pin.τι κάνω λάθος;δεν εχω αλλάξει pin ποτέ. μήπως σου ζητάει το pin απο το otetv go?
pier88 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Τελικά ενώ ζητάει pin θέλει τον αριθμό της συνδρομητικής κάρτας.Όλα οκ.
foten21 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 υπαρχει τροπος αυτα που αποθηκευουμε στον σκληρο να διαβαστουν απο το pc?
Heybro Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 υπαρχει τροπος αυτα που αποθηκευουμε στον σκληρο να διαβαστουν απο το pc? Οχι
kakomirogloy Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Όταν εδρεωθούν για τα καλά αυτές η εταιρείες π.χ. Netflix, OTE TV Plus (on demand), Nona κλπ θα αρχίσει το κυνήγι τον Torrent στα Γαλλογερμανικά πρότυπα και τότε να δείτε γέλια που θα κάνουμε..Βλέπετε το τυρί αλλά όχι και τη φάκα. 1
jvalas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Acestream ή Kodi. Έχεις και HD (high bitrate) streams και στα αγγλικά έτσι για να μην ακούω του m@lakes αθλητικογράφους να μιλούν. KODI με EXODUS ΚΑΙ ΜΙΑ 8mb INTERNET LINE και δεν συνκρινετε με τιποτα εως τωρα στην ελλαδα. 1
maragosmakis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Βγηκατε απο τις σπηλιες με τις τοιχογραφιες σας και μου μαθατε KODI και Netflix..? Χθες δεν ηταν Που σκοτωσατε τον Μινωταυρο... και ειδατε τον Αιγαια να βουτάει απο τα βραχια του Σουνιου... Μου μαθατε και το Netflix...!!!!!
gousias Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Την βοήθεια σας παρακαλώ, γνωρίζετε πως γίνεται επαναφορά στην προηγούμενη έκδοση;
alambi Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δεν μου εξηγεις πως γίνεται? έστω μεσω πμ γτ σπάω το κεφάλι μου να μεταφέρω την εικόνα στο υπνοδωμάτιο Μπορείς να στείλεις τις ίδιες πληροφορίες και σε μένα που ψάχνω λύση για το ίδιο πρόβλημα. Νομίζω καλύτερα με ΠΜ .
cairo Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Κλειστον και άνοιξε τον θα ξεκινήσει σε 5 λεπτά θα είναι έτοιμο μερικές φορές μπορεί να έχει φάει σκλαλωμα στο τελευταίο στάδιο. Όταν λες "τελευταίο στάδιο" εννοείς την οθόνη "Φόρτωση" με έναν κινούμενο κέρσορα; ΤΙΑ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα