Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ που παίζω 640Χ480 low να την πάρω? Τι με συμβουλεύεται συνάδελφοι?

Να διορθώσεις την ορθογραφία σου! :P (being sarcastic)

• Like 2
  • Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Γιατί όπως όλοι ξέρουμε μολις βγει μία νεα κάρτα γραφικων είσαι υποχρεωμένος από τον νόμο να πουλήσεις αυτήν που έχεις και να παρεις την καινούρια.

Οταν θες να παιζεις battlefield 1 σε 1440p 144hz ultra ναι εισαι :) ειμαι βασικα.

• Like 2
Δημοσ.

Οταν θες να παιζεις battlefield 1 σε 1440p 144hz ultra ναι εισαι :) ειμαι βασικα.

Ε ναι γιατι ως γνωστον αν δεν παιζεις το BF1 σε ultra και το παιζεις πχ σε high settings με καμια φθηνοτερη καρτα ,δεν θα βγαινεις πρωτος στις πιστες. 

• Like 2
Δημοσ.

Ε ναι γιατι ως γνωστον αν δεν παιζεις το BF1 σε ultra και το παιζεις πχ σε high settings με καμια φθηνοτερη καρτα ,δεν θα βγαινεις πρωτος στις πιστες. 

τυπε μου το θεμα ειναι να παιζεις τα παιχνιδια οπως θα ηθελε ο κατασκευαστης αμα κοβεις απο γραφικα δεν εχει νοημα.  +1 στον τυπο που μαλλον εχουμε την ιδια οθονη, και εγω με 1440p -144hz ειμαι, asus rog swift.

Δημοσ.

τυπε μου το θεμα ειναι να παιζεις τα παιχνιδια οπως θα ηθελε ο κατασκευαστης αμα κοβεις απο γραφικα δεν εχει νοημα.  +1 στον τυπο που μαλλον εχουμε την ιδια οθονη, και εγω με 1440p -144hz ειμαι, asus rog swift.

Το θεμα ειναι οτι σε online δεν σε ενδιαφερει αν θα παιζεις σε ultra ή high ή medium, γιατι μαντεψε αλλα εκει θα φυγουν οι περισσοτερες ωρες. Στο online ρολο παιζει να πετυχαινεις τα fps της οθονης σου κυριως και μετα παει στην προσωπικη ικανοτητα του καθενος.

Ολα τα αλλα ειναι για να ψευτο δικαιολογησουν την περιουσια που δινουν ορισμενοι σε pc hardware για να παιζουν console ports.

Για δειτε γραφηματα απο Deus Ex και Quantum Break πως τα πηγαινει η τωρινη gtx 1080 και μετα ξαναπειτε μου για 1440p 144hz ultra.....

• Like 1
Δημοσ.

Τουλάχιστον διορθώσανε εκεί στην nvidia τον τύπο μνήμης που θα είναι gddr5x και όχι απλή gddr5 που προτοείχαν πει!

Δημοσ.

Για δειτε γραφηματα απο Deus Ex και Quantum Break πως τα πηγαινει η τωρινη gtx 1080 και μετα ξαναπειτε μου για 1440p 144hz ultra.....

ουτε η titan x pascal δεν τα καταφερνει στο deus ex, το γεμισαν το παιχνιδι με cloth physics.

• Like 1
Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι σε online δεν σε ενδιαφερει αν θα παιζεις σε ultra ή high ή medium, γιατι μαντεψε αλλα εκει θα φυγουν οι περισσοτερες ωρες. Στο online ρολο παιζει να πετυχαινεις τα fps της οθονης σου κυριως και μετα παει στην προσωπικη ικανοτητα του καθενος.

Ολα τα αλλα ειναι για να ψευτο δικαιολογησουν την περιουσια που δινουν ορισμενοι σε pc hardware για να παιζουν console ports.

Για μενα τα υψηλα φραμς ειναι το θεμα στο ΒΦ και στο καθε ονλινε παιχνιδι , αλλα χωρις την θυσια  ποιοτητας των γραφικων. Οκ δεν ειμαι κομπλεξικος μπορω να βαλω custom και να βγαλω τα χ4 AA να το κανω χ2 η 0 αλλα αν το σηκώνει γιατι οχι.Επισης φιλε fulgore θες να μου πεις οτι την διαφορα στο ΒΦ1 απο 1440p 144hz στο PS4 1080p 60hz δεν την βλεπεις οτι ειναι μερα με την νυχτα?

Το θεμα ειναι οτι σε αναγκαζουν να πουλας τις καρτες καθε 1 χρονο , δεν ειναι οπως τα cpu που μπορεις καθε 2-3 χρονια να κανεις αναβαμθιση χωρις να χρειαστει να τα χαρισεις μετα. Συνηθως αγοραζεις top vga με 700ευρω την πουλας οταν βγει του χρονου η επομενη κοντα στα 500 και με 200ε εχεις παντα την τον top single gpu :) .

Επειδη βλεπω σιγουρα ενα 15-20% πανω αξιζει η 1080τι.  

Δημοσ.

για πολλά γέλια είναι οι εταιρίες..

το dx12 η μεγαλύτερη κοροϊδία εβερ!

και για ακόμα μεγαλύτερα γέλια είναι όσοι τρέχουν και αγοράζουν hardware.

Όταν θα σταματήσει ο κόσμος να είναι πρόβατο,τότε θα δούμε και σωστή αντιμετώπιση,σωστά hardware και σωστά software.

Πλέον δεν με ενδιαφέρει καν τι βγάζει η κάθε εταιρία.Όπως και δε με ενδιαφέρει αν το παιχνίδι θα το παίζω με 4k και super ultra γραφικά.
Με ενδιαφέρει να τρέχει σωστά και ταπεινά.
Και κάθε 3-4 χρόνια να κάνω ένα μικρό upgrade.
Από κει και πέρα ποτέ ξανά λεφτά με το καλημέρα σε κανέναν.

• Like 1
Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι σε αναγκαζουν να πουλας τις καρτες καθε 1 χρονο , δεν ειναι οπως τα cpu που μπορεις καθε 2-3 χρονια 

Κανεις δεν αναγκαζει κανενα για τιποτα.Οταν επιλεγεις να παιξεις σε αναλυσεις και frames που αντιπροσωπευουν μονοψηφιο αριθμο,κοινως αυτο που λεμε οτι ειναι hobby για πολυ λιγους ε μετα δεν γινεται να κραζεις τις εταιριες.

Επιλογη σου και του καθενος ειναι να παιζετε σε τετοιες αναλυσεις(που ολως τυχαιως και τα αντιστοιχα monitor κοστιζουν τα 2πλα απο τα απλα 1440p και φυσικα πολλαπλα χρηματα απο τα 1080p).

Οσο για τα περι ρυθμισεων το εγραψα και παραπανω και εχει αναφερθει και στα αντιστοιχα θεματα των παιχνιδιων.Σε console ports διαφορες high με ultra δεν υπαρχουν οπτικα που να αξιζουν τις παραπανω καρτες και επιδοσεις,ποσο μαλλον σε fps multiplayer παιχνιδια που δεν κοιτας τα γραφικα στον τοιχο ή στον βραχο.

Δημοσ.

Καλό.....

Κανε και μια έρευνα στην ελληνική αγορά και ξανά ποσταρε (no sarcasm)

GTX 960 $199       GTX 1060 3GB $199          219€-265€
                              GTX 1060 6GB $249          293€-331€
 GTX 970 $329      GTX 1070 $379                  446€-620€
 GTX 980 $549      GTX 1080 $599                  708€-955€
 GTX 980 Ti $649   GTX 1080 Ti $599-$1199   ??
 GTX Titan X $999  TITAN X $1200                  1450€

Συμπέρασμα.. Καπέλο $50 της NVIDIA απο γενιά 9 σε 10
Οι ελληνικές τιμές είναι φυσιολογικές (εκτός αν κάποιος βιάστηκε να πάρει πριν ομαλοποιηθούν οι τιμές)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...