jimzak Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Λογικα αυτη ειναι μετρηση εντος σπιτιου με wifi ετσι ; ΤΟ note 2 φιλε μου οταν το ειχα μου εσβηνε στη 1 το μεσημερι απο τις 9 το πρωι...το P9 lite με παραπανω χρηση μου σβηνει στις 5 , μαλιστα το note 2 τοτε δεν το ειχα 4G ,τωρα με το P9 lite εχω συνεχεια ανοιχτο 4G ! Οι 8+ωρες είναι 4g οι υπόλοιπες σπίτι με WiFi. Για να μην παρεξηγηθώ, δεν παίζω παιχνίδια, δεν ξέρω πως θα τα πήγαινε στον συγκεκριμένο τομέα, το λιώνω όμως στο Internet με Chrome και YouTube και εκεί τα πάει εξαιρετικά καλά, με τέτοια χρήση που περιγράφω είναι το αποπανω screenshot. Όσο για την μπαταρία του P9 lite δεν μπορώ να εκφέρω άποψη μιας και δεν το έχω πιάσει καθόλου στα χέρια μου.
sam75 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Οι 8+ωρες είναι 4g οι υπόλοιπες σπίτι με WiFi. Για να μην παρεξηγηθώ, δεν παίζω παιχνίδια, δεν ξέρω πως θα τα πήγαινε στον συγκεκριμένο τομέα, το λιώνω όμως στο Internet με Chrome και YouTube και εκεί τα πάει εξαιρετικά καλά, με τέτοια χρήση που περιγράφω είναι το αποπανω screenshot. Όσο για την μπαταρία του P9 lite δεν μπορώ να εκφέρω άποψη μιας και δεν το έχω πιάσει καθόλου στα χέρια μου. αν εχει τοση καλη μπαταρια οκ ας το παρει- ουτε εγω παιζω παιχνιδια εχω ομως πανω απο 10 εφαρμογες ανοιχτες και ρουφανε 4G, να φανταστεις το μηνα θελω τουλαχιστον 4GB χωρις youtube και τετοια. Σε καμια περιπτωση ομως να παρει Α5 αναμεσα στα 3 ας διαλεξει 5X or P9 lite . Η samsung στη μεσαια κατηγορια ουτε LED δεν εχει βαλει,μιλαμε για απιστευτα πραγματα. 1
Ntelosxxx Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 αν εχει τοση καλη μπαταρια οκ ας το παρει- ουτε εγω παιζω παιχνιδια εχω ομως πανω απο 10 εφαρμογες ανοιχτες και ρουφανε 4G, να φανταστεις το μηνα θελω τουλαχιστον 4GB χωρις youtube και τετοια. Σε καμια περιπτωση ομως να παρει Α5 αναμεσα στα 3 ας διαλεξει 5X or P9 lite . Η samsung στη μεσαια κατηγορια ουτε LED δεν εχει βαλει,μιλαμε για απιστευτα πραγματα. Φιλαρακι εδω θα διαφωνήσω. Καταρχήν εχει led το a5 2016. Μετα απο s3-g3-p8-xrn3p-flex2-6p εχω και το a5 2016 το δουλευω και ειναι ενα πολυ αξιόπιστο κινητό. Δε λεω οτι ειναι το καλύτερο (εννοείται κανενα δεν ειναι τελειο) αλλα σου λεω μετα απολα αυτα που εχω αλλάξει μου φαίνεται σαν πιο ολοκληρωμένο και απλο κινητό, προς το παρόν φυσικα...
sam75 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Φιλαρακι εδω θα διαφωνήσω. Καταρχήν εχει led το a5 2016. Μετα απο s3-g3-p8-xrn3p-flex2-6p εχω και το a5 2016 το δουλευω και ειναι ενα πολυ αξιόπιστο κινητό. Δε λεω οτι ειναι το καλύτερο (εννοείται κανενα δεν ειναι τελειο) αλλα σου λεω μετα απολα αυτα που εχω αλλάξει μου φαίνεται σαν πιο ολοκληρωμένο και απλο κινητό, προς το παρόν φυσικα...Μπορείς να μου δείξεις σε βίντεο το led; του 2015 το είχα και δεν είχε τίποτα. Επίσης ο 615 είναι αρκετά πιο αργός από του p9 lite ο οποίος βγάζει καμία 60.000 στο antutu. Από ότι θυμάμαι ο 615 βγάζει το πολύ 40.000, ίσως λέω και πολλά.
ex0ristoc Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 μαγκες τελικα αποφασισα να παρω ή huawei p9 lite 2gb ram ή samsung a5 2016 ποιο να παρω απο τα 2 πειτε γιατι αυριο παω να αγορασω.
2.1Ohm Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Μακριά από σαμμυ εκτός άμα δίνεις τόσο έμφαση σε ομορφιά μόνο αυτό θα πω! Κανείς μεγάλο λάθος που δν πας σε νεξους 5χ αλλα οκ περί ορεξεως που λένε
sam75 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 samsung a5 2016 ή huawei p9 lite? Αν όντως χρειάζεσαι την κάρτα μνήμης πάρε p9 lite, αλλιώς 5Χ 32gb. Το Samsung άστο είναι δύο χρόνια πίσω.
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Ποιο Α5 φιλε μου ;; Πεταμενα λεφτα !!! Αφου δεν θες το 5χ παρε το P9 lite αλλιως κοιτα το xperia Z3 με λιγο καλυτερο επεξεργαστη/καρτα γραφικων απο το p9 lite/3gb ram/αδιαβροχο/ποιοτικο σωμα/στερεο ηχεια/ελαφρυ ui/αυτονομια πολυ καλη/καρτα μνημης/καλη οθονη και καμερα για την κατηγορια, στα 269 απο Κωτσοβολο..Πολυ καλυτερο απο το σαπακι της samsung 1
sam75 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Ποιο Α5 φιλε μου ;; Πεταμενα λεφτα !!! Αφου δεν θες το 5χ παρε το P9 lite αλλιως κοιτα το xperia Z3 με λιγο καλυτερο επεξεργαστη/καρτα γραφικων απο το p9 lite/3gb ram/αδιαβροχο/ποιοτικο σωμα/στερεο ηχεια/ελαφρυ ui/αυτονομια πολυ καλη/καρτα μνημης/καλη οθονη και καμερα για την κατηγορια, στα 269 απο Κωτσοβολο..Πολυ καλυτερο απο το σαπακι της samsung Σωστός αλλά για το Ζ3 δεν ξέρω, θα πάρει καμία αναβάθμιση;
Ntelosxxx Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Μπορείς να μου δείξεις σε βίντεο το led; του 2015 το είχα και δεν είχε τίποτα. Επίσης ο 615 είναι αρκετά πιο αργός από του p9 lite ο οποίος βγάζει καμία 60.000 στο antutu. Από ότι θυμάμαι ο 615 βγάζει το πολύ 40.000, ίσως λέω και πολλά. Το a5 2016 εχω, για το 2015 δεν ξέρω αλλα βλεπω 2015 vs 2016 μερα με τη νύχτα. Να πω την αλήθεια το p9 lite δεν το ξερω, η γυναίκα μου εχει το p8. Το a5 ειναι πιο γρήγορο απο το p8, καλυτερη καμερα και καλυτερη μπαταρία. Κι αυτά στα λεω επειδή τα δουλευω καθε μερα. Οσο για 5x το εχω ξαναπει, εγω προσωπικά δε θα επαιρνα για sd, μπαταρια και stock android. Ειναι και γουστα...Επίσης να πω και κατι ακομα για όποιον τον ενδιαφέρει το sar του κινητού, το p9 lite εχει 0,88 λιγο υψηλό ενω το a5 2016 0,28. Εμεις που έχουμε μωρά- παιδια τα βλέπουμε κι αυτα. Ενας λογος να δωσω το p8 της γυναίκας μου, αλλα το πηρα και μετά ειδα το sar. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2016 από Ntelosxxx
sam75 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Το a5 2016 εχω, για το 2015 δεν ξέρω αλλα βλεπω 2015 vs 2016 μερα με τη νύχτα. Να πω την αλήθεια το p9 lite δεν το ξερω, η γυναίκα μου εχει το p8. Το a5 ειναι πιο γρήγορο απο το p8, καλυτερη καμερα και καλυτερη μπαταρία. Κι αυτά στα λεω επειδή τα δουλευω καθε μερα. Οσο για 5x το εχω ξαναπει, εγω προσωπικά δε θα επαιρνα για sd, μπαταρια και stock android. Ειναι και γουστα... Επίσης να πω και κατι ακομα για όποιον τον ενδιαφέρει το sar του κινητού, το p9 lite εχει 0,88 λιγο υψηλό ενω το a5 2016 0,28. Εμεις που έχουμε μωρά- παιδια τα βλέπουμε κι αυτα. Ενας λογος να δωσω το p8 της γυναίκας μου, αλλα το πηρα και μετά ειδα το sar. γιατι εμεις δεν εχουμε μωρα ; Δεν δινω το κινητο στο μωρο απλο, παρτου ενα tablet.
teo_3 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 μα δεν εγω δεν ξερω τιποτα το site τα ΛΕΕΙ ΟΛΑ !! εσυ ποιος εισαι ο τσακι τσαν Η ενας απλα που παει να βγαλει ενα παγκοσμιο site αχρηστο ;;;;;!! Οτι και να κανεις το 5χ δεν εχει καλη μπαταρια ,τα στοιχεια υπαρχουν πιο πανω ,ΔΙΑΒΑΣΕ . Και αυτό το κρίνεις με βάση τα νούμερα ενός σάιτ και βγάζεις τη μπαταρία κακή. Καμία επαφή με την πραγματικότητα δεν έχεις όμως. Διάβασε εσύ τα σάιτ και άσε εμάς να κρίνουμε με βάση τη χρήση.
yimmiyimmi Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Κοίτα για games nexus 5x δηλαδή κολλαμε στα 2700 ή στα 2900 του a5?Ανάμεσα σε huawei και a5 huawei το a5 το ήθελα και εγώ γιατί διάβαζα για τη μπαταρία του κλπ κλπ,οταν είδα τα lag που τρώει είπα δόξα στο fulgore που πήρα p8,ειναι πολλά τα λεφτά για ένα κινητό που τα κάνει όλα χειρότερα από το moto x 2014 των 150 ευρώ και από το nexus 5 το πρώην μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα