sam75 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 δινω μεχρι 260ευρω οποτε ειμαι αναμεσα στο samsung και huawei p8,p9 lite. Το P8 ειναι πιο παλιο παρε το P9 lite 3Γιγα αλλα δεν ειναι παιχνιδομηχανη μη το σκεφτεσαι ετσι. επισης ξεχασα να σου πω...το nexus 5x εχει μπαταρια που δεν κραταει , Η επιλογη ειναι δικη σου,πηγαινε σε μαγαζι να τα δεις πρωτα.
2.1Ohm Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 καμια σχεση !!! Ρωταω αφου το ΘΕΛΕΙ για παιχνδιια θα του φτασουν τα 25GB ; Δεν ειπα ουτε για ραδιοφωνο εγω ΟΥΤΕ για διπλες σιμ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!! Ερωτηση κανω σε εσενα τα 25 GB φτανουν για παιχνιδια ;;;; Γιατι στο P9 lite με 10 GB του κινητου +25 της καρτας μνημης οριακα εχω 5 μεγαλα παιχνιδια μεσα!! Τι 5 μεγάλα έχεις ρε φίλε?? Το asphalt 1.2 πιάνει το modern combat ούτε 500mb ακόμα και το GTA 1.5 που είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι που ξερω εσύ πως βρήκες 5 κιολας με 10 GB?! Και καλά άντε βρήκες δν θα του φτάσουν τα υπόλοιπα 15 για μουσική καμιά φωτογραφία(την οποία την ανεβάζει τζάμπα στο cloud κ δν του πιάνει χώρο) και ότι άλλο θέλει? 600 τραγούδια έχουν πιάνουν 4Gb πόσα χρειαζεσαι δλδ?? Λέμε αστεία πράγματα τώρα τα 32 είναι υπέρ αρκετά να μου έλεγες 16 δν φτάνουν να σου πω οκ
teo_3 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Το P8 ειναι πιο παλιο παρε το P9 lite 3Γιγα αλλα δεν ειναι παιχνιδομηχανη μη το σκεφτεσαι ετσι. επισης ξεχασα να σου πω...το nexus 5x εχει μπαταρια που δεν κραταει , Η επιλογη ειναι δικη σου,πηγαινε σε μαγαζι να τα δεις πρωτα. Me 5 ώρες SoT θεωρείς ότι έχει χάλια μπαταρία που δεν κρατάει το Nexus? Ό,τι και να του κάνω, ό,τι και να ανοίξω, ένα 24ωρο το έχει για πλάκα, τι γράφετε.
2.1Ohm Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Me 5 ώρες SoT θεωρείς ότι έχει χάλια μπαταρία που δεν κρατάει το Nexus? Ό,τι και να του κάνω, ό,τι και να ανοίξω, ένα 24ωρο το έχει για πλάκα, τι γράφετε. Εμένα 2.5-3 ώρες με επερνε το νεξους 5χ και το 6Ρ μου βγάζει 3.5-4! Είναι ανάλογος την χρήση που του κάνεις
sam75 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Τι 5 μεγάλα έχεις ρε φίλε?? Το asphalt 1.2 πιάνει το modern combat ούτε 500mb ακόμα και το GTA 1.5 που είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι που ξερω εσύ πως βρήκες 5 κιολας με 10 GB?! Και καλά άντε βρήκες δν θα του φτάσουν τα υπόλοιπα 15 για μουσική καμιά φωτογραφία(την οποία την ανεβάζει τζάμπα στο cloud κ δν του πιάνει χώρο) και ότι άλλο θέλει? 600 τραγούδια έχουν πιάνουν 4Gb πόσα χρειαζεσαι δλδ?? Λέμε αστεία πράγματα τώρα τα 32 είναι υπέρ αρκετά να μου έλεγες 16 δν φτάνουν να σου πω οκ αν το παρει και δεν του φτανουν τα γιγα εσενα θα κυνηγαει . Me 5 ώρες SoT θεωρείς ότι έχει χάλια μπαταρία που δεν κρατάει το Nexus? Ό,τι και να του κάνω, ό,τι και να ανοίξω, ένα 24ωρο το έχει για πλάκα, τι γράφετε. http://www.gsmarena.com/lg_nexus_5x-7556.php ετσι που μας τα λες εσυ εισαι ο ΕΙΔΙΚΟΣ και αυτοι ειναι ΑΣΧΕΤΟΙ ;; ; 60 ωρες με το ζορι οταν το p9 lite εχει 79 !!!!!! http://www.gsmarena.com/huawei_p9_lite-7983.php αντε ολοι τα μαθατε ολα ξαφνικα !!!!
teo_3 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Εμένα 2.5-3 ώρες με επερνε το νεξους 5χ και το 6Ρ μου βγάζει 3.5-4! Είναι ανάλογος την χρήση που του κάνεις 2,5-3 ώρες μόνο αν ανοίξω GPS με Strava που ρουφάει τα πάντα. Με twitter, instagram όλη μέρα WiFi, 5-5μιση ώρες SoT. Η καλύτερη μπαταρία δεν είναι αλλά χάλια μπαταρία δε την λες μη τρελαθούμε. αν το παρει και δεν του φτανουν τα γιγα εσενα θα κυνηγαει . http://www.gsmarena.com/lg_nexus_5x-7556.php ετσι που μας τα λες εσυ εισαι ο ΕΙΔΙΚΟΣ και αυτοι ειναι ΑΣΧΕΤΟΙ ;; ; 60 ωρες με το ζορι οταν το p9 lite εχει 79 !!!!!! http://www.gsmarena.com/huawei_p9_lite-7983.php αντε ολοι τα μαθατε ολα ξαφνικα !!!! Δε σου το έπαιξα ειδικός φίλος, χρήστης του Nexus 5x είμαι που του πίνω το αίμα όλη τη μέρα και αυτά που λες είναι κουραφέξαλα. Κάτσε εσύ και διάβαζε τα το gsmarena γιατί τόσο μπορείς προφανώς. Και χαρακτηρισμοί να λείπουν, μάγκες του πληκτρολογίου.
sam75 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 2,5-3 ώρες μόνο αν ανοίξω GPS με Strava που ρουφάει τα πάντα. Με twitter, instagram όλη μέρα WiFi, 5-5μιση ώρες SoT. Η καλύτερη μπαταρία δεν είναι αλλά χάλια μπαταρία δε την λες μη τρελαθούμε. Δε σου το έπαιξα ειδικός φίλος, χρήστης του Nexus 5x είμαι που του πίνω το αίμα όλη τη μέρα και αυτά που λες είναι κουραφέξαλα. Κάτσε εσύ και διάβαζε τα το gsmarena γιατί τόσο μπορείς προφανώς. Και χαρακτηρισμοί να λείπουν, μάγκες του πληκτρολογίου. Πας να βγαλεις δηλαδη ολοκληρο site ΑΧΡΗΣΤΟ...αρα εισαι ειδικος ωραια. Οσο για τις μαγκιες ασε δεν σε παιρνει μαζι μου . 1
teo_3 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Πας να βγαλεις δηλαδη ολοκληρο site ΑΧΡΗΣΤΟ...αρα εισαι ειδικος ωραια. Οσο για τις μαγκιες ασε δεν σε παιρνει μαζι μου . Αμάν, που έμπλεξα πάλι και ξερόλας και Βαν Ντάμ; Ή απλά ένα τρολ. Επιλέγω το 2ο. Δε βγάζω το σάιτ άχρηστο, ίσως εσένα μόνο. \m/ DFTT
sam75 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Αμάν, που έμπλεξα πάλι και ξερόλας και Βαν Ντάμ; Ή απλά ένα τρολ. Επιλέγω το 2ο. Δε βγάζω το σάιτ άχρηστο, ίσως εσένα μόνο. \m/ DFTT μα δεν εγω δεν ξερω τιποτα το site τα ΛΕΕΙ ΟΛΑ !! εσυ ποιος εισαι ο τσακι τσαν Η ενας απλα που παει να βγαλει ενα παγκοσμιο site αχρηστο ;;;;;!! Οτι και να κανεις το 5χ δεν εχει καλη μπαταρια ,τα στοιχεια υπαρχουν πιο πανω ,ΔΙΑΒΑΣΕ .
Fulgore Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Το gsmarena εχει ενα μετρο συγκρισης για να μπορει να συγκρινει την αυτονομια που μπορει να βγαλει στο συνολο ενα κινητο. Τα νουμερα που αναγραφει δεν αντικατοπτριζουν 100% την πραγματικοτητα αφου η χρηση που κανει ο καθενας ποικιλει. Πιο πολυ ο σκοπος του και αυτου ειναι να δωσει μια γενικη ιδεα του του τι να περιμενει ο υποψηφιος αγοραστης ή κατοχος μιας συσκευης απο την δικια του. Εκτως αν καποιος εχει την οικονομικη δυνατοτητα και hobby να αγοραζει ολα τα γνωστα smartphone για να ανεβαζει αυτος τα δικα του αποτελεσματα. Επισης και το Screen on time που αναφερουν αρκετοι ειναι και αυτο πολυ σχετικο και τα αποτελεσματα ποικιλουν. 1
sam75 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Το gsmarena εχει ενα μετρο συγκρισης για να μπορει να συγκρινει την αυτονομια που μπορει να βγαλει στο συνολο ενα κινητο. Τα νουμερα που αναγραφει δεν αντικατοπτριζουν 100% την πραγματικοτητα αφου η χρηση που κανει ο καθενας ποικιλει. Πιο πολυ ο σκοπος του και αυτου ειναι να δωσει μια γενικη ιδεα του του τι να περιμενει ο υποψηφιος αγοραστης ή κατοχος μιας συσκευης απο την δικια του. Εκτως αν καποιος εχει την οικονομικη δυνατοτητα και hobby να αγοραζει ολα τα γνωστα smartphone για να ανεβαζει αυτος τα δικα του αποτελεσματα. Επισης και το Screen on time που αναφερουν αρκετοι ειναι και αυτο πολυ σχετικο και τα αποτελεσματα ποικιλουν. Παντως στο δικο μου κινητο μια χαρα βγαινουν τα νουμερα -αρα δεν μπορει να κανει τεραστιο λαθος.
Fulgore Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Παντως στο δικο μου κινητο μια χαρα βγαινουν τα νουμερα -αρα δεν μπορει να κανει τεραστιο λαθος. Κατω απο τα αποτελεσματα των μετρησεων(το τεστ αλλωστε λεγεται endurance που σημαινει αντοχη)αναφερεται η σχετικη μεθοδολογια που ακολουθουν και προκυπτουν αυτα τα νουμερα. Γιαυτο ειπα οτι δεν ειναι 100% εγκυρα γιατι πολυ απλα η χρηση που κανει ο καθενας στο κινητο του ποικιλει.
sam75 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Κατω απο τα αποτελεσματα των μετρησεων(το τεστ αλλωστε λεγεται endurance που σημαινει αντοχη)αναφερεται η σχετικη μεθοδολογια που ακολουθουν και προκυπτουν αυτα τα νουμερα. Γιαυτο ειπα οτι δεν ειναι 100% εγκυρα γιατι πολυ απλα η χρηση που κανει ο καθενας στο κινητο του ποικιλει. ουτε εγω μιλησα για 100% !!! Δεν γινεται ομως το nexus να βγαζει 1 ωρα παραπανω απο οσο λεει το site ,καταλαβες τι λεω ;
jimzak Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Επειδή και εγώ το έχω και είχα ακούσει τα άπαντα για την μπαταρία του,μου κραταει όσο περίπου και του Note 2 που έχω που είναι εξερετική(και καινούρια γιατί η πρώτη μετά από 3 χρόνια παρέδωσε). Εδώ screenshot με ανοιχτό wi-fi , 4G και αρκετό ιντερνετ.
sam75 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Επειδή και εγώ το έχω και είχα ακούσει τα άπαντα για την μπαταρία του,μου κραταει όσο περίπου και του Note 2 που έχω που είναι εξερετική(και καινούρια γιατί η πρώτη μετά από 3 χρόνια παρέδωσε). Εδώ screenshot με ανοιχτό wi-fi , 4G και αρκετό ιντερνετ. Screenshot_20160906-010350.png Λογικα αυτη ειναι μετρηση εντος σπιτιου με wifi ετσι ; ΤΟ note 2 φιλε μου οταν το ειχα μου εσβηνε στη 1 το μεσημερι απο τις 9 το πρωι...το P9 lite με παραπανω χρηση μου σβηνει στις 5 , μαλιστα το note 2 τοτε δεν το ειχα 4G ,τωρα με το P9 lite εχω συνεχεια ανοιχτο 4G !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα