ex0ristoc Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 καλησπερα ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2 πιο πολυ το θελω για παιχνιδια οποτε ποιο μου προτεινετε? ή το p8 ascend 16gb 3gb ram ? ευχαριστω
Ntelosxxx Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Επειδη εχω και το p8 και το a5 2016 θα σου πω αντικείμενα οτι το a5 ειναι πιο γρήγορο, καλύτερη καμερα και καλύτερη μπαταρία. Σε game δεν τα εχω δοκιμάσει. Το μονο που βλεπω καλυτερο στο p8 ειναι η ram αλλα αν δεν εχεις τρελες απαιτήσεις νομίζω 2γιγα σου φτανουν.
sam75 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Επειδη εχω και το p8 και το a5 2016 θα σου πω αντικείμενα οτι το a5 ειναι πιο γρήγορο, καλύτερη καμερα και καλύτερη μπαταρία. Σε game δεν τα εχω δοκιμάσει. Το μονο που βλεπω καλυτερο στο p8 ειναι η ram αλλα αν δεν εχεις τρελες απαιτήσεις νομίζω 2γιγα σου φτανουν. Το p8 που κολλάει;
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 nexus 5x !! Οτι πιο δυνατο σε αυτη την κατηγορια και το πιο καταλληλο για παιχνιδια Αλλιως το lumia 950 ,αλλα δεν ξερω αν εχει τα παιχνιδια που θες στο store του
ziaba Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 nexus 5x !! Οτι πιο δυνατο σε αυτη την κατηγορια και το πιο καταλληλο για παιχνιδια Αλλιως το lumia 950 ,αλλα δεν ξερω αν εχει τα παιχνιδια που θες στο store του το νεξους είναι όντως πιο δυνατό στα παιχνίδια άλλα.... δεν έχει ράδιο, κάρτα, ούτε dual sim + η μπαταρία του είναι για κλάματα και το κυριότερο είναι lg δηλ προβλήματά με το κιλό 1
Ntelosxxx Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Το p8 που κολλάει;Sam διαβασε και ποιο πανω το παλικάρι ρωταει p8 η p9 lite. Κι εγω του ειπα τη γνωμη μου γιαυτα τα δυο που εχω. Το p9 lite δεν το ξερω αλλα νομιζω παρόμοιο με το p8. Το 5x δεν θα το επαιρνα λογο μπαταρίας, sd και stock android που στους πιο πολλους αρεσει αυτο, εμενα οχι. 1
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 το νεξους είναι όντως πιο δυνατό στα παιχνίδια άλλα.... δεν έχει ράδιο, κάρτα, ούτε dual sim + η μπαταρία του είναι για κλάματα και το κυριότερο είναι lg δηλ προβλήματά με το κιλό To ξερω και καλα κανεις και τα αναφερεις, αλλα η μονη πληροφορια που μας εδωσε ο ts ειναι οτι θελει να παιζει παιχνιδια Αρα του προτεινα το καλυτερο σε αυτο τον τομεα και δεν μπορω να ξερω αν ψανχει για ραδιο/καρτες/διπλες σιμ.....
sam75 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Sam διαβασε και ποιο πανω το παλικάρι ρωταει p8 η p9 lite. Κι εγω του ειπα τη γνωμη μου γιαυτα τα δυο που εχω. Το p9 lite δεν το ξερω αλλα νομιζω παρόμοιο με το p8. Το 5x δεν θα το επαιρνα λογο μπαταρίας, sd και stock android που στους πιο πολλους αρεσει αυτο, εμενα οχι. ναι σωστα συγνωμη εχεις δικαιο !!! Εγω εχω P9 lite ( για δευτερη φορα-το πρωτο εσπασε ) τιμιο κινητο ειναι αλλα μην περιμενεται πολλα...Το P9 lite 3GB ισως ειναι καλυτερο αλλα κοστιζει αρκετα. Μεχρι ποσα μπορεις να δωσεις TS ; To ξερω και καλα κανεις και τα αναφερεις, αλλα η μονη πληροφορια που μας εδωσε ο ts ειναι οτι θελει να παιζει παιχνιδια Αρα του προτεινα το καλυτερο σε αυτο τον τομεα και δεν μπορω να ξερω αν ψανχει για ραδιο/καρτες/διπλες σιμ..... αντε πες οτι ειναι καλο το νεχους για παιχνδια ,χωρις μνημη που θα τα βαλει; Η θα ειναι συνεχεια βαλε βγαλε ; 1
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 αντε πες οτι ειναι καλο το νεχους για παιχνδια ,χωρις μνημη που θα τα βαλει; Η θα ειναι συνεχεια βαλε βγαλε ; Καθε φορα που προτεινουμε το nexus λες για την καρτα μνημης..Αμα εσυ θες καρτα μνημης δεν σημαινει οτι θελουν ολοι.Σε πολλους αρκουν τα 32gb και για εφαρμογες και για φοτος Αμα ηθελε θα το ελεγε..Ο ts ρωταει ποιο προτεινουμε για gaming και το nexus ειναι το καλυτερο..Αμα θελει επεκτασεις,ραδιοφωνα η διπλες sim ας το πει και τοτε βλεπουμε
sam75 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Καθε φορα που προτεινουμε το nexus λες για την καρτα μνημης..Αμα εσυ θες καρτα μνημης δεν σημαινει οτι θελουν ολοι.Σε πολλους αρκουν τα 32gb και για εφαρμογες και για φοτος Αμα ηθελε θα το ελεγε..Ο ts ρωταει ποιο προτεινουμε για gaming και το nexus ειναι το καλυτερο..Αμα θελει επεκτασεις,ραδιοφωνα η διπλες sim ας το πει και τοτε βλεπουμε καμια σχεση !!! Ρωταω αφου το ΘΕΛΕΙ για παιχνδιια θα του φτασουν τα 25GB ; Δεν ειπα ουτε για ραδιοφωνο εγω ΟΥΤΕ για διπλες σιμ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!! Ερωτηση κανω σε εσενα τα 25 GB φτανουν για παιχνιδια ;;;; Γιατι στο P9 lite με 10 GB του κινητου +25 της καρτας μνημης οριακα εχω 5 μεγαλα παιχνιδια μεσα!!
ex0ristoc Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 δινω μεχρι 260ευρω οποτε ειμαι αναμεσα στο samsung και huawei p8,p9 lite.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα