Fulgore Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Αρχικά ζητώ συγγνώμη που δεν εκφραστικά σωστά για τον επεξεργαστή.. αλλά Steven αυτό που λες ότι είναι λεπτό δεν ισχύει γιατι εγώ όταν πάω να το παρω πληρώνω για να μην λυγίζει και τα δυο κινητα(αναμενομενα λυγιζουν)το θεμα ειναι να μην ειναι χοντρη η ζημια.
panos- Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Καλύτερα το 1+3 γιατί έχει και υποστήριξη CM και μπορεις να του γ****ις την μάνα (συγνώμη για την έκφραση δεν μου ερχόταν κάτι άλλο στο μυαλό) χωρίς να χάσεις την εγγύηση.
johnyboy Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Καλά από θέμα αναβάθμισεων το ΜοτοωΖ δεν είναι καλύτερο? Εδώ το Nougat το Moto Z θα το πάρει το Φθινόπωρο και θα το Ονεπλους το βλέπω για την Άνοιξη. αποκάλυψαν στελέχη της 1+ στο reddit ότι δουλεύουν για να την πάρει άμεσα.
ziaba Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 και τα δυο κινητα(αναμενομενα λυγιζουν)το θεμα ειναι να μην ειναι χοντρη η ζημια. τουλαχ δεν κόβονται σαν μπισκότα στα 2 όπως το 6p και mi5
stevengreeceGR Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Πάντως κατά τι γνώμη μου Xiaomi Mi5S Plus> OnePlus 3> Moto Z Force
ziaba Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Πάντως κατά τι γνώμη μου Xiaomi Mi5S Plus> OnePlus 3> Moto Z Force το xiaomi δεν κολλάει εδώ ποιος δίνει 400ευρώ για συσκευή χωρίς εγγύησή και υποστήριξή έστω στην Ευρώπη ούτε 800άρα μπάντα έχει 1
Harris2001 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι όταν το κινητό βρίσκεται στην πίσω τσέπη ή ακόμα και αν το έχουν στην μπροστά από ένα τζίν
stevengreeceGR Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι όταν το κινητό βρίσκεται στην πίσω τσέπη ή ακόμα και αν το έχουν στην μπροστά από ένα τζίνΣυνήθως αυτό γίνεται πολύ σπάνια και στο ίντερνετ θα το δεις κατά 90% μόνο στο Iphone 6.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα