Προς το περιεχόμενο

OnePlus 3 vs Moto Z Force

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοίτα δεν σε ξέρω αλλά μπορώ να σου πω πως το one plus 3 είναι το καλύτερο.. Αρχικά έχει καλύτερο επεξεργαστή και ραμ... Επίσης πολλά βίντεο στο YouTube δείχνουν ότι το moto z force δεν ειναι ανθεκτικό παρόλο που ή εταιρία το πουλάει σαν ανθεκτικό . Άρα βλέπουμε πως το one plus υπερτερεί.. αλλά δεν είναι τα μόνα στοιχεία στα οποία υπερτερεί ... Τέλος αν μετρουσες και το οικονομικό τότε φίλε σου λέω πως αν πας να αγοράσεις moto καλύτερα να πετάγες τα λεφτά σου ....

Δημοσ.

Μισο λεπτο γιατι παλι βλεπω και γραφονται ψιλο ακυρα πραγματα.

Κοίτα δεν σε ξέρω αλλά μπορώ να σου πω πως το one plus 3 είναι το καλύτερο.. Αρχικά έχει καλύτερο επεξεργαστή και ραμ... Επίσης πολλά βίντεο στο YouTube δείχνουν ότι το moto z force δεν ειναι ανθεκτικό παρόλο που ή εταιρία το πουλάει σαν ανθεκτικό . Άρα βλέπουμε πως το one plus υπερτερεί.. αλλά δεν είναι τα μόνα στοιχεία στα οποία υπερτερεί ... Τέλος αν μετρουσες και το οικονομικό τότε φίλε σου λέω πως αν πας να αγοράσεις moto καλύτερα να πετάγες τα λεφτά σου ....

Εχει καλυτερο επεξεργαστη το OnePlus3 απο το Moto Z που και τα δυο φορανε Snap 820?

Επισης ο φιλος απο πανω μιλησε για το Moto Z οχι το Moto Z force.Το Moto Z Force δεν παρουσιαζεται ως ανθεκτικο μην παραπληροφορουμε τον κοσμο.Εχει καλυτερη προστασια οθονης που μαλιστα δινει και εγγυηση για αυτην για 4χρονια απο την αγορα της(τουλαχιστον στην Αμερικη σιγουρα).Και απο διαφορα drops που εγιναν και σε αυτο και στο προηγουμενο ισχυει η παραπανω αντοχη της οθονης σε ραγισματα.

Επισης αν οντως ηθελες να συγκρινεις Moto Z Force και OnePlus σιγουρα θα αναφεραμε την μεγαλυτερη αναλυση οθονης και καλυτερη αυτονομια μπαταριας στα θετικα σε σχεση με το OnePlus.

Τωρα στο ζουμι της υποθεσης το Moto Z με οποιο κινητο συγκρινεται στην παρουσα φαση υπαρχει σαν σημαντικοτερος παραγοντας η παραπανω τιμη του γιατι δεν προσθετει τιποτα το ιδιαιτερο σε σχεση με τον ανταγωνισμο και το μονο που αξιζει πραγματικα ειναι το moto Z Force το οποιο ομως εχει απαγορευτικη τιμη,και αρα δυσκολο να το προτεινεις σε καποιο.

Δημοσ.

ιδιο επεξεργαστή έχουν, η τελευταία γενιά motorola παίζει να είναι τα πιο άσχημα motorola που εχουν βγει, το ενα στρέμμα bezel στο κάτω μέρος πρέπει να είναι νεο ρεκόρ ενω το κουμπι που δεν είναι κουμπί αλλά μόνο σαρωτής και έχει on screen  buttons είναι επίσης άθλιο

• Like 1
Δημοσ.

ιδιο επεξεργαστή έχουν, η τελευταία γενιά motorola παίζει να είναι τα πιο άσχημα motorola που εχουν βγει, το ενα στρέμμα bezel στο κάτω μέρος πρέπει να είναι νεο ρεκόρ ενω το κουμπι που δεν είναι κουμπί αλλά μόνο σαρωτής και έχει on screen buttons είναι επίσης άθλιο

Αυτό για το design υσχιει. Τα μοντέλα του 2015 είναι πολύ όμορφα. Απλώς αυτό που θέλω να αποδείξω δτον φίλο μου harris2001 είναι ότι δεν είναι τελείως άθλιο! Και εάν είχαν την ίδια τιμή το Moto Z Force θα υπερτερούσε.

Επίσης αυτό για το λύγισμα λογικό δεν ειναι? Είναι το ποιο λεπτό smartphone στον πλανήτη. Εάν δεν λιγυζε θα ήταν παράξενο.

Δημοσ.

Αυτό για το design υσχιει. Τα μοντέλα του 2015 είναι πολύ όμορφα. Απλώς αυτό που θέλω να αποδείξω δτον φίλο μου harris2001 είναι ότι δεν είναι τελείως άθλιο! Και εάν είχαν την ίδια τιμή το Moto Z Force θα υπερτερούσε.

Επίσης αυτό για το λύγισμα λογικό δεν ειναι? Είναι το ποιο λεπτό smartphone στον πλανήτη. Εάν δεν λιγυζε θα ήταν παράξενο.

Απο την στιγμη που ολα πανω κατω τα android κινητα ετσι ειναι φετος,δηλαδη Snap 820 και 4gb ram(του χρονου λογικα θα βλεπουμε με 6gb ram)το μεγαλυτερο βαρος που συνηθως κρινει και τις πωλησεις ειναι η τιμη αγορας.Δεν ειναι τυχαιο γιατι και τα sony,HTC κινητα δεν προτεινονται οταν εχουν απαγορευτικες τιμες και σε αυτο μπαινει και η σειρα Moto Z.

Δημοσ.

Απο την στιγμη που ολα πανω κατω τα android κινητα ετσι ειναι φετος,δηλαδη Snap 820 και 4gb ram(του χρονου λογικα θα βλεπουμε με 6gb ram)το μεγαλυτερο βαρος που συνηθως κρινει και τις πωλησεις ειναι η τιμη αγορας.Δεν ειναι τυχαιο γιατι και τα sony,HTC κινητα δεν προτεινονται οταν εχουν απαγορευτικες τιμες και σε αυτο μπαινει και η σειρα Moto Z.

Σε αυτό θα συμφωνήσω. Εάν το Μοτό Ζ είχε την τιμή του Ονεπλους 3 τότε θα ήταν vfm!
Δημοσ.

Εγώ πάντως κοιτούσα προχθές και το OnePlus 3 vs LeEco Le Max 2, όπου φαίνεται να γίνεται μάχη!

Στην κίνα μπορεί, στην ευρώπη δεν τίθεται θέμα από πλευράς υποστήριξης να το δεις και μόνο που η cummunity build του 1+3 έχει απο προχτές πατς Οκτωβρίου 

Δημοσ.

Σταματησα να διαβαζω το παραπανω αρθρο οταν μιλησαν για καλυτερη αυτονομια με 5.7ιντσες quad οθονη σε 3100μπαταρια που ειναι στην καλυτερη μετρια η αυτονομια. Επισης δεν ειδα κουβεντα για το τι παιζει απο πλευρας αναβαθμισεων(και τα δυο βεβαια ειναι οτι να ναι στο θεμα αυτο αλλα απο θεμα software τα παει καλυτερα το Oneplus).

Επισης μονο και μονο που προτεινει κινητο στο παραπανω χωρις θυρα ακουστικων ειναι πραγματικα για γελια.

Δημοσ.

Σταματησα να διαβαζω το παραπανω αρθρο οταν μιλησαν για καλυτερη αυτονομια με 5.7ιντσες quad οθονη σε 3100μπαταρια που ειναι στην καλυτερη μετρια η αυτονομια. Επισης δεν ειδα κουβεντα για το τι παιζει απο πλευρας αναβαθμισεων(και τα δυο βεβαια ειναι οτι να ναι στο θεμα αυτο αλλα απο θεμα software τα παει καλυτερα το Oneplus).

Επισης μονο και μονο που προτεινει κινητο στο παραπανω χωρις θυρα ακουστικων ειναι πραγματικα για γελια.

Καλά από θέμα αναβάθμισεων το ΜοτοωΖ δεν είναι καλύτερο? Εδώ το Nougat το Moto Z θα το πάρει το Φθινόπωρο και θα το Ονεπλους το βλέπω για την Άνοιξη.
Δημοσ.

Καλά από θέμα αναβάθμισεων το ΜοτοωΖ δεν είναι καλύτερο? Εδώ το Nougat το Moto Z θα το πάρει το Φθινόπωρο και θα το Ονεπλους το βλέπω για την Άνοιξη.

Το παραπανω αρθρο δεν ειναι μεταξυ Moto Z και OnePlus3......

Δημοσ.

Αρχικά ζητώ συγγνώμη που δεν εκφραστικά σωστά για τον επεξεργαστή.. αλλά Steven αυτό που λες ότι είναι λεπτό δεν ισχύει γιατι εγώ όταν πάω να το παρω πληρώνω για να μην λυγίζει

Δημοσ.

Αρχικά ζητώ συγγνώμη που δεν εκφραστικά σωστά για τον επεξεργαστή.. αλλά Steven αυτό που λες ότι είναι λεπτό δεν ισχύει γιατι εγώ όταν πάω να το παρω πληρώνω για να μην λυγίζει

Ναι τσεκαρε μία τα βιντεακια από 100 κινητά θα δεις τα περισσότερα να λυγίζουν. Υπάρχουν άνθρωποι που θα πάρουν το κινητό και θα το λυγίσουν?
Δημοσ.

η λενοβο για να σκοτώσει την σειρά moto έβγαλε το moto z η μεγαλύτερή πατάτα ever 5.5", 2Κ οθόνη με snap 820 και μπαταρία μόλις 2600mah .....ζητάει από πάνω 500€

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...