nikolopoulos1985 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 το εχω παρει αρκετες φορες και δεν εχει καποιο τσουξιμο εκτος αν εχει ξυρισει την περιοχη την ιδια μερα.θα αναφερονται σε ξυρισμενες μασχαλες.
kr0m Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω με εσένα, απο τον δικό μου πατέρα όμως! εκείνος το ανακάλυψε στα 40κατι, και εγώ πριν 3 χρόνια στα 15 μου...υπερθυρεοϊδισμός λέγεται!είμαι ακριβώς στην ίδια φάση με σένα...χειμώνας με ψοφόκρυο για τους γύρω μου, εμένα με βρίσκει κυριολεκτικά με κοντομάνικα και ζακέτες..Ψάξτο σε κανέναν ενδοκρινολόγο προτείνω!
jonnispap Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Φιλε ειχα υπεριδρωσια στις μασχαλες απο 17 χρονων. Δεν εχεις ιδεα πως γινομουνα...Ακομα και καθιστος ετρεχε ποταμι. Εφτανε μεχρι το υψος του παντελονιου καποιες φορες. Και δεν ηταν θεμα κιλων. Ημουνα 60 κιλα τοτε. Στα 25 ανακαλυψα στο ιντερνετ το maxim antiperspirant το φερνουν και ελλαδα μπορεις να διαβασεις και στα ελληνικα πληροφοριες. Το εφαρμοσα για κανα 2 χρονια μετα το παρατησα και ενω τωρα εχω περασει τα 30 και ειμαι βαρυτερος και σε κιλα το προβλημα εχει μειωθει αρκετα. Θα ιδρωσω καποιες φορες αλλα οχι στο τραγικο σημειο οπως παλια. Το μονο προβλημα που μου δημιουργηθηκε και δεν ξερω αν εφταιξε το προιον που εβαλα ειναι οτι αρχισα να ιδρωνω απο το κεφαλι. Αλλα το παθαινω εντονα μονο καλοκαιρι ειδικα αν περπατησω η αν κανω καποια δουλεια και γινομαι λες και μου χουν ριξει ενα κουβα νερο στο κεφαλι. Δηλ δεν ξερω αν αλλαξε ροη ο ιδρωτας και βγαινει απο το κεφαλι γιατι παλια δεν ειχα τετοιο θεμα μονο μασχαλες. Το drysol που γραφουν πιο πανω δεν το εχω ακουσει. Ισως ειναι και καλυτερο απο αυτο που χρησιμοποιησα εγω. Και γω γενικα ζεσταινομαι υπερβολικα καποιες φορες και το χειμωνα και φυσικα να ξερεις οτι το αγχος και το στρες επιβαρυνουν τη κατασταση. Εγω βλεπω οτι αρχιζω να ιδρωνω εντονα οποιαδηποτε εποχη οταν εχω αγχος για κατι ή αγωνια.
Taras thess Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Ξέχνα τα όλα φέρανε το Perspi Guard στην Ελλάδα. Σωτήριο για μένα και για άπειρο κόσμο. Πολύ καλύτερο και ασφαλέστερο από το drysol 1
cpetro Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Στις 1/10/2016 στις 12:28 ΠΜ, nikolopoulos1985 είπε Λοιπον φιλε μου δεν θα κατσω να σου λεω ιστοριες για γιογκα καλη διατροφη καπνισμα και τα σχετικα γιατι στην προκειμενη κατασταση δεν κανουν απολυτως ΤΙΠΟΤΑ.τσεκαρε στο youtube το drysol και θα με θυμηθεις.ερχεται απο εξω βεβαια αλλα αξιζει οσο τιποτα.πραγματικα στο λεω.ολα τα αλλα σπρευ και δυαλιματα δεν κανουν τιποτα.λυσεις μονο μποτοξ που δεν θα σου αφαιρεσει τις ρυτιδες εκφρασης γιατι γινεται σε συγκεκριμενα σημεια με μικροτερη ποσοτητα(το εχω κανει στις μασχαλες που ειχα αναλογο προβλημα παλια) με διαρκεια απο 4-8 μηνες εμενα κρατησε και πιο πολυ με κοστος γυρω στα 230 σε δερματολογο αξιολογο για τα δημοσια δεν εχω γνωμη αλλα ξερω οτι δεν κανουν πολλα πολλα μονο απο θεμα κοστους κανει πραγματικα δουλεια και δεν ειναι ψεμα..,μετα η επομενη λυση λεγεται ιοντοφορεση και την κανουν και στο ερρικος ντυναν ειναι μια μεθοδος με ρευμα οχι δυνατο που μπλοκαρει τους αδενες αλλα μπορεις να την κανεις και μονος σου αυτοσχεδια δεν το προτεινω κατοπιν παρακολουθησης βιντεο στο ιντερνετ.και φτανουμε στην τριτη διεξοδο που ειναι το πρωτο σκευασμα που προανεφερα που κανει πραγματικα παπαδες στις πιο δυσκολες καταστασεις οχι αστεια.δοκιμασμενο απο εμενα με εσωσε.υπαρχει και η τεταρτη λυση αν προκειται για ψυχολογικους παραγοντες που ειναι η αγωγη απο ψυχιατρο.στα λεω χοντρα χοντρα ψαγμενα απο παντου για να μην περνας οτι περναγα καποια εποχη για χρονια.οτι αλλη απορια εχεις μπορεις να με ρωτησεις.συγνωμη για το μεγαλο μηνυμα επρεπε να βοηθησω τον φιλο οσο πιο συντομα γινεται. απο που το παιρνεις το drysol ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα