Rmacobra Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπερα παιδια θελω να μου πειτε αν η γραμμη που εχω ειναι καλη η οχι γιατι εχω τοσο υψηλο Attenuation στα 230; δεν εχω αποσυνδεσεις κτλ.
Xristaras12 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 23 έχεις (λεει 0.1dB) κρατώντας αυτό,θα έπρεπε κανονικα υπο ιδανικές συνθήκες να κλειδώνεις στα 18+Μbit αλλα δεν υπάρχει περίπτωση. Υπολογίζοντας και το fasthpath που έχεις,θεωρώ λογικά τα νούμερα,ίσως να μπορούσε να πάει και στα 15Mbit η γραμμή αν ειχες μόντεμ με ιδιο chipset με του dslam. 1
Rmacobra Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 κοιτα αν κανω restart το modem το βραδυ κατα της 12 κλειδωνει στα 16 περιπου κατα τα αλλα η γραμμη που εχω ειναι καλη βαση στατιστικων;
Xristaras12 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 κοίταξε,λάθη έχεις λόγω fasthpath,αυτό ειναι το μόνο σίγουρο. Με αυτά που βλέπω οκ σταθερός πρέπει να είσαι αλλα θα πρέπει γενικότερα να υπάρχουν και άλλοι χρήστες στην περιοχή και να υπάρχει crosstalk. Μια ιδέα θα μας έδειχναν και τα FEC errors αλλα λόγω fastpath δεν τα βλέπουμε. Πόσες ώρες με sync είναι η παραπάνω εικόνα που έβαλες;
Rmacobra Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 0 days 22 hours 5 minutes 8 seconds επειδη σε ενα μηνα ληγει το συμβολαιο με forthnet εαν βαλω vdsl περιπου ποσα mbps θα πιανω; μου ειπε ενας εκπροσωπος τους πως στην περιοχη μου εχει καποιο μηχανημα boost που ειναι για vdsl.
Xristaras12 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 θα πρέπει να δεις που υπάρχει καμπίνα,δεν νομίζω να μπορεί να σου πει κανείς με σιγουρια. Βάσει του attenuation είσαι πάνω απο 1 χιλιόμετρο απο αστικό κέντρο οπότε σίγουρα δεν παίζει να πάρεις απο εκεί.
Rmacobra Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 διπλα ακριβως στο σπιτι μου εχω 3 καμπινες του οτε τα καινουργια ξερεις σε αποσταση 30 μετρα το ενα με το αλλο και τα εχουν βαλει εδω και 1 μηνα. http://prnt.sc/co4n7n
panos- Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Σου δίνει διαθεσιμότητα ο ΟΤΕ στο Cosmote.gr/fixed ? Έλεγξε και πες μας.
Rmacobra Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Μη διαθέσιμο στην περιοχή σας λεει, απο forthnet λεει διαθεσιμο..
panos- Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Τότε ακόμα δεν έχουν ενεργοποιηθεί οι καμπίνες ακόμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα