Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια θελω να μου πειτε αν η γραμμη που εχω ειναι καλη η οχι γιατι εχω τοσο υψηλο Attenuation στα 230; δεν εχω αποσυνδεσεις κτλ.

post-240178-0-51093300-1475232975_thumb.png

post-240178-0-27186700-1475232981_thumb.png

Δημοσ.

23 έχεις (λεει 0.1dB)

κρατώντας αυτό,θα έπρεπε κανονικα υπο ιδανικές συνθήκες να κλειδώνεις στα 18+Μbit αλλα δεν υπάρχει περίπτωση.

Υπολογίζοντας και το fasthpath που έχεις,θεωρώ λογικά τα νούμερα,ίσως να μπορούσε να πάει και στα 15Mbit η γραμμή αν ειχες μόντεμ με ιδιο chipset με του dslam.

• Like 1
Δημοσ.

κοιτα αν κανω restart το modem το βραδυ κατα της 12 κλειδωνει στα 16 περιπου κατα τα αλλα η γραμμη που εχω ειναι καλη βαση στατιστικων;

Δημοσ.

κοίταξε,λάθη έχεις λόγω fasthpath,αυτό ειναι το μόνο σίγουρο.

Με αυτά που βλέπω οκ σταθερός πρέπει να είσαι αλλα θα πρέπει γενικότερα να υπάρχουν και άλλοι χρήστες στην περιοχή και να υπάρχει crosstalk.

Μια ιδέα θα μας έδειχναν και τα FEC errors αλλα λόγω fastpath δεν τα βλέπουμε.

Πόσες ώρες με sync είναι η παραπάνω εικόνα που έβαλες;

Δημοσ.

0 days 22 hours 5 minutes 8 seconds

επειδη σε ενα μηνα ληγει το συμβολαιο με forthnet εαν βαλω vdsl περιπου ποσα mbps θα πιανω; μου ειπε ενας εκπροσωπος τους πως στην περιοχη μου εχει καποιο μηχανημα boost που ειναι για vdsl.

Δημοσ.

θα πρέπει να δεις που υπάρχει καμπίνα,δεν νομίζω να μπορεί να σου πει κανείς με σιγουρια.

Βάσει του attenuation είσαι πάνω απο 1 χιλιόμετρο απο αστικό κέντρο οπότε σίγουρα δεν παίζει να πάρεις απο εκεί.

Δημοσ.

διπλα ακριβως στο σπιτι μου εχω 3 καμπινες του οτε τα καινουργια ξερεις σε αποσταση 30 μετρα το ενα με το αλλο και τα εχουν βαλει εδω και 1 μηνα.    http://prnt.sc/co4n7n

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...