DTsuras Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπερα σε ολους. Το signal μου ειναι αριστο αλλα το speed πολυ αργο. Απο τι ειδα οι γειτονες μου εχουν και αυτοι αρκετοι σε channel 11 και ακουσα πως αν το αλλαξω θα ανεβει το speed. Αλλα δεν εχω ιδεα πως το αλλαζω, καποιος που μπορει να βοηθησει;
Xristaras12 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 αρχικά ποιο μόντεμ/ρούτερ εχεις; συνοπτικά,θα πρέπει να μπεις στο μενού το μόντεμ σου,αν πας στο ασύρματο και να αλλάξεις κανάλι. Κατέβασε το inssider,δες σε τι κανάλια παίζουν οι τριγύρω και βάλε το δικό σου σε όσο πιο ελεύθερο γίνεται.Αν υπάρχουν πολλά δίκτυα τριγύρω,θα δυσκολευτείς αρκετά,ιδιαίτερα δε αν πολλοί παίζουν στα 300Mbps πιάνουν πολύ μεγάλο εύρος(ξύλο που θέλουν)
DTsuras Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Το μοντελο ειναι PTL-VDL-N5 απο prime-tel Κυπρου Πηρα τηλ. στο κεντρο εξυπηρετησης και μου ειπαν οτι δεν παιζει ρολο το καναλι απο τα γειτονικα router/wifi
Xristaras12 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 φυσικά και παίζει ρόλο σε τι κανάλι παίζουν και οι άλλοι αν πχ το δικό σου ειναι στο 11 και παίζουν άλλοι 2 στο 11 τον ήπιες. το ιδιο συμβαίνει και σε όλα,χρειάζεσαι κανάλι με την λιγότερη επικάλυψη ώστε να μην υπάρχει packet loss κατα τη μετάδοση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα