Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω παραγγειλει το συγκεκριμενο τηλεφωνο απο το myGAD στα 215 (+θηκη)

εχω ακουει οτι δεν θα εχει ελληνικα και πρεπει να πειραξω την ρομ και να βαλω αυτην που υπαρχει στην ελληνικη σελιδα της xiaomi.

To εχει κανει καποιος ;

Δημοσ.

στο έγραψα ήδη μια φορά και αντί να το διαβάσεις άνοιξες καινούριο θέμα 

http://www.insomnia.gr/topic/622909-ειναι-αξιοπιστη-η-xiaomi-και-τι-γινεται-με-τα-service/?p=55163189

θελω να ακουσω και αλλες γνωμες φιλε μου , απο παιδια που το εχουν κανει

Δημοσ.

αν έμπαινες στο θέμα που σου έδειξα και έριχνες μια ματιά θα διάβαζες μπόλικες σελίδες με κόσμο που το δοκίμασε.....

να σου πω την αληθεια μπηκα αλλα ηταν πολυ μπερδεμενα εκει μεσα. Θα ηθελα να ξερω ακριβως τι πρεπει να κανω οταν το παρω στα χερια μου. Εκει διαβασα για κλειδωμα-ξεκλειδωμα και δεν καταλαβα και πολλα :-(

Δημοσ.

Φιλε μου δεν εχει καποια ιδιαιτερη δυσκολια το tutorial που εβαλε ο συμφορουμιτης.

1) Κατεβαζεις στο PC σου την τελευταια εκδοση του προγραμματος της Xiaomi (κατι σαν το Samsung KIES που φανταζομαι ειχες)

2) Ενεργοποιεις μια απλη ρυθμιση (usb Debugging) απο τις ρυθμισεις του κινητου σου. Για να την ενεργοποιησεις πας στις ρυθμισεις και πατας 7 φορες το MiUI Version.

3) Βαζεις το κινητο σε recovery mode. 

4) Τρεχεις την εφαρμογη της Xiaomi και συνδεεις το κινητο σου με USB καλωδιο στο PC.

Διαβασε το λιγο πιο αργα και ψυχραιμα και θα δεις οτι δεν ειναι και καμια σπουδαια δουλεια.

• Like 1
Δημοσ.

στο συγκεκριμένο θέμα είναι οι κατάλληλοι που θα σου πουν τι θα κάνεις ακριβώς για αυτό και στο πόσταρα.έχω δοκιμάσει μόνο με ξεκλείδωτο bootloader αλλά αυτός ο τρόπος που λέει εκεί είναι πιο εύκολος.Αν το διαβάσεις θα σου λυθούν όλες οι απορίες 

• Like 2
Δημοσ.

Αν δεν έχεις όρεξη ν' ασχοληθείς λίγο με το κινητό σου, μην πάρεις Xiaomi, απλά. Η διαδικασία να βάλεις ρομ είναι πολύ απλή, αλλά θα πρέπει να ασχοληθείς λίγακι.

• Like 1
Δημοσ.

εχω παραγγειλει το συγκεκριμενο τηλεφωνο απο το myGAD στα 215 :confused:

(+θηκη)

εχω ακουει οτι δεν θα εχει ελληνικα και πρεπει να πειραξω την ρομ και να βαλω αυτην που υπαρχει στην ελληνικη σελιδα της xiaomi.

To εχει κανει καποιος ;

καλο μεροκαματο σε καναν 140 εχει στην κινα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλο μεροκαματο σε καναν 140 εχει στην κινα

225 με θηκη με μεταφορικα με ολα..και σε 2-3 εργασιμες. Το ξερω οτι ειναι πιο φθηνο στην κινα αλλα δεν ξερω να παραγγελνω απο κινα.

Επεξ/σία από TasosV1908

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...