john_shadow Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 i) Το ποσό που διαθέτουμε: επειδή δεν ξέρω στα πόσα παίζουν θα λεγα γύρω στα 300€ αλλιώς να πάω σε κάνα PS4/XBOXONE ii) Tη χρήση του υπολογιστή: Gaming, διάφορα παιχνίδια(adventures, soccer, κτλ) όχι κάτι συγκεκριμένο, όχι βέβαια ότι θέλω να παίζω σε full settings κτλ iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν: - iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης?: Όχι v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Όχι vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?: αν δεν υπάρχει έξτρα χρέωση στο κατάστημα αλλιώς εγώ viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο? όχι ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)?: Ναι να υπάρχει δυνατότητα αναβάθμισης x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο): εδώ θέλω της προτάσεις σας παιδιά xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage?: εδώ θέλω της προτάσεις σας παιδιά xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα: Όχι Έξτρα Σχόλια: το pc θα συνδεθεί με την tv και γι αυτό θέλω οριζόντιο case περιοχή Αθήνα
pano Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Mε 300 ευρώ περίπου,πήγαινε σε κονσόλα καλύτερα, κατά την άποψή μου. 2
Kostas.karras Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Σε μεταχειρισμενα μονο με 300 κατι θα βρεις 1
john_shadow Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά! μάλλον θα πάω για κονσόλα τότε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα