Προς το περιεχόμενο

Huawei honor 7 dual απόψεις.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σας. Φίλος είδε τον εν λόγω κινητο και ενθουσιάστηκε με την οθονη την κάμερα του και του αρεσε και εξωτερικά. (Εμενα βεβαια απο τις φωτογραφιες μου φαινεται ασχημο) Μπορείτε να μου πείτε απόψεις και αν καποιος εχει προσωπική εμπηρεια ; Επισης επειδη δεν εχουμε χρησιμοποιήσει ποτε huawei πως ειναι το περιβάλλον της ;

Ευχαριστω για οποία βοήθεια εκ των προτέρων.

Δημοσ.

4ο θεμα για κινητο στα 250ευρω( πανω κατω παντα) πρεπει να ειναι ιστορικο ρεκορ για το insomnia.

Και το προηγουμενο που ειχες ανοιξει παλι για συγκεκριμενα κινητα το εχεις παρατησει εδω και μια εβδομαδα που ανοιχτηκε.

Δημοσ.

Εσενα τι βάλανε δερβένακα στο κεφάλι μας ; Θα μας πεις και τι θα γράφουμε. Ρωταω για ενα συγκεκριμένο κινητο για να μου απαντήσει οποίος γνωρίζει και θελει. Την προηγούμενη φορα που ανοιξα 2η φορα θεμα στα 250 μου το ειπες οτι ειανι λαθος και το δέχτηκα. Τωρα εχεις άδικο και γενικα κόψε τη λογοκρισία

Δημοσ.

Θα έχουμε μάχη πάλι...

Καλημερα σας. Φίλος είδε τον εν λόγω κινητο και ενθουσιάστηκε με την οθονη την κάμερα του και του αρεσε και εξωτερικά. (Εμενα βεβαια απο τις φωτογραφιες μου φαινεται ασχημο) Μπορείτε να μου πείτε απόψεις και αν καποιος εχει προσωπική εμπηρεια ; Επισης επειδη δεν εχουμε χρησιμοποιήσει ποτε huawei πως ειναι το περιβάλλον της ;

Ευχαριστω για οποία βοήθεια εκ των προτέρων.

Μια χαρα είναι το ui της Huawei, αλλά γιατί δεν πάτε σε ένα κατάστημα καλύτερα; άλλο να στα λένε και άλλο να το δεις.

Δημοσ.

Εσενα τι βάλανε δερβένακα στο κεφάλι μας ; Θα μας πεις και τι θα γράφουμε. Ρωταω για ενα συγκεκριμένο κινητο για να μου απαντήσει οποίος γνωρίζει και θελει. Την προηγούμενη φορα που ανοιξα 2η φορα θεμα στα 250 μου το ειπες οτι ειανι λαθος και το δέχτηκα. Τωρα εχεις άδικο και γενικα κόψε τη λογοκρισία

Εχεις καταλαβει γιατι γραφω οτι γραφω?Δεν επιτρεπεται απο τους κανονες του forum να ανοιγονται σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα παρομοια θεματα.Αν νομιζεις οτι ολα αυτα που λεω τα βγαζω απο το κεφαλι μου ρωτησε καποιο διαχειριστη για το αν επιτρεπεται ή οχι αυτο που κανεις ή εγω τα βαζω με τον κοσμο ετσι στα καλα καθουμενα οπως λες.

Δεν ειναι δα και ολοκληρη επιστημη η επιλογη κινητου σε αυτα τα χρηματα ουτε υπαρχουν τιποτα τεραστιες διαφορες στα κινητα αυτης της κατηγοριας. Και οσον αφορα το συγκεκριμενο κινητο που λες,οριστε με μια πολυ γρηγορη αναζητηση σχολια/εντυπωσεις απο κατοχους και ενδιαφερομενους απο αλλο γειτονικο forum http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=419023

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...