Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις το εγκατεστησα και δουλευει αψογα. Σαν προταση, αν στην σελιδα pinned phones μολις πατας μια επαφη, επιπροσθετα της επιλογης να την κανεις unpinned ειχε και επιλογη call this number απο κατω?

Δημοσ.

Μολις το εγκατεστησα και δουλευει αψογα. Σαν προταση, αν στην σελιδα pinned phones μολις πατας μια επαφη, επιπροσθετα της επιλογης να την κανεις unpinned ειχε και επιλογη call this number απο κατω?

Ναι είναι το αμέσως επόμενο που θα μπει!

Και στα pinned και στα unpinned!

Δημοσ.

Έβγαλα καινούργια version 10.82.302 (θα φανεί σε καμιά ώρα).

- Στον τηλεφωνικό κατάλογο, μπορείτε να στείλετε μήνυμα ή να πάρετε τηλ. μέσα από την εφαρμογή. Θα χρησιμοποιήσει την γραμμή που είναι επιλεγμένη κάτω.

- Στα πιναρισμένα, μπορείτε να στείλετε μήνυμα ή να πάρετε τηλ. μέσα από την εφαρμογή. Θα χρησιμοποιήσει την γραμμή με την οποία έχει γίνει pin το τηλέφωνο.

- Στα settings/general έχει μπει option για το αν θέλετε να όταν κάνετε κλήση από tile στο start screen, να βγαίνει άμεσα από την εφαρμογή μόλις τελειώσει η κλήση ή να συνεχίζει κανονικά (μόνο για paid users)

- Είχε ξεχασθεί από το debug flag που δεν έβγαζε επιλογή αγοράς και ήταν όλα ενεργοποιημένα. Fixed..

• Like 4
Δημοσ.

Φύγανε ειδοποιήσεις για appraisin και windows central. Να δω θα το βάλει κανείς. Όποιος άλλος θέλει το στέλνει!

Οκ, το appraisin την έβαλε. Θα την βρείτε στα latest η με search. Οποιος θέλει ας την κάνει raise!

http://appraisin.com/article/18516/phone-pins-now-available-for-windows-mobile

• Like 3
Δημοσ.

Καλορίζικο!!!

Δεν μπορώ να κάνω αξιολόγηση δεν με αφήνει.

Thanx!

το store νομίζει ότι το κινητό σου δεν έχει δυνατότητα κλήσεων που ζητάει η εφαρμογή!!! Οπότε δεν σε αφήνει να κάνεις review γιατί σου λέει ότι δεν μπορείς να κάνεις αντικειμενικό review αν δεν πληρείς τις προϋποθέσεις.

Εγώ όταν μπαίνω στο store, 1 στις 5 μόνο μου λεει ότι έχω δυνατότητα κλήσεων και με αφήνει να κάνω review!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά σας ευχαριστώ για την υποστήριξη στο appraisin. Μερικοί από εσάς (ξέρετε ποιοι :) ) έχετε γίνει οι καλύτεροι διαφημιστές μου!

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Retro...στο τελευταίο update, οι αλλαγές που έκανες στο UI είναι καταπληκτικές. Η χρήση της εφαρμογής έγινε 100 φορές πιο πρακτική κ εύκολη. Πριν ήταν λίγο πιο χύμα φάση, τώρα με τα buttons κάτω...ειλικρινά χτύπησες κέντρο με αυτή την αλληγή.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...