Προς το περιεχόμενο

Παλιο laptop

spegouras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας! Εχω ενα λαπτοπ acer aspire 1360 με windows xp.Το χρειαζομαι, οποτε σκεφτηκα να βαλω linux:D 

Χρησιμοποιω Ecxel. Ποια διανομη μπορω να βαλω?

(Θα το περασω με usb, πως το κανω αυτο?  :unsure:  :D )

Δεν ξέρω αν παρακολουθείς το thread καθώς δεν λες και τίποτα, αλλά θα σου απαντήσω.

-Αφού απλά αναφέρεις το μοντέλο, και πρέπει να κάνουμε εμείς search για τα spec που έχει - Θα τρέξει οτιδήποτε σε lxde και χαμηλότερο.

Lubuntu --> http://lubuntu.net/

Δεν νομίζω το laptop σου να υποστηρίζει boot απο usb, αλλά αν υποστηρίζει κατεβάζεις το .iso της διανομής που έκανα link πιο πάνω και με αυτό το εργαλείο το γράφεις στο usb.

Αν δεν υποστηρίζεται boot απο usb, πάρε ενα dvd, και με την ίδια διαδικασία κάψε το .iso στο dvd. Χρησιμοποιήσε κάποιο απο τα χιλιάδες εργαλεία εγγραφής σε dvd.

Excel δεν υπάρχει στο linux όπως είναι στα windows. Υπάρχει όμως αυτό https://el.libreoffice.org/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κι εγω σκεφτομουνα να αναβαθμισω,ειναι ωραια η διαδικασια.

Αλλα γιατι να αναβαθμισω? Για να βαλω windows 10?

Για ονομα του Θεου, καλυτερα να τα δωσω σε παιχνιδια για κονσολες σιγα-σιγα.

Το μονο που θελω να κανω ειναι να φτιαξω htpc. Να τα σκασω ολα τα λεφτα σε ομορφο κουτι, με οθονες, τηλεκοντρολ, design. Να μοιαζει με ενισχυτη.

Και μετα να καθομαι να το κοιταω, να το ξεσκονιζω,

γιατι να το δουλεψω δε νομιζω. Εχω αλλα μηχανηματα γι' αυτη τη δουλεια που κανουν σωστοτερη/ιδια δουλεια δουλεια με το htpc με λιγοτερες καταναλωσεις και καλυτερα τηλεκοντρολ.

Συνεπως... περιμενω να βγουν τα μηχανηματα της google. Απο περιεργεια θα παρω ενα αξιοπρεπες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...