WannaBeFree Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Καλημερα σε ολους!! Πριν λίγες μερες εκαναν μια βαρβατη ενημερωση τα windows 10 και μετα απ αυτο προσεξα οτι στην οθονη οταν υπαρχουν κυριως σκουρα χρωματα, κανει κατι σαν κινουμενα κυματα που ξεκινανε απο την πανω αριστερη γωνια προς την κατω δεξια (sorry δεν ξερω πως να το περιγραψω καλυτερα). Ψαχνω να βρω λυση λοιπον κανοντας update τους drivers της καρτας γραφικων και βαζοντας-βγαζοντας τα καλωδια αλλα χωρις αλλαγη. Και μετα ηρθε και το κερασακι να με αποτελειωσει... Το προηγουμενο βραδυ ηθελαν αλλη μια μινι ενημερωση τα windows και μετα απ αυτο (ενω δυο ωρες νωριτερα επαιζα κανονικα) και στα δυο παιχνιδια που παιζω αυτη την περιοδο με το που κανουν launch η οθονη γραφει "out of range 74.8 kHz / 60 Hz" και χρειαζεται reboot γιατι ουτε στη διαχειρηση εργασιων μπορω να μπω. Τα specs σε περιπτωση που χρειαστουν: -Windows 10 Home 64-bit -CPU AMD FX-6100 -RAM 12,0GB Dual-Channel DDR3 -Motherboard ASUSTeK COMPUTER INC. M5A97 R2.0 -NVIDIA GeForce GTX 960 -Η οθονη ειναι μια σχετικα παλια LG με vga Σας παρακαλω τα φωτα σας.. Και με οσο πιο απλα λογια γιατι δεν ειμαι και η πιο σχετικη... Ευχαριστω
Ghost007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Καλημερα σε ολους!! Πριν λίγες μερες εκαναν μια βαρβατη ενημερωση τα windows 10 και μετα απ αυτο προσεξα οτι στην οθονη οταν υπαρχουν κυριως σκουρα χρωματα, κανει κατι σαν κινουμενα κυματα που ξεκινανε απο την πανω αριστερη γωνια προς την κατω δεξια (sorry δεν ξερω πως να το περιγραψω καλυτερα). Ψαχνω να βρω λυση λοιπον κανοντας update τους drivers της καρτας γραφικων και βαζοντας-βγαζοντας τα καλωδια αλλα χωρις αλλαγη. Και μετα ηρθε και το κερασακι να με αποτελειωσει... Το προηγουμενο βραδυ ηθελαν αλλη μια μινι ενημερωση τα windows και μετα απ αυτο (ενω δυο ωρες νωριτερα επαιζα κανονικα) και στα δυο παιχνιδια που παιζω αυτη την περιοδο με το που κανουν launch η οθονη γραφει "out of range 74.8 kHz / 60 Hz" και χρειαζεται reboot γιατι ουτε στη διαχειρηση εργασιων μπορω να μπω. Τα specs σε περιπτωση που χρειαστουν: -Windows 10 Home 64-bit -CPU AMD FX-6100 -RAM 12,0GB Dual-Channel DDR3 -Motherboard ASUSTeK COMPUTER INC. M5A97 R2.0 -NVIDIA GeForce GTX 960 -Η οθονη ειναι μια σχετικα παλια LG με vga Σας παρακαλω τα φωτα σας.. Και με οσο πιο απλα λογια γιατι δεν ειμαι και η πιο σχετικη... Ευχαριστω κοιτα δεν ειμαι σιγουρος για το προβλημα σου γενικα... αλλα το vga σιγουρα δε κανει με τπτ... η οθονη δε περνει η dvi η hdmi ? 1
denis_kos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Η οθόνη δεν μπορεί να υποστηρίξει την ανάλυση που δίνει ο υπολογιστής. Πρέπει να ρίξεις τον συνδυασμό ανάλυσης -Hz . Μάλλον πας για καινούργιο μόνιτορ αν θες να αξιοποιήσεις το σύστημα σου. Βέβαια όπως λέει κ το φάντασμα άλλο καλώδιο ίσως βοηθούσε. Δεν μας βάζεις κ το μοντέλο του μονιτορ? 2
WannaBeFree Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις Η οθόνη ειναι η LG flatron E2242C-BN 21.5 ίντσες και δυστυχώς δεν παίρνει άλλα καλώδια εκτός από vga. Θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάτι όχι εξωφρενικό με καλή ανάλυση χρωμάτων (σπουδάζω γραφιστική) και κατάλληλο για gaming?
denis_kos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Ρώτα καλύτερα εδώ http://www.insomnia.gr/topic/574589-%CE%B2%CE%BF%CE%AE%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BF%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B5%CF%82/page-268?
WannaBeFree Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Ρώτα καλύτερα εδώ http://www.insomnia.gr/topic/574589-%CE%B2%CE%BF%CE%AE%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BF%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B5%CF%82/page-268? Οκ ευχαριστώ και πάλι 1
basilis_k6 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Μετα απο το update καποια ρυθμιση η καποιος driver φταιει. Υπάρχουν και αλλοι με το ιδιο προβλημα. ψαξε λιγο στο νετ για "out of range after update" κάπου θα βρεις την ακρη αλλα και παλι αν δεν την βρεις θα το ψαξουμε. Δεν εχω nvidia και δεν γνωριζω το interface του μενου της για να σε βοηθησω παραπανω.
grab Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 ψάχνεις τις προδιαγραφές της οθόνης σου στο Internet, συγκεκριμένα: Resolution και Refresh Rate ρωτάς εδώ πού μπορείς να δεις και να ρυθμίσεις το Resolution και το Refresh Rate στα Windows 10 (γιατί εγώ δεν έχω 10) αν σου βγάλει πάλι out of sync και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, θα πάμε με Safe Mode edit: Resolution: 1366x768 Refresh Rate: 60Hz How to change your screen resolution and refresh rate in windows 10: η οθόνη έχει πολύ χαμηλή ανάλυση πάντως, ακόμη και οθόνες άνω των 10 χρονών έχουν καλύτερη ανάλυση οπότε όντως καλύτερα να την αλλάξεις 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα