Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια, εδω και μερες προσπαθω να δω αγωνες με το sopcast αλλα συνεχεια χανει stream ή τα καναλια βγαινουν offline!

Εχω κατεβασει την εκδοση 3.9.2 σε Windows 7 Ultimate.

Αυτο που παρατηρω πιο συχνα ειναι οταν συνδεω το λαπτοπ μεσω hdmi με την τηλεοραση και βαζω full screen ειναι να πεφτει η φορτωση απο 95 στο 2 . Οταν βγαινω μετα απο λιγο ανεβαινει ξανα. Δεν ξερω αν ειναι προβλημα συμβατοτητας ή καποιας εγκαταστασης των windows ή λογω εκδοσης και τι το προκαλει αυτο ή γιατι πεταει συχνα channel offline ή cannot retrieve data.

Επισης δοκιμασα με το acestream αλλα και εκει γινεται κατι παρομοιο φορτωνει και μετα απο λιγο πεφτει στο 0 . Εκει δε ξερω αν ευθυνεται το γεγονος οτι ειχα μεσα και το sopcast εγκατεστημενο ή παρεμποδιζε κατι το μtorrent ή κανενας αλλος media player.

Απο αποψη ιντερνετ δεν υπαρχει θεμα γιατι οταν μπαινω κλασικα μεσω live streaming απο browser χωρις προγραμματα, παιζουν ολα κανονικα.

Ξερει κανεις τι φταιει και γινεται αυτο;

Επισης ξερετε κανενα αλλο προγραμμα για παρακολουθηση live αγωνων;

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Αν το αφήσεις στον υπολογιστή να παίζει, κάνει streaming κανονικά, και μόλις συνδέεις το hdmi και μεταφέρεται η εικόνα, τότε σταματάει το stream;
Δοκίμασε και να αλλάξεις τον τύπο μετάδοσης εικόνας, απο τις επιλογές για κλωνοποίηση εικόνας, αναπαραγωγή μόνο στην tv, επέκταση οθονών κτλ.

• Like 1
Δημοσ.

Moλις τωρα δοκιμασα να δω και ενω γεμιζει μεχρι το 95-99 και δειχνει κανονικα για κανενα 3λεπτο σε fullscreen με hdmi και μετα απο λιγο αρχιζει να πεφτει εως το 0 ή λαγκαρει . Εκτος full screen δειχνει κανονικα σε hdmi.

Επισης δοκιμασα που ειπες σε επεκταση και μονο στον προβολεα αλλα εκανε παλι τα ιδια

Μηπως λειπει καποιος codec ή κατι αλλο επηρεαζει το sopcast;

Δημοσ.

Γιατί δεν δοκιμάζεις το ace stream; αποότι ξέρω όταν ένα κανάλι έχει πολλούς χρήστες μέσα ναι σίγουρα θα αρχίσει να κρεμάει. είναι λογικό..και επίσης είναι και παράνομο.. επίσης αυτό που έχω να σου προτείνω είναι να δοκιμάσεις να ξεκινήσεις να κάνεις το stream κανένα πεντάλεπτο πρίν τον αγώνα.. ίσως έτσι σου κρατήσει την σύνδεση.. εγώ με Acestream έχω βρει την υγεία μου και σε HD

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γιατί δεν δοκιμάζεις το ace stream; αποότι ξέρω όταν ένα κανάλι έχει πολλούς χρήστες μέσα ναι σίγουρα θα αρχίσει να κρεμάει. είναι λογικό..και επίσης είναι και παράνομο.. επίσης αυτό που έχω να σου προτείνω είναι να δοκιμάσεις να ξεκινήσεις να κάνεις το stream κανένα πεντάλεπτο πρίν τον αγώνα.. ίσως έτσι σου κρατήσει την σύνδεση.. εγώ με Acestream έχω βρει την υγεία μου και σε HD

καλησπερα φιλε με το acestream βλεπεις αγωνες? δεν κολλανε? ειναι αξιοπιστο απο θεμα ιων και τετοια?

Δημοσ.

καλησπερα φιλε με το acestream βλεπεις αγωνες? δεν κολλανε? ειναι αξιοπιστο απο θεμα ιων και τετοια?

Καλημέρα! δεν έχει κανένα θέμα.. στο θέμα κολλάει είναι καθαρά σύνδεση γραμμής και πόσοθ είναι μέσα εκείνη την στιγμή και βλέπουν τον ίδιο σύνδεσμο... αλλά γενικά βλέπω σε HD.

Δημοσ.

Καλημέρα! δεν έχει κανένα θέμα.. στο θέμα κολλάει είναι καθαρά σύνδεση γραμμής και πόσοθ είναι μέσα εκείνη την στιγμή και βλέπουν τον ίδιο σύνδεσμο... αλλά γενικά βλέπω σε HD.

οκ γιατι εγω φοβομουν απο αποψη ιων...

1.  http://acestream.org/ αρα το κατεβαζω απο δω και ανοιγω απ τις ληψεις το .exe και τελος?

2. υπαρχουν ειδικα site εκτος απο τα γνωστα που δινουν μονο acestream links?

Δημοσ.

οκ γιατι εγω φοβομουν απο αποψη ιων...

1.  http://acestream.org/ αρα το κατεβαζω απο δω και ανοιγω απ τις ληψεις το .exe και τελος?

2. υπαρχουν ειδικα site εκτος απο τα γνωστα που δινουν μονο acestream links?

οχι οχι τα γνωστά.... αν και πάνω κάτω όλα τα ίδια δίνουν! 

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...