vaggelis13 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Γεια σας παιδιά, έχω εδώ και δύο μέρες ένα προβληματάκι με την υποδοχή απο τα ηχεία του υπολογιστή. Μου εμφανίζει συνέχεια ένα μήνυμα ότι σύνδεσα στην υποδοχή ακουστικά ενώ εγώ δεν έχω συνδέσει τίποτα στην υποδοχή! Και μετά εμφανίζει επιτόπου ότι αποσυνδέθηκε! Μπορείται να με βοηθήσετε τι να κάνω; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Σε αυτή την μητρική τα συνδέω....http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5484#ov
vaggelis13 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδιά μπορείται να βοηθήσετε;
Silverage Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν κάνουν καλή επαφή κάπου. Αν τα κρατάς με το χέρι στη θύρα σταματάει;
Zandim Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 εξοδο ήχου εχεις μονο απο το motherboard στην πισω πλευρα ή εχει και το κουτι σου εισοδους/εξοδους μπροστα? Αποσυνεδεσε οτι καρφι ηχου εχεις συνδεδεμενο στον υπολογιστη, και με ενα καρφι ακουστικων βαλε το και βγαλε το σε ολες τις διαθεσιμες εισοδους/εξοδους. Ειτε εχει κολλησει βρωμια/σκουπιδακι σε καποια θυρα, ειτε εχει κολησει γενικως. Αν εχει το κουτι σου εισοδο/εξοδο ακουστικων/μικροφωνου μπροστα δες μηπως δεν κανει καλη επαφη το καλωδιο που οδηγει τις εξοδους με το motherboard ή αποσυνεδεσε το για να παρατηρησεις συμπεριφορα. 1
thor777 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Τελικά έχεις συνδεδεμένο τίποτα στις υποδοχές ήχου της μητρικής (ηχεία/ακουστικά κτλ) ή όχι γιατί μπερδεύτηκα. Μηπως αναφέρεσε στις υποδοχές του front panel ? Εγώ είχα κάποια τέτοια προβληματάκια και διορθώθηκαν όταν απενεργοποίησα το front panel jack detection αλλά αυτό μπορεί να είναι άσχετο με το δικό σου θέμα. Δοκίμασε αυτά που λέει ο φίλος από πάνω αλλά αν δεν είναι θέμα hardware δοκίμασε να κάνεις πάλι uninstall / install τους audio drivers μήπως διορθωθεί το πρόβλημα. 1
GPOWERR Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 http://www.insomnia.gr/topic/604387-gigabyte-z-170-hd3p-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1/
vaggelis13 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Παιδιά μου εμφανίζει συγκεκριμένα μηνυμα ότι συνδέθηκε απο τις front panel υποδοχές! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ!
thor777 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Παιδιά μου εμφανίζει συγκεκριμένα μηνυμα ότι συνδέθηκε απο τις front panel υποδοχές! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ! Και ακολουθώντας τις συμβουλές λύθηκε το πρόβλημα ? Δες και εδώ γι αυτό που σου είπα για το front panel http://www.spyontech.com/how-to/here%E2%80%99s-a-quick-way-to-solve-realtek-hd-audio-plugged-and-unplugged-problem.htm 1
vaggelis13 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Ναι όλα μια χαρά! Ευχαριστώ για όλα! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα