TasosV1908 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 πρέπει να βάλεις την επίσημη global developer rom για να έχεις ελληνικά.δεν είναι κάτι δύσκολο. πως την βαζω?
johnyboy Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 πως την βαζω? σού έχω βάλει το λινκ παραπάνω
TasosV1908 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 σού έχω βάλει το λινκ παραπάνω thanks!!
billiasleme Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Είναι το 5ο κινέζικο που έχεις !;; Σε τι διάστημα χρόνου για να υπολογίσουμε κάθε ποτέ χαλάνε χιχιχιχι κρατάνε εξάμηνο πάντως Το πρωτο μου κινητο ηταν το zte 987 οταν πρωτοβγηκε και το κρατησα 1 χρονο... Το δευτερο μου ηταν ενα jiayu G4T το οποιο το ειχα 4 χρονια και δεν χαλασε....δουλευει ακομα απλως απο τα πεσιματα εχει ενα θεμα με την κεραια και γι αυτο το αλλαξα...σου αναφερω αυτα τα 2 γιατι τα αγαπησα πιο πολυ απο ολα τα αλλα που ειχα!!!εσυ τι θεμα εχεις με τα κινεζικα;; τι κινητα χρησιμοποιείς;
TasosV1908 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Το πρωτο μου κινητο ηταν το zte 987 οταν πρωτοβγηκε και το κρατησα 1 χρονο... Το δευτερο μου ηταν ενα jiayu G4T το οποιο το ειχα 4 χρονια και δεν χαλασε....δουλευει ακομα απλως απο τα πεσιματα εχει ενα θεμα με την κεραια και γι αυτο το αλλαξα...σου αναφερω αυτα τα 2 γιατι τα αγαπησα πιο πολυ απο ολα τα αλλα που ειχα!!!εσυ τι θεμα εχεις με τα κινεζικα;; τι κινητα χρησιμοποιείς; ειχα samsung s4. πολυ ευχαριστημενος αλλα μου επεσε και τα δειχνε ολα πρασινα..δεν λειτουργουσε. Η επισκευη ηταν 130 ευρω και λεω δεν αξιζει θα παρω καινουριο.
TasosV1908 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Κινεζικο κινητο ειχες ποτε;;; oxi
panos- Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Αν δεν είσαι ιδιαίτερα εξικοιωμενος με εγκαταστάσεις ROM, αν και δεν είναι κάτι δύσκολο, τότε καλύτερα να μην πήγαινες σε κινέζικο.
ziaba Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 oxi κλτρα πάρε ένα επώνυμο να χεις το κεφάλι σου ήσυχο χωρίς να ασχολείσαι
billiasleme Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 oxi τότε πως μπορείς να έχεις άποψη και να παροτρύνεις το παλικάρι να πάρει κινέζικο? κλτρα πάρε ένα επώνυμο να χεις το κεφάλι σου ήσυχο χωρίς να ασχολείσαι και στα επώνυμα πολλές φορές χρειάζεται να κάνεις αλλαγές !!
Donalhioy Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 τότε πως μπορείς να έχεις άποψη και να παροτρύνεις το παλικάρι να πάρει κινέζικο? Αυτος που παροτρυνει... ειχε κινεζικο... Και η xiaomi ειναι επωνυμη... και η ΖΤΕ, η huawei, η lenovo, η meizu και η oneplus και βγαινουν σιγα σιγα και αλλες.. οπως παει να κανει η Letv και ολο αυτο το θεμα με τις rom ειναι γι αυτους που πανε να παρουνε presale φτηνες κινεζικες συσκευες που δεν ειναι για ευρωπη.. οπως π.χ το xiaomi redmi note 3 οταν πρωτοβγηκε..και μετα οχι μερικοι δικοι μας εκαναν την dev οχι μερικοι δικοι τους την global και παει λεγοντας.. απλα και μονο για να παρουν συσκευη που αντιστοιχη εδω θα εκανε 100 αν οχι παραπανω ευρο ακριβοτερα και οχι να φυγουν τα κινεζικα, οχι ροοτ οχι την dev οχι την stable και τα εχουν κανει αχταρμα σε γειτονικα site με συσκευες smartphone... αν παρεις κινεζικο που προοριζεται για ευρωπαικη αγορα.. μια χαρα θα εισαι...
panos- Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 τότε πως μπορείς να έχεις άποψη και να παροτρύνεις το παλικάρι να πάρει κινέζικο? Ο Τάσος είναι ο TS.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα