Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θεια σας!

Ενδιαφερομαι να αγορασω το Xiaomi Redmi Note 3 PRO 32 GB  . 

Να το κανω ή να παω σε γνωστη μαρκα πχ samsung που γνωριζουμε ολοι την αξιοπιστια της ;
και αν πχ παθει κατι φτιαχνεται; υπαρχει καποιο μαγαζι στην ελλαδα που να επισκευαζει xiaomι  ή το στελνω κινα και τετοια μπλεξιματα ;

Δημοσ.

-snip-

Δεν εχω ακουσει κατι περι προβληματων εδω στο φορουμ, χρηστης του κινητου αυτου ειμαι (το απλο μοντελο), αλλα ναι για οτιδηποτε προβλημα και service θα πρεπει να το στειλεις   Κινα

Δημοσ.

Αυτό το κινητό έχω εδώ και 1 μήνα περίπου και δεν έχω κανένα θέμα μέχρι τώρα!!! προσωπικά είναι το 5 κινέζικο που έχω και δεν τα αλλάζω με τίποτα.., γρήγορο , καλή μπαταρία, όμορφα χρώματα και ωραία οθόνη, αισθητήρας αποτυπωμάτων πολύ καλος....δεν νομίζω να χρειάζεται κάτι παραπάνω ένας μέσος χρήστης!!!

και σιγά την αξιοπιστία της samsung !! λίγα έχουν "τιναχτεί" τον τελευταίο καιρό  :lol: που έχουν θέμα με τις μπαταρίες ?

• Like 4
  • Moderators
Δημοσ.

και κατι ακομα, εχει ελληνικα ;

Αν στο στείλουν με international Rom έχει συνήθως βέβαια αυτές οι ρομ που περνάνε τα κινέζικα σιτε έχουν αρκετά bug, αν στου στείλουν με την κανονική που βγάζει η xiaomi έχει μόνο αγγλικά - κινέζικα οπότε θα πρέπει να μπεις στη διαδικασία να φλασαρεις ελληνική ρομ (το θετικό είναι ότι υπάρχει μεγάλη ενεργή κοινότητα πίσω από την ελληνική miui)
  • Like 1
Δημοσ.

Αυτό το κινητό έχω εδώ και 1 μήνα περίπου και δεν έχω κανένα θέμα μέχρι τώρα!!! προσωπικά είναι το 5 κινέζικο που έχω και δεν τα αλλάζω με τίποτα.., γρήγορο , καλή μπαταρία, όμορφα χρώματα και ωραία οθόνη, αισθητήρας αποτυπωμάτων πολύ καλος....δεν νομίζω να χρειάζεται κάτι παραπάνω ένας μέσος χρήστης!!!

και σιγά την αξιοπιστία της samsung !! λίγα έχουν "τιναχτεί" τον τελευταίο καιρό :lol: που έχουν θέμα με τις μπαταρίες ?

Είναι το 5ο κινέζικο που έχεις !;; Σε τι διάστημα χρόνου για να υπολογίσουμε κάθε ποτέ χαλάνε χιχιχιχι κρατάνε εξάμηνο πάντως :)

Δημοσ.

ρωταω γιατι ακουω διαφορα..οτι οταν το παρω θα εχει προβληματα και θα πρεπει να αλλαξω rom για να λυθουν και τετοια

Ειμαι στο 2ο Xiaomi και η επομενη μου αγορα Xiaomi θα ειναι. Βεβαια αλλαξα ρομ και εβαλα ελληνικη αλλα δεν μου φανηκε κατι ιδιαιτερο σε δυσκολια.

Απλα οταν αγοραζω απο Κινα εχω επιγνωση οτι αν κατι παει στραβα μαλλον θα κλαιω τα λεφτα μου. Μεχρι τωρα ευτυχως εχει τυχει σε φθηνα πραγματα. Αλλα και το Xiaomi να μου παθαινε κατι δεν νομιζω να εμπαινα στην διαδικασια στειλτο πισω κλπ.

Δημοσ.

Αυτό το κινητό έχω εδώ και 1 μήνα περίπου και δεν έχω κανένα θέμα μέχρι τώρα!!! προσωπικά είναι το 5 κινέζικο που έχω και δεν τα αλλάζω με τίποτα.., 

Well, με το ρυθμό που τα αλλάζεις, σίγουρα το "δε το αλλάζω με τίποτα" δε φαίνεται λογικό. Για να αλλάξω εγώ 5 συσκευές θα πρέπει να περάσουν 15+ χρόνια.

:P

• Like 1
Δημοσ.

πανεύκολο είναι, δες εδώ πως γίνεται.Επιλέγεις global international rom και έχεις και ελληνικά και updates χωρίς αιτήσεις ξεκλείδωμα κλπ

2 redmi note 3 pro έχει ένας φίλος και ένα mi max ξάδερφος και δεν έχουν το παραμικρό θέμα εδώ και 7-8 μήνες.

Δημοσ.

πανεύκολο είναι, δες εδώ πως γίνεται.Επιλέγεις global international rom και έχεις και ελληνικά και updates χωρίς αιτήσεις ξεκλείδωμα κλπ

2 redmi note 3 pro έχει ένας φίλος και ένα mi max ξάδερφος και δεν έχουν το παραμικρό θέμα εδώ και 7-8 μήνες.

δηλαδη αμα το αγορασω και χωρις να πειραξω την rom θα λειτουργει κανονικα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...