Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οι περισσότεροι κλειστό το έχουν γιατί δεν το χρειάζονται, εσύ το έχεις ανοιχτό γιατί έχεις Q

επίσης όπως αναφέρθηκε και πριν η cosmote πλέον αν ενεργοποιήσεις το myinternt δε σε χρεώνει

στα smartphone υπάρχει ειδική ρύθμιση στα δεδομένα που ΠΡΕΠΕΙ να κλείσεις για να μη χρεώνεσαι, και όχι μόνο τα δεδομένα είναι το data roaming, οπότε δεν φταίνει αυτοί, εσύ δεν το απενεργοποιείς. Q έχω . κλείνω το data roaming και τα δεδομένα και δεν με χρεώνει τίποτα..τόσο απλά.

Δημοσ.

στα smartphone υπάρχει ειδική ρύθμιση στα δεδομένα που ΠΡΕΠΕΙ να κλείσεις για να μη χρεώνεσαι, και όχι μόνο τα δεδομένα είναι το data roaming, οπότε δεν φταίνει αυτοί, εσύ δεν το απενεργοποιείς. Q έχω . κλείνω το data roaming και τα δεδομένα και δεν με χρεώνει τίποτα..τόσο απλά.

είναι απενεργοποιημένο

Δημοσ.

Όπως και η Cosmote με το end day στο 1330, έτσι και η Wind θα εχει μια υπηρεσία που σταματάει αυτή την μλκια με την χρέωση ανά ημέρα με τα δεδομένα. Για ρωτα αν υπάρχει κάποια τέτοια ανάλογη υπηρεσία. Αν δεν έχει, τοτε δεν έχεις και πολλές επιλογές.

1. Φεύγεις από την Wind.

2. Ψάξε ποια εφαρμογή ενδεχομένως στην κάνει στην συσκευή σου. Ένα factory reset ίσως βοηθούσε. Just saying.

Δημοσ.

μονο που το end day στην κοσμοτε δεν μπορείς να το στείλεις πριν τελειώσει το πακέτο αλλά αφού τελειώσει και έτυχε να με χρεώσει πριν προλάβω να το στείλω.ληστεία κανονική.

Από τις 100 φορές που μου το έχουν κάνει τόσα χρόνια, μια φορά μου πίστωσαν πίσω 3 ευρώ....

Δημοσ.

μονο που το end day στην κοσμοτε δεν μπορείς να το στείλεις πριν τελειώσει το πακέτο αλλά αφού τελειώσει και έτυχε να με χρεώσει πριν προλάβω να το στείλω.ληστεία κανονική.

Από τις 100 φορές που μου το έχουν κάνει τόσα χρόνια, μια φορά μου πίστωσαν πίσω 3 ευρώ....

Και μενα το ιδιο ακριβως, αλλα μετα το END DAY , (αυτης της υπηρεσιας που οπως μου εξηγησαν για το "καλο μας" θεσπισαν οι κοινωνικα ευαισθητες εταιρειες τηλεφωνιας, δηλαδη αν μας τελειωνουν τα Mb, ...μονο με ενα ευρω την ημερα μας δινουν απλοχερα ...μερικα mb.) Αφου σταλει απαξ το μηνυμα αυτο, αυτη ληστρικη υπηρεσια , δεν ενεργοποιειται ξανα απο μονη της...ή μηπως καταλαβα λάθος?

Δημοσ.

Και μενα το ιδιο ακριβως, αλλα μετα το END DAY , (αυτης της υπηρεσιας που οπως μου εξηγησαν για το "καλο μας" θεσπισαν οι κοινωνικα ευαισθητες εταιρειες τηλεφωνιας, δηλαδη αν μας τελειωνουν τα Mb, ...μονο με ενα ευρω την ημερα μας δινουν απλοχερα ...μερικα mb.) Αφου σταλει απαξ το μηνυμα αυτο, αυτη ληστρικη υπηρεσια , δεν ενεργοποιειται ξανα απο μονη της...ή μηπως καταλαβα λάθος?

Όπως και η Cosmote με το end day στο 1330, έτσι και η Wind θα εχει μια υπηρεσία που σταματάει αυτή την μλκια με την χρέωση ανά ημέρα με τα δεδομένα. Για ρωτα αν υπάρχει κάποια τέτοια ανάλογη υπηρεσία. Αν δεν έχει, τοτε δεν έχεις και πολλές επιλογές.

1. Φεύγεις από την Wind.

2. Ψάξε ποια εφαρμογή ενδεχομένως στην κάνει στην συσκευή σου. Ένα factory reset ίσως βοηθούσε. Just saying.

όπως έγραψα παραπάνω το end day δεν χρειάζεται πλέον, μας τελείωσε , ενεργοποιήστε το myinternet και δεν θα έχετε καμία χρέωση όταν τελειώσει το πακέτο

Δημοσ.

Εγώ παίζω πλέον με vpn, οπότε τα δεδομένα της Cosmote τα έχω γραμμένα. Θα στο πρότεινα και αυτό επίσης. Υπάρχει και ανάλογο topic εδώ στο insomnia.

Δημοσ.

Εγώ παίζω πλέον με vpn, οπότε τα δεδομένα της Cosmote τα έχω γραμμένα. Θα στο πρότεινα και αυτό επίσης. Υπάρχει και ανάλογο topic εδώ στο insomnia.

δωσε λινκ να το δουμε!

• Like 1
Δημοσ.

Τελικα μου πιστωσαν 3,03Ε

Και σήμερα πάλι τα ίδια. Χρέωση για υπηρεσία που δεν χρησιμοποίησα ενώ τα δεδομένα,περιαγωγή είναι κλειστά και έχω διαγράψει από το κινητό οποιαδήποτε ρύθμιση της wind (apn,mms)

Δημοσ.

Το κάνει συνέχεια η wind. Εχω f2g το καλοκαίρι με χρέωσαν 8 φορές αυτα τα 1.01€.

Μετά από αίτημα στο :1260 τα πήρα όλα πίσω. Εκτοτε όταν δεν αγοράζω πακέτο δεδομένων κάνω γραφή στη γραμμή δεδομένων και μπαίνω απο wifi μόνο. Οταν χρειάζομαι και δεδομένα κανω ξεφραγη της γραμμής και αγορά νεου πακέτου. Υπάρχει το 1231 για αυτήν την δουλειά χωρίς χρέωση αν θυμάμαι καλά.

Εκνευριστική διαδικασία αλλά αν δεν μπορείς να αλλάξεις πάροχο λόγο σήματος,κάνεις υπομονή.

Δημοσ.

Είχα ενεργοποιήσει το my internet για να μην χρεώνομαι το 1€ με την προσφορά της Cosmote 1Gb η οποία έληξε.Το my internet ισχύει;Δεν μπορώ να το τσεκάρω γιατί έχω πακέτο δεδομένων ενεργοποιημένο.

Δημοσ.

Όλοι εσείς που έχετε Wind, σήμα έχετε; Σε 3 smartphone που έχω με free2go, σε πολλά σημεία της Αττικής δεν μπορώ να πάρω καν τηλέφωνο. Με Vodafone κανένα πρόβλημα.

BTW, αυτή τη στιγμή υπάρχει πακέτο καρτοκινητής στη Voda που δίνει 10GB με 10ρα κάρτα. Δεν θυμάμαι πόσο αφαιρεί από το 10ρικο. Μου το είπαν χτες σε κατάστημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...