konstantin79 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα έτυχε και τις τελευταίες μέρες προσπαθούσα να δω αν η συνδεση μου δουλεύει σωστα. ανάμεσα σε όλα όσα διάβασα αναφέρεται οτι για να πάρεις μια ιδέα της ποιότητας της γραμμής μπορείς να κάνεις μέσω cmd, Ping διαφορα site ή ip και να καταλάβεις τι γίνεται από την απόκρυση. Το πρόβλημα μου είναι οτι ενώ έχω internet κανονικά, μέσα από το cmd όταν κάνω ping τα ποιο πολλά site μου βγάζουν το μηνυμα Request timed out. οταν όμως προσπαθώ να μπω στη σελίδα δεν υπάρχει προβλημα!!!! τι γίνεται?Είναι λογικό να γίνεται αυτό? Δεν το κάνει σε όλα, αλλά στα πιο πολλά που δοκίμασα Ο υπολογιστης είναι της υπογραφής με win 10. μπορεί να φταίει η κάρτα δικτύου?(που όντως μόλις κατάλαβα οτι έκλεισε 6 χρόνια, TP-ling WN951N) Από το laptop Που δοκίμασα στο ίδιο δίκτυο επίσης με win 10 όλα μια χαρα. Είναι κάτι που αξίζει να ασχοληθώ για να διορθωθεί?ή απλώς το γράφω και δεν ασχολούμαι?
JohnTehGreek Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Το πρόβλημα δε καταλαβαίνω, σου βγάζει απλα time out στο cmd; Και; Όπως και να έχει με επιφύλαξη σου λέω οτι αυτό γίνεται για να αποφύγουν οι ιστοσελίδες ddos attacks. Με επιφύλαξη επαναλαμβάνω.
konstantin79 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 δεν είναι ακριβώς πρόβλημα απο τη στιγμή που μπαίνω στα site χωρίς πρόβλημα. απλώς δεν είναι από οτι βλέπω και το πιο φυσιολογικό αφού όλοι μπορουν Νομίζω δεν έχει σχέση με τον αποδέκτη του ping από οτι κατάλαβα μάλλον κάτι με το firewall μπορει να είναι αλλά επειδή δεν καταλαβαίνω είπα μπας και υπάρχει κανεις....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Κάνουν block τα ICMP Requests για αυτό βλέπεις time out στο ping που κάνεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα