marios46 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 40K εχει το ηλεκτρικο golf http://www.volkswagen.gr/el/models/e_golf/gallery.html
hyperspaced Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Η επένδυση σε ηλεκτρικό αυτοκίνητο έχει το ρίσκο ότι μπορείς από τη μία στιγμή στην άλλη να μείνεις πίσω στην τεχνολογία: μια καινοτομία να γίνει στην κατασκευή των μπαταριών (μικρότερες μεγαλύτερη χωρητικότητα) και είσαι πλέον δεινόσαυρος. Οι εποχές όπου αγόραζες αυτοκίνητο και το κράταγες για 10 χρόνια έχουν περάσει..
ChrisAttart Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ πάντως φέτος κλείνω 11 απροβληματιστα χρονάκια και 170.000 χιλιόμετρα με το golf 5 gti ( το οποίο φοράει πρόγραμμα και κάτι ψιλα και είναι πιεσμενο από το 2008 ) . Να μου λείπουν τα ηλεκτρικά. ... 1
adtakhs Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν έχουν καταφέρει ακόμα να δώσουν ούτε το 10% της απαιτούμενης ενέργειας παγκοσμίως από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας σε σταθερές καταναλώσεις και πάνε και αναπτύσσουν ηλεκτρικά οχήματα που θέλουν συσσωρευτές ..... κ.λ.π. Αντί να μειώσουν το πρόβλημα της μόλυνσης του περιβάλλοντος, το μεγεθύνουν αντλώντας πλέον πόρους και γα συσσωρευτές, χώρια το γεγονός του ότι οι πολλοί υποβιβασμοί, οι πολλές ανορθώσεις και οι μεταφορές ενέργειας έχουν εξτρά απώλειες .... 3
bazzil Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν έχουν καταφέρει ακόμα να δώσουν ούτε το 10% της απαιτούμενης ενέργειας παγκοσμίως από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας σε σταθερές καταναλώσεις και πάνε και αναπτύσσουν ηλεκτρικά οχήματα που θέλουν συσσωρευτές ..... κ.λ.π. Αντί να μειώσουν το πρόβλημα της μόλυνσης του περιβάλλοντος, το μεγεθύνουν αντλώντας πλέον πόρους και γα συσσωρευτές, χώρια το γεγονός του ότι οι πολλοί υποβιβασμοί, οι πολλές ανορθώσεις και οι μεταφορές ενέργειας έχουν εξτρά απώλειες .... Ναι ρε φίλε. Ενω υπάρχουν καθαρότερες μορφές ενέργειας πχ υδρογόνο αυτοί ασχολούνται με συσσωρευτές λες και το αυτοκίνητο είναι ηλεκτρική συσκευή.
BILL5 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Ωχ θα απαγορεύεται να κυκλοφορήσει το golf 4 που έχω
Black Demis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν έχουν καταφέρει ακόμα να δώσουν ούτε το 10% της απαιτούμενης ενέργειας παγκοσμίως από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας σε σταθερές καταναλώσεις και πάνε και αναπτύσσουν ηλεκτρικά οχήματα που θέλουν συσσωρευτές ..... κ.λ.π. Αντί να μειώσουν το πρόβλημα της μόλυνσης του περιβάλλοντος, το μεγεθύνουν αντλώντας πλέον πόρους και γα συσσωρευτές, χώρια το γεγονός του ότι οι πολλοί υποβιβασμοί, οι πολλές ανορθώσεις και οι μεταφορές ενέργειας έχουν εξτρά απώλειες .... ούτε θα καταφέρουν ποτέ γιατί για να καλυφτεί ενα 30% με την σημερινή τεχνολογία δεν θα μείνει ούτε χωράφι άδειο (κανενα) ουτε ποτάμι ουτε τπτ για την ωρα η καλή λύση είναι nuclear 1
redykt Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Θα βγαίνει και σε GTI?!! εγω θελω το "R"
nickolas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Τα 125Kwh αν ισχύουν είναι πολύ μεγάλο νούμερο. Για να καταλάβετε το αντίστοιχο GM Bolt με 60Kwh βγάζει κοντά 400 χιλιόμετρα αυτονομία. Μπράβο στην VW αν καταφέρει αυτά που υπόσχεται! Η τεχνολογία των μπαταριών, που παλαιότερα πολλοί κατηγορούσαν ότι είναι στάσιμη, πλέον εξελίσεται ταχύτατα! Απλά πριν την πλήρη επικράτηση των ηλεκτρικών, ίσως χρειαστεί να αλλάξει και το πλαίσιο της αυτοκίνησης. Δηλαδή να περάσουμε σε αυτόνομα οχήματα που δε θα τα οδηγούμε ούτε θα πρέπει εμείς να φροντίσουμε για την φόρτισή τους. Απλά θα μας πηγαίνουν στον προορισμό μας και τότε δε θα έχουν κανένα απολύτως νόημα τα οχήματα με ΚΕΚ. 1
logistoulis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 κάθε φορά που διαβάζω νέο για αυτοκίνητα στο insomnia νιώθω ότι θέλω να πυροβοληθώ
morgan21 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Είχα ένα polo και είχε πρόβλημα συνέχεια με τα ηλεκτρικά. Και γενικά όποιος γνωστός μου είχε vw είχε πρόβλημα με τα ηλεκτρικά... φαντάσου τι θα γίνετε με αυτό που είναι όλο ηλεκτρικό. Την διαφήμιση όταν θα βγει πρέπει να την βγάλει ο Τσάκωνας και να λέγεται κλασική περίπτωση βλάβης.. δεν πάει κάτι άλλο στο μυαλό μου 2
AZZURRO Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ για ηλεκτρικά οχήματα πιο πολύ εμπιστεύομαι την Honda και Toyota παρά τους άλλους κατασκευαστές. Έχουν μεγάλη ιστορία με οχήματα στους δρόμους πάνω από 10 χρόνια.
gdriver Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 προετοιμαστείτε για electric gate της vw. γράφει 600χλμ αλλά πραγματικά θα είναι 180 . 15 λεπτά φόρτιση με πραγματικό χρόνο τις 15 ώρες. 2
pcos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 τωρα ειναι επιτακτικη οσο ποτε η επενδυση ερευνας για τις μπαταριες! σου λενε τωρα οτι μονο η κατασκευη μπαταριων μολυνει το περιβαλλον οσο ενα κλασικο αμαξι ολα τα χρονια λειτουργιας του!!!! επισης τα αυριανα αμαξια θα ειναι σαν τα PC, θα αναβαθμιζονται στα παντα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα