Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Roidmi 2S (International version) Smart Bluetooth Car Charger - 16.59$ [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ούτε φτηνός είναι ούτε smart. Πάρε με τα μισά λεφτά έναν καλό QC tronsmart ή blitzwolf CAR charger και με τα ρέστα πάρε σουβλάκια... Πιο πολύ τόπο θα πιάσουν και θα έχεις και σούπερ φορτιστή στο αμάξι.

• Like 2
Δημοσ.

Ούτε φτηνός είναι ούτε smart. Πάρε με τα μισά λεφτά έναν καλό QC tronsmart ή blitzwolf CAR charger και με τα ρέστα πάρε σουβλάκια... Πιο πολύ τόπο θα πιάσουν και θα έχεις και σούπερ φορτιστή στο αμάξι.

Πήρα ήδη τον blitzwolf car charger που ανεβασε πριν λιγες μερες ένα αλλο μελος στα 6$, αν και σε γειτονικο φορουμ (xiaomi) μου ειπαν οτι υπαρχουν καποιες περιπτωσεις μελων που τους εκαψε την συσκευη και ψιλο τρομαξα να πω την αληθεια.. 

Το εχεις στην κατοχη σου το Roidmi 2S? Δεν καταλαβαίνω, τι εννοείς δεν είναι smart? Μήπως μπερδεύεσαι με άλλο μοντέλο? Πάντως με πέθανες με τα σουβλάκια χαχαχα!!!!!! ωραίος! ;)

Δημοσ.

Πήρα ήδη τον blitzwolf car charger που ανεβασε πριν λιγες μερες ένα αλλο μελος στα 6$, αν και σε γειτονικο φορουμ (xiaomi) μου ειπαν οτι υπαρχουν καποιες περιπτωσεις μελων που τους εκαψε την συσκευη και ψιλο τρομαξα να πω την αληθεια.. 

Το εχεις στην κατοχη σου το Roidmi 2S? Δεν καταλαβαίνω, τι εννοείς δεν είναι smart? Μήπως μπερδεύεσαι με άλλο μοντέλο?

Τι ακριβώς κάνει που τον διαφοροποιεί από έναν άλλο φορτιστή και ονομάζεται Smart? Και μην μου πεις ότι είναι smart επειδή συνδέεται με bluetooth στο κινητό για να ακούς μουσική ή τον συνομιλητή σου στα FM του ραδιοφώνου, γιατί θα βάλω τα γέλια... :P

Επίσης ο συγκεκριμένος δεν γράφει πουθενά xiaomi - παίζει να μην είναι και original (χωρίς να θέλω να αποθαρρύνω πιθανούς αγοραστές!!!)

Δημοσ.

Το εχεις στην κατοχη σου το Roidmi 2S? Δεν καταλαβαίνω, τι εννοείς δεν είναι smart? Μήπως μπερδεύεσαι με άλλο μοντέλο? Πάντως με πέθανες με τα σουβλάκια χαχαχα!!!!!! ωραίος! ;)

Τους έκαψε τη συσκευή??? Ποιό μοντέλο τους την έκαψε ? Για δώσε καμια λεπτομέρεια

Δημοσ.

Επίσης ο συγκεκριμένος δεν γράφει πουθενά xiaomi - παίζει να μην είναι και original (χωρίς να θέλω να αποθαρρύνω πιθανούς αγοραστές!!!)

το  Original Xiaomi το δινει 12 δολλαρια  :whistle:

http://www.tomtop.com/xiaomi-accessories-48/p-pa3234.html

Δημοσ.

Τους έκαψε τη συσκευή??? Ποιό μοντέλο τους την έκαψε ? Για δώσε καμια λεπτομέρεια

Δεν λέει ακριβώς ποιο μοντέλο είναι, αλλά αν γράψεις στο γειτονικό φόρουμ blitzwolf στην αναζήτηση θα καταλάβεις.. Αν και εγώ όπως τους έγραψα δεν είμαι και τόσο πεπεισμένος ότι έφταιγαν οι φορτιστές..

Δημοσ.

Τι ακριβώς κάνει που τον διαφοροποιεί από έναν άλλο φορτιστή και ονομάζεται Smart? Και μην μου πεις ότι είναι smart επειδή συνδέεται με bluetooth στο κινητό για να ακούς μουσική ή τον συνομιλητή σου στα FM του ραδιοφώνου, γιατί θα βάλω τα γέλια... :P

Εντάξει ρε φίλε μην κολλάς με την λέξη smart. Δεν υπάρχει έξυπνη συσκευή η λέξη είναι καθαρά για να πουλάνε.

Και καπουτσίνο να έφτιαχνε θα έβγαινε κάποιος και θα έλεγε δεν είναι smart γιατί δεν μου φτιάχνει Ελληνικό καφέ...

Μην κολλάς στο smart, όλα σχετικά είναι.

Δημοσ.

Εντάξει ρε φίλε μην κολλάς με την λέξη smart. Δεν υπάρχει έξυπνη συσκευή η λέξη είναι καθαρά για να πουλάνε.

Και καπουτσίνο να έφτιαχνε θα έβγαινε κάποιος και θα έλεγε δεν είναι smart γιατί δεν μου φτιάχνει Ελληνικό καφέ...

Μην κολλάς στο smart, όλα σχετικά είναι.

Δεν κολλάω στο Smart αδερφέ... κολλάω στο γεγονός ότι είναι ένας ΠΟΛΥ ακριβός φορτιστής Dual USB... με λιγότερα λεφτά βρίσκεις πολύ καλύτερους. Εκεί έρχεται λοιπόν και κολλάει το "SMART" που είναι το "κερασάκι" για να δικαιολογήσει το επιπλέον κόστος, που στην ουσία είναι ένας FM Transmitter για να στέλνεις ήχο στο ράδιο του αυτοκινήτου σου... τέτοιους βρίσκεις με το τσουβάλι στο eBay με 4-5 δολλάρια (οι καλοί!!!)

Δημοσ.

Κοίτα ο συγκεκριμένος είναι αρκετά ωραίο Gadget πιστεύω.

Έχει 2 USB με 2.4Amp (συνολικά λογικά)

Έχει Bluetooth

Έχει FM modulator

Έχει LED που μπορείς να το αλλάξεις χρώμα

Έχει μικρόφωνο.

Έχει πολύ καλή κατασκευή.

Εννοείτε ότι όλα αυτά υπάρχουν και σε άλλες συσκευές ξεχωριστά. Αλλά το να τα έχεις όλα αυτά σε μία συσκευή και με κόστος κοντά στο 15ευρώ αξίζει πιστεύω.

• Like 2
Δημοσ.

και

Κοίτα ο συγκεκριμένος είναι αρκετά ωραίο Gadget πιστεύω.

Έχει 2 USB με 2.4Amp (συνολικά λογικά)

Έχει Bluetooth

Έχει FM modulator

Έχει LED που μπορείς να το αλλάξεις χρώμα

Έχει μικρόφωνο.

Έχει πολύ καλή κατασκευή.

Εννοείτε ότι όλα αυτά υπάρχουν και σε άλλες συσκευές ξεχωριστά. Αλλά το να τα έχεις όλα αυτά σε μία συσκευή και με κόστος κοντά στο 15ευρώ αξίζει πιστεύω.

και μεσα απο την εφαρμογη βλεπεις την ταση της μπαταριας του αυτοκινητου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...