Neg Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 τρεξτε το spotify μεσα απο τον web player του μαζι με το adblock/ublock. κοβει ολες τις διαφημισεις, ηχητικες και οπτικες. problem solved. Και τι γίνετε άμα θέλει κάποιος Offline Μουσική στο κινητό με υψηλή ποιότητα ήχου;
atropa Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 όσο καταλαβαίνω την ανάγκη για δωρεάν μουσική άλλο τόσο δε καταλαβαίνω την λογική του εντελώς δωρεάν η της πίσω πόρτας. έχοντας δισκογραφική το κέρδος από κάθε play είναι τραγικά μικρο. αν τώρα αρχίσουν και τα adblock και η εξαγορά του soundcloud που για μας είναι εργαλείο προώθησης το κάνουν και αυτό με τη φιλοσοφία του spotify την κατσαμε. είδη πληρώνω τα τετραπλάσια από οτι βγάζω κάθε 3μηνο στο τέλος θα πάω για κλείσιμο και νάνι. αλλά είπαμε ο καλλιτέχνης δε χρειάζεται να βγάλει για να ζήσει γιατί η λογική λέει οτι οκ να δώσω 1000ε για iphone αλλά όχι 5ε το μήνα να ακούω μουσική και να στηρίζω τον καλλιτέχνη και τη δισκογραφική.. f@@k logic! 2
KilliK Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 μια χαρα ζει ο καλλιτεχνης. αν δεν του φτανουν οσα βγαζει απο το spotify, ας πιασει και μια δευτερη δουλεια. 1
atropa Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 μια χαρα ζει ο καλλιτεχνης. αν δεν του φτανουν οσα βγαζει απο το spotify, ας πιασει και μια δευτερη δουλεια. εε εντάξει άμα τα ξέρεις πάω πάσο.. γιατί εγώ που είμαι υπεύθυνος να πληρώνω τους καλλιτέχνες και βλέπω το stream να μου δίνει στα 1500 play 5.8ε καθαρά χέζομαι στο χρήμα... αλλά φυσικά η τέχνη δε πρέπει να πληρώνεται, ούτε οι ανεξάρτητες δισκογραφικες να ζουν.. είσαι ωραίος! 2
Razor_7 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Τι "ο,τι ναναι"; Σου απαντάει με στοιχεία και τεκμηριωμένα κι εσύ με επιχειρήματα τύπου "άπατο θα πάει". 1
KilliK Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 και γω του απαντησα ηδη: αν δεν βγαινει, ας βρει αλλη δουλεια. που ειναι το προβλημα; επισης αγνοει κατι. το adblock απλως κρυβει τις διαφημισεις, αυτες συνεχιζονται να στελνονται κανονικα απο τον spotify server. οποτε το κερδος που αποφερουν οι διαφημισεις εμμεσα στο στρημ του, δεν μειωνεται. αυτο που μειωνεται ειναι η ενοχληση απο την διαφημιστικη βαβουρα που δεχομαι εγω ως χρηστης της δωρεαν υπηρεσιας. νομιζω ειμαστε και οι δυο κερδισμενοι απο αυτο. τωρα τι σχεδια εχει το Spotify για το Soundcloud, αν το αγορασει, δεν το γνωριζω. παντως δεν νομιζω οτι ειναι θετικη εξελιξη για τους ανεξαρτητους καλλιτεχνες του Soundcloud.
atropa Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 ναι μόνο που τα plays που πληρώνομαι ερχοντε απο τους payed users οχι από τους free. αυτομάτως εσυ που δε θες διαφημίσεις για να γλιτώσεις 5ε.. πονάει εμένα. και ο καλλιτέχνης δε βγαίνει γιατί το σύστημα είναι έτσι δομημένο. εσύ που είσαι τόσο άνετος να λες να βρει μια άλλη δουλειά είναι απλά πολύ τετράγωνο σαν λογική. 1
johnnieinlab Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 - "Άσε ρε φίλε σου λέω μας ανέβασαν την τιμή και πλέον θα ακούμε τη μουσικούλα μας για ένα μήνα, χωρίς διαφημίσεις, όποτε θέλουμε, με δύο ευρώ παραπάνω!" - "Έχεις δίκιο! Δύο ευρώ αύξηση το μήνα είναι πολλά για το δοκιμαζόμενο Έλληνα"... - "Τι χρωστάω για έναν καφέ και μια τυρόπιτα;" - "Πέντε ευρώ!" - "Τσάμπα πράμα, τα λέμε αύριο!" Παλιά είχα φίλους που αγόραζαν δύο CD το μήνα. Τα σαράντα ευρώ (τότε) το μήνα μου φαίνονταν πάρα πολλά. Τώρα, μετά το άλλο άκρο (τζάμπα downloads, torrents κτλ) φτάσαμε σε μια πιο ισορροπημένη κατάσταση. 1
KilliK Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 ναι μόνο που τα plays που πληρώνομαι ερχοντε απο τους payed users οχι από τους free. αυτομάτως εσυ που δε θες διαφημίσεις για να γλιτώσεις 5ε.. πονάει εμένα. και ο καλλιτέχνης δε βγαίνει γιατί το σύστημα είναι έτσι δομημένο. εσύ που είσαι τόσο άνετος να λες να βρει μια άλλη δουλειά είναι απλά πολύ τετράγωνο σαν λογική. lol, what? δικαιωμα μου να μην προτιμαω την premium εκδοση, απο την στιγμη που προσφερεται επισημως δωρεαν και επειδη αυτα τα 5e ομοιως ..πονανε και εμενα. το προβλημα σου εχει να κανει με την ιδια την επιχειρηση και πως εχει στηθει, επομενως κατευθυνε την κριτιτικη σου προς τους ιδιοκτητες της, και οχι τους πελατες της. εγω θα συνεχισω νομιμοτατα να ακουω δωρεαν μουσικη απο το Spotify, και επειδη εχω και την δυνατοτητα, θα την απολαμβανω χωρις τις ενοχλητικες διαφημισεις. και δεν θα εχω καθολου τυψεις γιαυτο. γιατι δεν κανω απολυτως κανενα κακο σε κανεναν.
deneb Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Εδώ, κλασσικοί βαλκάνιοι Έλληνες τζαμπατζήδες Γιατί; εσύ και ο καθένας που πληρώνει συνδρομή πιστεύετε ότι από τα (ας πούμε 7€) πάει έστω και ένα cent στον καλλιτέχνη? Οπότε, ηθικά, δεν αισθάνομαι τζαμπατζής όποτε κατεβάζω ολόκληρες δισκογραφίες από torrent. Άμα θες να ακούσεις όμως μουσική και μάλιστα νόμιμα δεν γίνετε στο τζάμπα. Ας υποθέσουμε ότι πληρώνω τα περίπου 7€ σε μια υπηρεσία, τι ακριβώς είναι αυτό που με νομιμοποιεί πλέον να ακούω μουσική από την υπηρεσία τους. Σκεφτείτε μόνο ότι η λογική αυτών των υπηρεσιών είναι "βάζω όποιον καλλιτέχνη γουστάρω στην υπηρεσία χωρίς να τον ρωτήσω και αν δεν γουστάρει ας μου πει να τον βγάλω από την υπηρεσία", δλδ τύπου opt-out. Οπότε και νομικά δε θα έλεγα ότι είναι κανείς καλυμμένος πληρώνοντας συνδρομή σε μια υπηρεσία τύπου Spotify ( πόσο μάλλον σε μια ΑΕΠΙ.. ΓΑΙΑ... γελάν και οι πέτρες... )
kwstas321 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Εδώ, κλασσικοί βαλκάνιοι Έλληνες τζαμπατζήδες Σιγά ρε φίλος που θα πληρώσω κιόλας για να κάνω stream μουσική! κατεβάζεις το αρχείο και το έχεις μια για πάντα...( το από που , ανοίγει μεγάλη κουβέντα)
kwstas321 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Και τι γίνετε άμα θέλει κάποιος Offline Μουσική στο κινητό με υψηλή ποιότητα ήχου; Κατεβάζει το κομμάτι.
Clock Master Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Και τι γίνετε άμα θέλει κάποιος Offline Μουσική στο κινητό με υψηλή ποιότητα ήχου; Αγοράζεις το cd από public, Amazon κλπ... και το rippaρεις ή αγοράζεις και κατεβάζεις από hdtracks, nativedsd και παρόμοια χαϊφιντελιτάδικα. Spotify, applemusic (πως λέγεται) και λοιπά τέτοια παπατζιλίκια δεν συνάδουν με υψηλή πιότητα ήχου. Κρατάω μια πισινή για το tidal μόνο αν και όταν το δοκίμασα δεν με εντυπωσίασε...
ChimairaX Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Οπότε, ηθικά, δεν αισθάνομαι τζαμπατζής όποτε κατεβάζω ολόκληρες δισκογραφίες από torrent. ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ ΡΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα