Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, καποτε είχα απροβληματιστα τηλεφωνο σε ΟΤΕ 7χρονια χωρις βλαβη( σε κατάστημα) μεχρι που εβαλα ίντερνετ και με το ζόρι το εκαναν voip με αποτέλεσμα 3 βλαβες σε 2 μηνες που μου κόστισαν αρκετα. Η ερώτηση είναι αν καποιος το εχει γυρισει ξανα σε pstn?

Δημοσ.

Δυστυχώς οδεύουμε προς VoIP και κατάργηση του POTS. Φυσικα, τον πάροχο σιγά μη τον νοιάξουν τα προβλήματα ή το ότι δε βολεύει τον χρήστη. Το ότι τον συμφέρει αρκεί φυσικά για να το βάλει παντού με το ζόρι. (Και εννοείται ότι θα το ωραιοποιήσει με ευφάνταστους τίτλους όπως "ευρυζωνική τηλεφωνία".)

Στην ερώτησή σου: όχι, δε γίνεται να ξαναβάλεις POTS. Θα μείνεις σε VoIP αναγκαστικά.

Ο μόνος τρόπος να ξαναποκτήσεις POTS είναι να βάλεις άλλον πάροχο που να δίνει ακόμα POTS (Forthnet, Vodafone, κλπ). Βέβαια και αυτοί στο μέλλον θα το γυρίσουν σε VoIP, οπότε η χαρά θα είναι προσωρινή.

• Like 1
Δημοσ.

Οι βλαβες τι σχεση εχουν με το voip :

εχω ανοίξει βλαβη στον ΟΤΕ να μου πει το λογο της διακοπης. Αν μας πουν την αλήθεια θα ξέρουμε. Τα προβλήματα απλα ξεκινησαν οταν μπηκε το τηλέφωνο στο modem.

Δημοσ.

Αυτό ρωταω ποιο είναι το πρόβλημα, δεν έχεις τηλέφωνο τι;

Έχεις αλλάξει συνδεσμολογία

Ήρθε κάποιος τεχνικός εκεί και στα έφτιαξε

Πες λεπτομέρειες να βοηθήσουμε

Δημοσ.

3 φορες εκανε διακοπη μερικες ωρες το μεσημέρι και μετα επανήλθε μονο. το ίντερνετ κατα τη διάρκεια της διακοπης λειτουργούσε κανονικα. φαίνεται καθαρα οτι ειναι πρόβλημα στο δίκτυο του ΟΤΕ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...